Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

DS en spellen verkocht aan Mariods. In Weesp afgegeven. Prima deal. Reële prijs. Snel en netjes afgehandeld. Fijn dat goede spullen een tweede kans krijgen. Leuk en serieus bedrijf van jonge, enthousi... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Niet tevreden over de nintendo dsi die ik heb ontvangen. De L en R knoppen werken helemaal niet, daarnaast aventoe als ik hem neerleg gaat zomaar het scherm uit, dit mag dan wel een refurbished zijn... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind mariods en gerelateerde websites(mariocube, nario64) echt een uitvinding! zeer betaalbare 2e hands games die zonder problemen werken! Heb hier een GBA SP en legio spellen gekocht, snelle servi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 20-02-2025 heb ik een bestelling geplaatst bij Mario Team B.V. met ordernummer GBA27919. Volgens GLS zou mijn pakket op 21-02-2025 bij mijn buren zijn afgeleverd, maar mijn buren waren op dat m... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Topservice!

Ik heb intussen enkele keren bij jullie besteld, en sta keer op keer (positief) versteld van jullie service. De producten (zowel toestellen, accesoires als spellen) zijn van zeer goede kwaliteit, en worden supersnel verzonden.
En wat nog belangrijker is, als er dan al eens iets misgaat, wordt zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd! Ook als er nog vragen zijn, zowel voor het bestellen als nadien, staan jullie altijd paraat.
Bedankt voor de geweldige service, en tot binnenkort!

6 octobre 2011
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit

Dankzij MarioDS heb ik een aantal series compleet kunnen krijgen die ik altijd al erg graag heb willen spelen, maar waarvan ik de spellen nergens meer kon vinden.

Zo heb ik via deze webwinkel een aantal Zelda titels voor de gameboy kunnen bemachtigen, zodat ik van alle delen van deze geweldige serie heb kunnen genieten. Ook heb ik een aantal spellen van de tactische serie Fire Emblem bij deze site besteld, zodat ik alle gemiste delen alsnog kon spelen. Natuurlijk kan dit ook via een emulator op de PC, maar ik vind het een fijner gevoel om het spel in mijn bezit te hebben en het te spelen op het apparaat waarvoor het bedoeld is. Dat de prijzen bij MarioDS niet al te hoog zijn, maakt de keuze van het spelen op de originele consoles nog aantrekkelijker.

Uit mijn ervaring kan ik concluderen dat de service van MarioDS erg goed is. De spellen kwamen altijd aan binnen de aangegeven leveringstijd, en één keer zelfs daarvoor al. En wanneer ik een mailtje stuurde met een vraag, kreeg ik een vriendelijk mailtje terug, met de informatie die ik nodig had.

Ik heb niet meegemaakt dat het spel beschadigd uit de envelop kwam. Wanneer een spel licht beschadigd is staat dat ook altijd bij de omschrijving van het product, en het is fijn dat je vaak de keuze hebt een spel te kopen zonder doosje of handleiding, zodat de prijs daalt.

Kortom, ik vind MarioDS een betrouwbare webwinkel met vriendelijk personeel die goede kwaliteit leveren, en de levertijd is nooit lang.

1 woord: GEWELDIG!

Het mooie van Mariods is dat ik door hun aan de spellen van de GameBoy Color kan komen die ik vroeger niet kon krijgen.

Mijn GameBoy Color lag daar maar stof te verzamelen, maar nu is die weer volop in gebruik. Nieuwere consoles zijn natuurlijk veel beter, maar soms verlang je gewoon naar de handheld consoles en de nostalgie die zij hebben.

Daarom is het een uitkomst dat Mariods die 'oude' spellen nog wel verkoopt. Ze zijn dan wel tweedehands, maar nog wel in perfecte staat. En ze leveren ze ook nog eens heel snel!

Een super webwinkel

Ik heb deze webwinkel een klein jaar geleden ontdekt. Ik vond er alle oude en nieuwe Nintendo Game Boy (Advance) spellen en spelcomputers. Ik heb zelf de Wario Land spellen gekocht. Binnen een dag had ik ze. Wat was ik blij. Nog helemaal compleet. De ene iets nieuwe dan de andere in conditie. Maar nog helemaal zoals je de spellen vroeger kreeg.

Als ik ooit weer een Nintendo Game Boy spel koop, haal ik dat bij Mario DS. Zo kan ik de verloren tijd van Nintendo handheldgames inhalen.

Topkwaliteit

Dit bedrijf heeft niet alleen een gigantisch aanbod aan spellen, er zitten ook gouden juweeltjes tussen voor de echte verzamelaars; helemaal complete klassiekers.

Ik houd zelf wel van een beetje retro-gaming, maar heb niet altijd de tijd meer om even lekker op een SNES dit te doen, dus dan is een GBA met een aantal spelletjes erg mooi meegenomen. Ik ben erg blij dat ik deze site gevonden heb, en zal er ook nog lang gebruik van maken.

Naast al dit moois hebben ze ook prima prijzen, een snelle levering, en af en toe zitten er ook nog leuke acties tussen. Natuurlijk mogen we de zussen-sites mariowii en mariocube ook niet vergeten, deze kan ik je zelfs ook aanraden.

geweldig!!!!!!

ik ben zeer tevreden over de service van Mariods.nl
Ik had gba spelletjes besteld voor mijn dochtertje en de levering was snel en goed. Ook aan de spelletjes mankeerde niets en mijn dochtertje was er super blij mee.

Top winkel

Nadat ik een game had besteld, was alles na één dag al binnen. De Game Boy games en andere games, zijn niet alleen in cartridge verkrijgbaar maar ook in complete doos. Dit is als verzamelaar natuurlijk super tof! Dit geeft MarioDS net dat ene beetje meer vertrouwen, dan over eBay.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel, degelijk en duidelijk!

De service van Mariods.nl is in die 3 woorden te omvatten. Het pakketje dat ik besteld had, was super snel binnen, was goed en veilig verpakt en de afhandeling van de bestelling ging vloeiend. Eén minpuntje: de site was voor mij niet helemaal duidelijk toen ik een bestelling wilde annuleren. Voor de rest absoluut geen kwaad woord over de service!

Echt leuk nostalgie

Zo leuk ik had voor sinterklaas een nintnedo ds gekocht voor mijn zoontje en die was er heel blij mee, spellen die ik me van vroeger kan herinneren spelen we nu ook dankzij deze site kunnen we alles kopen wat we willen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nostalgie verhandelaars als geen ander

Een ruim assortiment GBA klassiekers, check.
Redelijke prijzen voor de GBA klassiekers, check.
Snelle bezorging bij je thuis, check.

MarioDS.nl weet van wanten en ik kan geen beter eiland aanraden om jezelf neer te planten op dit strand van eindeloze nostalgische mogelijkheden als je even stopt met surfen op het web.
Ik zocht klassiekers; oude GameBoy Advance spellen die ik gemist had vanwege al die andere mooie ervaringen die Nintendo & co. over de jaren heen de wereld in hebben weten te sturen. Wat mij al snel duidelijk werd, was dat je klassiekers niet kan vinden in je lokale videogamewinkel, of de wat grotere, bekende online videogame ketens.
Nee, het was even surfen, maar daar, in de verte, zag ik een klein, bescheiden eilandje met bewoners die leefden van nostalgie. Het eiland heeft parelwitte stranden met GBA-klassiekers in plaats van schelpen.
Ik had het paradijs gevonden en de bewoners van het eiland, genaamd MarioDS.nl, wilden mij maar al te graag deze klassiekers verkopen en zodoende hun grootste goed, nostalgie, door de wereld zien verspreiden.

Dames en heren, MarioDS.nl is ten zeerste aan te raden om een simpele reden: wat het doet, specialisatie in GBA-klassiekers, doet het goed!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een goede beslissing geweest

Als gamer zit ik vaak met persoonlijke vragen. Vragen zoals, waar haal ik het geld vandaan om mijn hobby te betalen? Waar koop ik games? Als ik iets nieuws wil, wat voor games zijn goed?
Op een van mijn pre-vakantie-rooftochten voor game-materiaal, kwam ik op het idee om mijn oude Gameboy Advance SP nog eens af te stoffen - ik heb immers menig uur aan "the Sims Bustin' Out" en "Star Wars Episode III" versleten. Nu wil het feit dat ik maar een paar titels heb voor de goede oude Gameboy en dat die nostalgische cartridges niet echt wijdverspreid zijn.
Hier komt MarioDS om de hoek kijken.
Na een lange zoektocht van vergelijken, wikken, wegen en het vinden van sites van uiteenlopende kwaliteit en prijs kwam ik toch telkens weer terug bij MarioDS. Hoewel me de naam enigszins afstootte, had deze site verreweg het grootste aanbod, de beste prijzen en, zover ik kon zien, de beste serviceverlening.
Ik ben blij dat ik die beslissing heb gemaakt.
Ik heb de vele autoritten die gepaard gaan met onze vakanties met veel plezier doorstaan, met alle dank aan MarioDS. Hun klantvriendelijke website, snelle bezorging, grote aanbod, goede prijzen en, bovenal, het feit dat ze de klassiekers überhaupt nog in voorraad hebben, maakt dat MarioDS uitermate valt aan te prijzen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede site met veel spellen

Ik ben blij dat ik Mariods gevonden heb, ik heb ongeveer een jaartje geleden spellen van pokemon kunnen kopen voor mijn ds advance. Ze waren niet duur en ik was blij dat ik er nog aan kon komen. Na mijn bestelling kreeg ik de spellen snel in huis. Prima!
Groeten Martin van Overloop

Super Goed

Als nieuw en supersnelle levering

1/2 jaar geleden voor de eerste keer met Mario DS in aanraking gekomen. 2e GBA gekocht om onze kinderen 11 (had al een GBA) en 8 samen te laten spelen. Super goed uitziend 2e hands apparaat met nieuwe accu.
Onlangs voor 2e keer spellen gekocht. Volgende dag nog in huis!
Spellen als nieuw en doen het allemaal.

Perfect!

William

Een TOP site

Ik ben van de Zelda en Link spellen.
Ik heb een DS Advance, ik dacht erover om maar een nieuwe spelcomputer te kopen, totdat ik op deze site tegen kwam.
Ik speel nu weer met heel veel plezier Zelda en Link spelen die ik nog niet kon. De prijs is leuk, de service is geweldig.
Snel bezorgd, duidelijke rekening.
Maar ook niet onbelangrijk, niet goed geld terug. Zelfs al een spel op zich goed is, maar niet dat wat je zocht.

Ik kan niet anders zegen dan TOP, ga zo door!!!!
Ik hen de site ook al bij andere mensen aanbevolen.

Bedankt, ik heb mezelf een hoop geld bespaart en speel weer op mijn oude vertrouwde DS Advance.

Gr. Anja

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij echt de website van het jaar

Voor mijn zoon vond ik beginnen met een gameboy advance de beste keuze, en hier heb je echt heel veel keuze in spelletjes en zeer zeker tegen een goede prijs.En de 24 uurs service gaat verder dan op andere plaatsen..
Had een bestelling gedaan, betaald en paar uur later een telefoontje ( op zaterdagavond) dat het ene spelletje dat ik besteld had helaas niet meer leverbaar was, volgende dag stond het teveel betaalde bedrag al weer op mijn rekening, dat vind ik nou echt goede service.
Heb de site ook aan alle vrienden en bekenden aanbeveeld om spelletjes te kopen. Echt super, ga zo door.

Noté 5 sur 5 étoiles

Website van het jaar!! complimenten!

Zeer tevreden over deze site.
Veel op marktplaats gezocht naar klassieke games zoals mario spellen voor de DS.
Vaak is marktplaats de goedkoopste site, nu dus niet.
Mariods is ZEER goedkoop en de service is perfect.
games snel in huis en er word duidelijk vermeld wat er wel/niet bij zit (doosje/boekje).
Site direct aan mijn favorieten toegevoegd.
Ook regelmatig intressante actie zoals 3+1 gratis enz.

al met al zeer tevreden en kan niets anders geven dan de maximale score

Tip: ik ben ook ik het bezit van een PS3 console
eventueel voor de toekomst ook het aanbieden van ps3 games
nieuw/2de hands

hopelijk blijft deze site nog lang bestaan.

Topsite!!
Keep on the good work!

Gr. Frank

Prachtig voor de verzamelaar

MarioDS (en ook bv MarioCube) verdient van mij een dikke 10.
Ik heb al een aantal keren een game besteld voor mijn geliefde GameCube, en deze spellen waren eerlijk geprijsd, en in een hele goede staat.
Ook heb ik al een aantal keren gemerkt dat de service zeer goed is.
Een echte aanrader voor iedereen die graag games speelt op de Nintendo consoles.

Noté 5 sur 5 étoiles

Groot assortiment, SNELLE VERZENDING toppertje !

omdat mijn meiden nog met een ouder type computertje spelen, was het tijd om eens te kijken op internet voor een paar nieuwe spelletjes.
Via Google, kwam ik op de site van MarioDS.
Een wereld ging voor ons open.
Wat een keuze: alemaall spellen, en ook de prijzen zijn erg laag.
Snel een paar leuke besteld: "oude bekende" als spyro en crash, maar ook andere zoals mario en disney spellen
Besteld en binnen 24 uur al in huis!. De kids genieten weer van hun computertjes en mama , die zoekt nog even lekker verder op deze super site
dank jullie voor de service en natuurlijk het arsortiment
regina kok (penrok@wanadoo.nl)

Wat een geweldige winkel

Al sinds groep 8 een fan van pokémon.
Nu 8 jaar later nog steeds groot fan maar een groter budget.
Kan nu eindelijk alle Pokémon spellen spelen dankzij mario ds.
Geweldige winkel met een geweldige service!!!!
Ook mooie gameboys voor een goede prijs.
Echt een aanrader!!!!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus