Wii console en Wii games gekocht. Alles netjes aangekomen. De verzending via Gls duurde 1 dag langer.
Lisez les avis des autres
Nintendo wii met spellen en toebehoren aan hun verkocht, moest je op de website invoeren maar uiteindelijk krijg je er minder voor als de website aangaf omdat er "ineens" spullen niet bijgevoegd war... Voir plus
L'entreprise a répondu
1 woord: OPLICHTERS! Doe aub geen zaken met ze. Lever je alles netjes aan, netjes een wii gebracht en vervolgens geven ze aan dat er allemaal dikke krassen op het spel zitten, niet schoon is en da... Voir plus
Ze zeggen dat ze het meeste terug geven voor je oude nintendo , meerdere malen netten spullen ingestuurd. Ze weten het altijd zo te draaien dat ze geld inhouden omdat ze wat vinden . Het duurt mi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Gespecialiseerd in tweedehands Nintendo Wii games, hardware en accessoires.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- mariowii.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Fantastisch
Fantastisch, netjes verpakt en optijd binnen. Ik zou deze site aanraden
Prima leverancier van tweedehands…
Prima leverancier van tweedehands wii-spullen. Ik heb er al diverse bestellingen gedaan.
Ik heb zowel Mario kart als Zelda Skywars sword gekocht. Fijn is dat ik ook kon kiezen voor incomplete spellen. Een hoesje en boekje heb ik niet percé nodig en dan is het fijn dat je hier niet voor hoeft te betalen. Vervolgens kwam ik er achter dat ik de verkeerde Wii afstandsbediening had, dus heb ik ook een Wii afstandbieding met motion plus besteld. Helaas was deze zending 1 dag later en vervolgens trad er nog vertraging op. Kan gebeuren. Ook hier weer een prima deal, het originele doosje en het originele boekje ontbrak, maar daardoor heb ik een goede prijs betaald. Let trouwens wel op: Mariowii is vaak de goedkoopste, maar niet altijd.
Vanochtend kwam ik er achter dat de sensorbalk kapot is. Ik heb voor het luttele bedrag van 4,99 een nieuwe gekocht. Ik heb er ook meteen een nieuwe nunchuck bijbesteld voor 3,99 en Harry potter voor 17,49. Harry potter was duurder dan bij de gamemania, maar de gamemania kan deze niet versturen. Betekent een hoop gedoe om de game naar mijn vestiging te krijgen. Om dat te voorkomen betaal ik graag 2,50 extra.
Kortom fijn dat ik een goedkoop adres heb voor m'n wii-spullen en mooi voor het milieu dat ook incomplete spullen verkocht worden tegen een gereduceerde prijs.
Wii besteld zo u volgende dag geleverd…
Wii besteld zo u volgende dag geleverd worden een track en tracé erbij die overigens niet werkte dus toch netjes afgewacht maar geen Wii dus met fiets courier gebeld deze had palet door gespeeld naar DHL zou de volgende dag geleverd worden dus niet wederom gechat met fiets courier krijg ik te horen pakketje is kwijt dus twee snipper dagen naar de donder wat mijzelf geld kost en of ik maar geduldig af kon wachten ja zo werkt het dus niet ben hier ook zeer ontevreden over en koop zeker niets meer bij dit bedrijf daar raken ze je spullen kwijt daarom 1 ster is nog teveel
Schandalig hoe beschadigt de wii is..
Schandalig hoe beschadigt de wii is... en daar betaal je dan 46 euro voor. Voor een wii waar zelfs echt dik in is gekrast en op gegeschreven is met een sleutel ofz. Vet slordig ingepakt ook alles is er zo in gepleurd, schandalig dat was me eerste en laaste bestelling.

Réponse de Mariowii
Super klantenservice
Super klantenservice, Wii console ter plekke getest en spelletjes gereinigd (kosteloos) terwijl ik onaangekondigd binnenliep met mijn hulpvraag. Alle artikelen zeer vriendelijk geprijsd.
Maximum is vijf sterren anders gaf ik zes.
Goede aanbieder van 2ehands Nintendo
Via dochtersite MarioCube hier terecht gekomen en hardware en software gekocht. Prima prijzen, snelle levering en alles werkt naar behoren. Absoluut niks op aan te merken!
Al een berg spellen gekocht voor wii u…
Al een berg spellen gekocht voor wii u vd kids
Lekker goedkoop en orginele spellen
Gebruikte spellen maar worden gepolijst voor verkoop en zijn dus als nieuw
Als er wat aan een spel mankeert word hij nog eens gepolijst en getest voor teruggave
Heb maar bij 2 spellen gehad dat ik terug moest en werd meteen gefixt
Uitstekende service
Personeel is jong maar zeer kundig en vriendelijk
MarioWii is een echte topper!
Bestel proces verliep vlekkeloos. Product volgende dag binnen gekregen in goede staat. Ook zat er een kaart bij het product wat een leuk kleinigheidje was. Al met al: zeer betrouwbaar en zeker aan te raden als je een tweedehands product zoekt!
Fantastische service!
Wij hadden enkele onoverkomelijke problemen met onze bestelling, dit voornamelijk met de combinatie van een specifiek spel (Super Smash Bros) en de door ons gekochte Wii, zonder enkele problemen is ons een Lens Cleaning Kit opgestuurd (gratis service) is hierna het spel omgeruild en uiteindelijk voor de zekerheid ook de Wii gratis vervangen, dit alles binnen een dag geregeld en verzonden! Mailtjes werden binnen zeer afzienbare tijd gelezen en reacties waren altijd op dezelfde dag, dit altijd met een adequate oplossing!
Ik sta echt te kijken van de door MarioWii.nl geleverde service en vakkundigheid en kan ze bij iedereen van harte aanraden!
Top. Snelle service en afhandeling
Vandaag hebben zij mijn pakket ontvangen van de wii en de ds. Vandaag het geld binnen 2 uur al op mn rekening. Supersnel en mooie prijs gehad voor mn spullen
Prima service
Prima service, fijne en aardige inkopers.
Wij kunnen nu een switch kopen!!!!!!
spullen ingelverd en mooi bedrag over …
spullen ingelverd en mooi bedrag over gehouden. Verder een snelle en betrouwbare service.
Ik had Guitar Hero besteld voor mijn …
Ik had Guitar Hero besteld voor mijn Wii. Helaas deed deze het niet, dus ik heb een mailtje gestuurd. Ik kreeg al snel een mailtje terug en ze hebben geprobeerd het probleem via mail op te lossen. Toen dit niet lukte is er een nieuwe disk opgestuurd en deze deed het wel. Top service!
Ik had 2 wii afstandsbedieningen besteld, deze deden het echter beiden niet. Mariowii.nl heeft eerst geprobeerd het probleem via email op te lossen en toen bleek dat de afstandsbedieningen echt stuk waren, kreeg ik zonder probleem snel 2 nieuwe. Als goedmaker hebben ze toen een sleutelhanger en kaartje met excuses gestuurd. Ik ben heel tevreden!
Prima service en nazorg
Twee spellen besteld voor onze oudste zoon. Direct op de hoogte gehouden en volgende dag geleverd. Helaas bleek 1 van de 2 spellen het niet te doen, dus contact opgenomen per telefoon. Netjes geholpen en zonder problemen mochten we spel terugsturen en zouden ze het met hun polijst machine proberen te verhelpen of een nieuwe sturen. Ze konden het probleem oplossen en netjes per mail van elke stap op hoogte gehouden. Spel intussen terug en werkt perfect. Kortom niet alleen goede levering maar ook zeer goede nazorg en garantie. Speciale dank aan Rishi. Kan mariowii.nl echt aanbevelen
prima
Gisteren twee nunchucks besteld, vandaag ontvangen. En ze doen het ook nog prima. Heel blij mee.
Super service
Gisteren namiddag besteld, en deze middag pakket ontvangen!! Ik zou deze website zeker aanraden en zal hier zeker nog producten bestellen!
Eerlijk en betrouwbaar!
prima service, snel geregeld
snel overzicht wat je terug kunt krijgen, ook snelle en vriendelijke service
hele goed bedrijf dat afspraken nakomt
heel leuk en goed bedrijf dat zijn afspraken nakomt
Hier moet je zijn
Goede service en fijne mensen. De inruil prijs is prima in orde.
Ik het zeker aanraden.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.