Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode priser, fin kvalitet ift pris, lynhurtig levering. Vi har handlet der nogle gange og samme fine oplevelse hver gang. Vi kommer helt sikkert igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første er priserne helt vild gode uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Levering er meget hurtigt og kundeservicen er helt i top. Har købt herfra 3 gange indtil videre og kommer... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Købte surprise pakker. Fin kvalitet og mange forskellige varer. Der var dog gengangere. Jeg vandt en t-shirt på lykkehjul der blev afsendt indenfor få timer. Når man betaler ekstra (19 kr) og beder om... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements
  2. Grossiste en vêtements
  3. Magasin de vêtements pour hommes
  4. Magasin de vêtements imprimés
  5. Magasin de vêtements pour femmes
  6. Magasin de vêtements professionnels

Écrit par l'entreprise

Hos Marmalade Co. tilbyder vi prisvenligt hverdagstøj i et hav af farver – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Find det perfekte hverdagstøj!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 44 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Super kundeservice ⭐️

Super kundeservice ⭐️
Kvaliteten lever op til prisen ☀️

5 mars 2026

Hej Sarah

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det betyder meget at høre, at du er tilfreds med både kundeservice og kvalitet.

Tak fordi du handlede hos os! ⭐️

Väldigt prisvärt

Väldigt prisvärt, snabb frakt, skönt material och underbara färger.

4 mars 2026

Hej Helena

Stort tack för din recension och de 5 stjärnorna!

Vad roligt att höra att du är nöjd med priset, leveransen, materialet och färgerna.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en fredag omkring kl 13 og…

Jeg bestilte en fredag omkring kl 13 og allerede næste dag var det klar til afhentning.

Hej Mie

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at din ordre nåede frem så hurtigt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bra kvalitet till ett toppen pris

Bra kvalitet till ett toppen pris. Super snabb frakt👌

12 février 2026

Hej

Stort tack för din recension och de 5 stjärnorna!

Härligt att höra att du är nöjd med både kvalitet, pris och den snabba leveransen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Fine t-shirts til prisen

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både leveringen og t-shirtsene.

Noté 4 sur 5 étoiles

Som mange af de andre utilfredse kunder…

Ændrer lige min anmeldelse:)
De var lange om at sende varen men de kom og alt var ok. 4 🌟 pga lang ventetid

Som mange af de andre utilfredse kunder så mangler jeg stadigvæk min pakke. Intet svar fra dem. Ærgerligt

26 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bra utbud av kläder till bra pris.

Bra utbud av kläder till bra pris.
Köpte hoodies väldigt prisvärda. Mjuka och sköna. Bra kvalité.

25 février 2026

Hej Marie

Stort tack för din recension!

Vad kul att höra att du är nöjd med både utbudet, priset och kvaliteten – och att hoodiesarna känns mjuka och sköna.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fantastisk service

Hurtig levering, lækre varer og billigt.

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både levering, kvalitet og priser.

Hurtigt

Hurtigt, nemt og billigt. Stor anbefaling her fra🔥🙌🏻

Hej Sanne

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig fedt at høre. Hurtigt, nemt og billigt er lige præcis det, vi går efter.

Tak for din anbefaling 🙌🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og et vildt godt…

Hurtig levering og et vildt godt produkt som jeg er rigtig glad for.

Ville 100% anbefale til andre.

17 février 2026

Hej Vanessa

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er vi virkelig glade for at høre. Især at du er så tilfreds med produktet.

Tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på!

Noté 1 sur 5 étoiles

Har ikke fået mine varer

Har ikke fået mine varer, ventet en uge nu, selvom de på hjemmesiden lover 1-2 dages levering….
Har skrevet mail til kundeservice, intet svar!

Hej Kamilla

Tak for din anmeldelse – og jeg beklager virkelig den oplevelse, du har haft.

Du har helt ret i, at leveringstiden ikke har levet op til det, vi lover, og det er selvfølgelig ikke i orden.

Din ordre blev desværre forsinket, men er efterfølgende blevet afsendt, og jeg håber, du nu har modtaget den.

Vi tager din feedback meget alvorligt og arbejder på at forbedre både vores leveringstid og svartider i kundeservice.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en positiv oplevelse

Det har været en positiv oplevelse. Jeg har handlet hos jer tidligere, faktisk de sidste 5 år, da min datter elsker jeres tøj. Og nu er min søn også blevet helt vild med det! Kvaliteten er god og holder farven og Alt gik godt. Vi vil derfor fortsætte med at handle hos jer.

19 février 2026

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder virkelig meget at høre. Især at I har handlet hos os i så lang tid. Hvor er det dejligt, at både din datter og søn er glade for tøjet.

Tak for jeres tillid. Vi glæder os til at have jer som kunder fremover!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, nemt at bestille og super priser 👍🏻🌞

Hej Ingelise

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at både bestilling, levering og priser har levet op til dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos os 👍🏻🌞

Snabb levererans

Snabb levererans. Billigt.

Hej Jan

Stort tack för din recension!

Kul att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och priserna.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg venter stadig på min vare………

Jeg venter stadig på min vare………
Intet svar fra kundeservice. Efter noget tid kom varen dog, og vi er glade for hoodies.

23 février 2026

Hej Lisa

Tak for din anmeldelse – og beklager virkelig ventetiden.

Din ordre blev desværre forsinket, men er efterfølgende sendt med tracking. Jeg håber, du har modtaget den nu.

Vi tager din feedback til os og arbejder på at forbedre både leveringstid og svartider.

Noté 1 sur 5 étoiles

Stadig væk ingen vare eller svar fra kundeservice

Manglende svar fra kundeservice .
Vedrørende information på en ordre status

Bestilt produkter for en uge siden og har intet hørt. Selvom information på levering fra 1 til 2 dage på deres hjemmeside.

Skulle have brugt det til gaver og er nu nødt til at finde en anden Løsning

23 février 2026

Lækre varer

Lækre varer, til nettets bedste priser!
Hurtig forsendelse, og let at returnere varer (havde købt flere størrelser, så husets teenagere kunne prøve og finde ud af hvad der passede).
Vil helt klart anbefale Marmalade.co

16 février 2026

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, priser og den nemme returproces.

Og tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på!

Mega glad for mit køb

Mega glad for mit køb. Billige priser og god kvalitet. Jeg er højgravid og havde brugt for noget lækkert rummelig og behageligt tøj. Og det fik jeg! Tak for jer

Hej

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fundet noget, der er både behageligt og passer godt – især i din situation.

Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvalitet og pris. Pas godt på dig selv!

Bestilt et joggingsæt

Bestilt et joggingsæt, lækker kvalitet modtog efter 2 hverdage. Alt var helt Perfekt 👌🏻 Ville 100 % bruge marmalade Co igen.

15 février 2026

Hej Monika

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger.

Vi er rigtig glade for, at du vil handle hos os igen! 👌🏻

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus