Köp ej här! Företaget har just nu över 1 MSEK i kundkrav enligt Kronofogden. Levererar ej , utlovar leverans info som inte heller det kommer. Bolaget borde sättas i konkurs innan de lurar fler bol... Voir plus
Beställde förlängningsgafflar i dec 2025 betalade faktura 2026-01-02. ( för order 9759) Därefter händer ingenting mer än tomma löften. Skrev på Reco.se ett omdöme 2026-04-02 Varpå Maskinexperten... Voir plus
Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid. Dåliga på att svara i telefon samt på mail. Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.
Marcus grym service, reservdelar som löstes som ingen ville ta tag i.
- Concessionnaire de chariots élévateurs
- Marché de pièces automobiles
- Magasin de pièces détachées automobiles
- Fabricant de pièces de machinerie
- Fournisseur de pièces détachées de camion
- Concessionnaire de poids lourds d'occasion
förmedlar Truckar och Maskiner nya som begagnade inkl försäljning av reservdelar och service.
Norra Torggatan 1 , 43430, Kungsbacka , Suède
- 0300-286 88
- Info@maskinexperten.com
- maskinexperten.com
Har beställt långgafflar
Har beställt långgafflar, betalt faktura i förskott 1/12-25,fortfarande inte kommit några gafflar. Pratade med någon i början på januari som sa att dom låg på bil för leverans. det är nog en skojare detta.

Réponse de Maskinexperten AB
Kräver förskottsbetalning men levererar…
Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid.
Dåliga på att svara i telefon samt på mail.
Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.

Måste dessvärre varna!!
Måste dessvärre varna för detta företag.
2 st långgafflar beställda och betalade i slutet av oktober dvs 3 månader sedan. VDn hänvisar till diverse omständigheter men uppfattas, enligt mig, mest som nonchalant och undvikande.
Kan inte sätta fingret på det. Det är otvivelaktigt ett agerande som i praktiken innebär att likviditet skapas genom förskottsbetalningar utan motsvarande leverans. Eller så är det anmärkningsvärt bristande kompetens hos ledningen. Eller både och.
Jag får låta VDn svara hur tankarna går.
Nästa steg blir hävning. Inkasso om det inte funkar och sist tingsrätten. Suck vad jobbigt! Första gången jag stöter på denna typ av företag. Men förhoppningsvis den sista.
Linus

Helt oseriöst
20/7
Jag beställer ett lyftbord och betalar direkt. Ska finnas på lager och levereras snabbt enligt hemsidan.
Inget händer och jag får till sist tag i dem efter en vecka.
Ansvarig CEO svarar:
- Vi har faktiskt varit på semester och jag har 1000 olästa mail.
- Vi har den inte på lager men en container är snart här...
28/8
Ingen leverans och jag annulerar ordern och begär pengarna tillbaka.
Efter en massa tjat från min sida och svar från Ansvarig CEOi stil med:
- Vi är i Kina med företaget och kan inte titta på detta nu
- Ekonomiavdelningen ska titta på detta
- Jag gör det i kväll
- vi har två veckors handläggningstid
så får jag en kreditfaktura 3/12.
Efter att jag tjatat ännu mer och fått höra bla att
- vi har snökaos
- jag har varit ute på kundbesök
så får jag pengarna 13/1 . Mao. ca 5 månader efter att jag annulerat ordern.
Det absurda är att varje gång man talar med Ansvarig CEO så får han det till att det inte är hans fel utan snarare att jag som kund är problemet.
Jag blev både glad och förvånad att jag fick pengarna innan firman går i konkurs.

Oseriöst företag
Oseriöst företag, skyller ifrån sig men kan inte lösa leverans av vara. Vi har betalt för varan och frakten i förskott till dem, men dem hade massor med orsak angående leverans, så jag har bokad hämtning själv och fakturerade dem frakten, men dem tänker inte betala fakturan.

Lång Leverans tid!
Krokarna kom 2 Dec efter att DHL Hade försökt leverera dom 28 Nov fast till fel dörr hos oss.
Dock så räknade man med att dom skulle kommit typ en månad tidigare.
Men nu har jag krokarna

Réponse de Maskinexperten AB
Inga snabba leveranser och krångligt företag, gnäller när de får dåligt omdömme
7nov 2025 tar mig tid att skriva ett omdöme om Maskinexperten här på Trustpilot då jag även skrivit på Google tidigare där företaget är snabba på att svara.
Bra hemsida lätt att förstå, jag fastnade för rimligt pris samt "snabba leveranser".
12oktober beställer jag en pallyft på nätet som betalas med kort. Orderbekräftelse kommer 16okt pga av de varit på konferans. På den står leverans 17okt, Får besked att leverans sker veckan efter. 24okt ny fråga var leverans är. Får besked att det skall kollas upp. Efter en dålig recension på Google får jag svar att godset fastnat på terminal Schenker Härryda. Schenker har missat att skanna godset och nu vet ingen var det är. Får besked av VD på Maskinexperten att han lämnar frakt som en Goodwill när varan kommer fram. 29okt ny fråga var är leveransen. 30okt, 31okt och sist 3nov när jag frågar efter ett sändningsID från Schenker får jag svar att en ny vara skickas ut imorgon 4nov. Jag får ett sändningsID från Schenker och leveransen kommer fram till mig 6nov.
Tack Maskinexperten för att jag inte behöver handla här något mera. Får se om goodwill på 270kr frakt kommer tillbaka..

Ett riktigt blufföretag
Ett riktigt blufföretag, KÖP INGET HÄR!!!!
Tar betalt men levererar inte, bara ursäkter och dåliga bortförklaringar men inga grejor.
Så det bästa rådet jag kan ge är KÖP INTE HÄR!!
Dom har inga grejor, men tar betalt.

Riktigt nöjd!
Riktigt nöjd med köpet! Produkten fungerar som den ska och supporten var både snabb och trevlig när jag hade en fråga!

Faktura kom för reserdelarna
Hej
Beställde reservdelar till skylift 28 maj fakturadatum 4 juni.
Man sa att det reservdelen fanns i lager skulle komma om 2 dagar.
Tänk om man hade kunnat komma till telefonen och sagt att tyvärr så är reservdelen slut i lager den är beställd vet inte när den kan levereras.
En reservdel kom 2 juni två dagar innan fakturan skulle betalas.
Har ringt ca 2 gånger i vecka och undra när leveransen skulle komma. Men inte fått prata med den personen som tog beställningen, var i telefonen och på möte.
En del fattades i leveransen.
Andra fakturan kom 10 juli, delen kom 23 juli.
Tyvärr så sökte vi inte på Trustpiloten för än i dag.
Såg att det var flera som har fått vänta på sina delar.
Man hade våran mailadress men fakturan kom med posten, tog ut en fakturaavgift på 36 kronor, som jag inte betalade men fick en påminnelse på fakturaavgiften, en ränta på 0,05.
Började prata med Maskin experten, men han la på luren innan jag pratat färdigt.
Samma sak har visst andra också upplevt när man läst Trustpiloten mycket tråkigt att få sådant bemötande av en leverantör.

Réponse de Maskinexperten AB
mkt dålig nätbutik fick betala i…
mkt dålig nät butik fick betala i förväg gått åtta månader jag väntat på min 12 st skåp runt 27 tusen kr
dom har skrivit flera gånger att det ska vara på ge och att dom skickas inom en vecka.

Réponse de Maskinexperten AB
beställd vara inte levererad efter 2…
beställd vara inte levererad efter 2 månader och ingen kreditfaktura erhållen, handla inte av denna firma , bara ruffel och båg !

Enmans blufföretag
Beställde förlängningsgafflar & en planeringsbalk i november 24 & fick en faktura på 32695 kronor efter några veckor som jag betalade direkt eftersom jag behövde grejorna fort. Men veckor gick & månader gick & ingen leverans. Efter flera telefonsamtal & mejl så fanns inte gafflarna på lager efter de fanns inte balken på lager. Helt plötsligt 13 februari så finns allt på lager!!! 30 maj vill dom skicka en balk i ett annat fabrikat ! När jag begärde pengarna tillbaka i januari så kunde jag inte avbeställa eftersom balken redan var undanlagd till mej ! Nu är det nästan hopplöst att komma i kontakt med dom kundtjäns / växel är enda som svarar & dom verkar bara ha en kontakperson på maskinexperten på både ekonomiavdelningen eller andra frågor. Det verkar som det är ett enmansföretag maskinexperten ? När får jag tillbaka mina pengar ??
Beställde och betalade i november för…
Beställde och betalade i november för vara som skulle finnas i lager.
I mars var vi överens om att avbryta köpet och betala tillbaka pengarna.
Nu är det snart midsommar och vi har inte hört av ekonomiavdelningen eller Maskinexperten på sorgligt länge. Ekonomiavdelningen skulle ordna en tillbakabetalning men går inte att nå.
Nu tänker vi kräva tillbaka pengarna via kronofogden. Maskinexperten missköter sina kunder grovt och får ta sitt ansvar.

Réponse de Maskinexperten AB
Vi behövde ett lyftbord till vår nya…
Vi behövde ett lyftbord till vår nya lokal och beställde då ett lyftbord av Maskinexperten med ett leveransdatum längre fram i tiden. Beställdes 23/8-24 med leverans den 23/9-24. Vi ringde och pratade med dem om detta innan orden lades och det skulle inte vara några problem. Fakturan kom och betalades.
När vi väl var framme vid datumet kom mdet aldrig något lyftbord och det hade varit något lagerfel. Vi kom då överens om att vi skulle ta ett dyrare lyftbord för att boret vi beställt inte kunde levereras försen mitten av december. Vi Fick då veta att även detta bord inte skulle kunna levereras och då beställde vi ett annat bord från annat ställe som levererades på 3 dagar. Under denna tid har de även varit värdelösa på att återkoppla på både mail samt telefon!
Vi hörde då av oss både på telefon och mail och ville häva köpet och en av deras anställda förstog oss sade han och skulle inte vara några konstigheter, vi skulle kontakta finance avdelningen så skulle detta lösa sig. Därifrån har jag inte fått ett ända svar!
Har efter detta pratat med ägaren flertalet gånger och är det inte pappaledig så är det konferens eller annat dylikt, han undviker mig helt klart!
Vi har varken fått kredit på detta eller något återbetalat och verkar helt omöjligt att få detta så vår rekomendation är att ALDRIG betala en vara i förskott till detta företag! Om man nu överhuvudtaget handlar hos detta företag!!!
summan detta berör är 31 523kr inklusive moms och idag är det 15/5-25, så ca 6-7 månader sedan vi hävde köpet och hela 8 månader sedan vi skulle fått bordet levererat som vi aldrig fick!
/Kocken och Grisen (Marcus)

Réponse de Maskinexperten AB
Beställde varor från dom i januari och…
Beställde varor från dom i januari och har inte fått dom än!Bad om att få pengar tillbaks men har inte fått det heller! Så akta er för dom är bluff.

Bestälde sms trima svetsfästen
Bestälde sms trima svetsfästen
Och betalade 9 januari skull ha dom till snöplogen.
Efter 2 månader och samtal och mail kom det fram att dom hadde problem med leverantören.
Där skulle pengarna komma tillbaka vilket dom inte gjorde på en månad.
Fick tag på chefen han menade att det funkade med leverantören nu
så nu skulle fästena komma
Kom inga fästen
Fort en kreditfaktura den har gått ut nu 22 maj skulle pengarna återbetalas senast vad som är mitt och ditt värkar en del ha svårt att förstå.
Mvh Anders Taberg
Pengarna är återbetalade nu
Tackar
Mvh Anders svensson Taberg

Beställning mot förskottsbetalning
Beställning mot förskottsbetalning. Utebliven leverans 5månader senare trotts kontakt med kundservice.