Massage Broeders Avis 25

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Masseur

Écrit par l'entreprise

Fysiotherapeutische kijk op het lichaam met behulp van ontspanningsmassage, sportmassage, deep tissue massage en bindweefsel massage. Samen kiezen we voor de juiste optie!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Hele fijne massage gehad

Hele fijne massage gehad! Weet wat hij doet en fijne ervaring. Echt een aanrader!

15 octobre 2024

Réponse de Massage Broeders

Bedankt voor je review Jessica, ontzettend fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad. Tot de volgende keer.

Aanrader

Wessel kon snel, is aardig en geeft goede massages. Aanrader!

3 septembre 2024

Bedankt Paul!

Noté 5 sur 5 étoiles

Was een kado'tje voor mijn vriend

Was een kado'tje voor mijn vriend. Maar hij vond het heerlijk!! Wessel was mooi op tijd, het uur was zo om. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wil ik zelf een keer.

25 août 2024

Massage aan huis

Zeer fijne massage aan huis gehad van Massage Broeders. Het feit dat je een massage aan huis kan boeken maakt dat het heel vertrouwd en plezierig aanvoelt in je eigen omgeving. Ik heb zelf geen verstand van massagetechnieken en had behoorlijk wat last van spierpijn en rugklachten maar na de massage voelde ik een enorme verlichting en soepelheid. Bedankt Wessel, dit was absoluut een zeer welkom kado en kan ik iedereen aanbevelen.

16 juillet 2024

Réponse de Massage Broeders

Altijd blij mee als ik mensen kan helpen met dit resultaat! Bedankt voor je review .

Zeker aan te raden!

Sinds 2 maanden gestart met de sportmassage bij Wessel (top gozer!), dit was voor mij hard nodig vanwege het vele krachttraining & bewegen wat ik doe. Mijn bovenlichaam zat compleet vast en mijn hipflexor was geïrriteerd. Na de eerste sessie was dit al zo goed als weg! Vanaf nu elke 5/6 weken een afspraak ingepland!

19 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had onlangs het genoegen om een…

Ik had onlangs het genoegen om een kantoor massage sessie te ervaren verzorgd door massage broeders, en ik moet zeggen, het was een absolute game-changer voor mijn werkdag. Ondanks de onconventionele setting van een kantooromgeving, wist hij een sfeer van rust en ontspanning te creëren. Na de sessie voelde ik een duidelijke vermindering van spanning en een verhoogd welzijn, wat mijn productiviteit de rest van de dag ten goede kwam. Top massage!

1 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wessel vraagt wat je klachten zijn en…

Wessel vraagt wat je klachten zijn en hoe je gemasseerd wilt worden. Hij heeft mij gisteren gemasseerd en voel 'm vandaag kan ik je vertellen. Voor diegene die in Azië zijn geweest, als je vraagt om een deep tissue massage krijg je een Aziatische massage.

26 février 2024

Heerlijke massage

Voor mijn man een massage geboekt bij Wessel. Hij heeft erg genoten en gaf aan dat Wessel goed wist hoe te masseren. Een open, sociaal en vriendelijk persoon! Voor herhaling vatbaar.

24 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Wessel is een vriendelijke en…

Wessel is een vriendelijke en betrouwbare masseur die mooi op tijd bij je aan huis komt. Hij lijkt kundig op het gebied van massage en spier- en bindweefsel. En was prettig in het contact.

25 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Een heerlijke massage van Wessel gehad

Een heerlijke massage van Wessel gehad. Hij weet wat hij doet en heeft veel kennis. De massage heeft er voor gezorgd dat ik minder last van mijn nek en rug heb. Zeker een aanrader om ook even helemaal te ontspannen.

Topper👍

11 octobre 2023

Wow wat een ervaring

Wow! Wat was dit een goeie ervaring. Wessel is heel professioneel en weet echt wat hij doet. Zeker voor herhaling vatbaar en raad het iedereen aan!

30 août 2023

Fijne ervaring!

Wessel is zeer professioneel en weet duidelijk wat hij doet. Een hele fijne massage gehad die mijn klachten verlicht en ontspannen is!
Ik kijk alweer uit naar de volgende afspraak!

23 septembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus