Otroligt dåligt skött företag. Att gå med är easy-peasy, att gå ur nästan omöjligt. Du behöver ringa in för att avanmäla, iom detta behöver du lämna otroligt mycket detaljer såsom ID nr, datum och su... Voir plus

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

24 avis

Sämsta jag prövat

Sämsta jag prövat. Kändes fejk alltihop. Testade gratis 12 h . Kunde chatta med en profil som kändes som AI. Inga snygga människor där heller, bortkastad tid. 99 %såg ut som NPC:er

3 octobre 2025

Tips!!! Om Match

Ett tips om Match med en överdrös med falska profiler om det är en profil som kollar på din profil 2-3ggr och du tänker han/hon är intresserad ,vänta inte tryck på gilla knappen eller skriv några rader direkt ,dom försvinner direkt eller slutar följa dig 🤣🤣🤣 eftersom Match själva ligger bakom dessa profiler. Och vänta inte på att du ska få någon att skriva för det händer inte i nästan 100% av alla fall ,och använd inte booster drar bara till sig ännu mer falska profiler.

28 juin 2025
Avis spontané

Riktig SCAM site när jag tex skulle…

Riktig SCAM site när jag tex skulle säga upp premium så måste man använda datorn :( och när man väl är inne där och ska säga upp det så står det helt plötsligt att jag hade fått en till like vilket jag inte hade! men om jag ville kolla så var det en förnyelse knapp dvs VÄLDIGT MISSVISANDE som tur var gick jag inte på den blåsningen! SCAM WARNIG! THEY USE UGGLY METHODS TOO LET YOU THINK THAT YOU HAVE 1LIKE BUT ITS JUST A SCAM BUTTOM TO CONTINEUE PAY FOR A NEW PERIOD! MYCKET FULT GJORT OCH BORDE UTREDAS VILKET JAG SKA SE TILL.

6 juin 2025
Avis spontané

GÅR ALDRIG MED I DENNA DEJTING SAJT..

GÅR ALDRIG MED I DENNA DEJTING SAJT... KRIMINELLA LIGGER BAKOM DENNA SAJT, OCH DU MÅSTE BETALA FÖR ALLT FÖR KUNNA SÖKA LYCKAN. SVERIGE OCH VÄRLDENS SÄMTA DEJTING SAJT🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

7 mai 2025

Otroligt dåligt skött företag

Du behöver ringa in för att avanmäla, iom detta behöver du lämna otroligt mycket detaljer såsom ID nr, datum och summor dragna från ditt konto. Varför inte fixa så att man även kan gå ur via nätet och kanske anställa en person som faktiskt förstår och pratar korrekt engelska.

19 mars 2025
Avis spontané

This review is for Match.com in the…

This review is for Match.com in the USA. I joined several years ago and paid for their most expensive subscription, Platinum. However, to be successful, you have to pay for extra services, such as "Free To Reply," which allows nonsubscribers to read and reply. Otherwise, they won't be able to read your email.

It's upsetting that even when signing up for the most expensive package, you still have to pay more for extra services.

Two weeks ago, I again joined Match.com and paid for a Platinum membership. However, this time, they removed the "Free To Reply" service. In other words, a nonsubscriber cannot read your emails.

Unfortunately, most of the women in my area do not subscribe. I reached out to several subscribers, and one of them replied. She mentioned that the experience is overwhelming, as she receives hundreds of emails, making it impossible for her to read them all.

Since communicating with nonsubscribers is non-existence, and most of the women in my area are non-subscribers, it was a total waste of time.

27 octobre 2024

Känns långt ifrån seriöst

Gick med på match.com och min dator började genast bete sig konstigt och släckte ner. Hade lite problem innan jag fick igång allt igen. Bestämde mig direkt för att avsluta något jag inte ens börjat. Har avslutat inne på mitt konto i match.com och ska skicka Ångerblankett 2 dagar efter. Återkommer när jag ser om allt fungerar. Omöjligt att nå dem digitalt.

8 août 2024

Expensive to join

Expensive to join. Cheaper for 6 month subscription but you don’t know what you will get. I signed up for one month premium expecting that to cover everything but as soon as I got in there we’re all sorts of extras.
Money grabbing fools. If they let people try the site for a reasonable cost they could get ongoing commitments instead of immediate cancellations.

30 avril 2024

What a fake site

terrible site, most are fake profiles and no idenrity check. I was spiked on a date and they refused to remove the member. Many people contact with one photo and now its quite clear that the whole site is corrupt. Last few weeks left with membership and then they don't get another penny. Tip, if you see a profile with 1 photo and just basics filled in its a fake although lately match has started to add a little more detail.

29 avril 2024

Trash

Trash. Anti-White male, woke company. Mostly fake or inactive profiles. Paid for a six month membership, two weeks later my account was banned. Soon as you pay, your account is banned. Don't waste your time.

3 avril 2024
Avis spontané

Women's profiles are linking BREXITEERS…

Women's profiles are linking BREXITEERS with racists. As a white widower of a mixed race lady I challenged this and the profile writer lost the discussion and out of sheer SPITE reported me to MATCH. If you're a REAL man and not a 'remoaner, soy boy, gigolo, or a scammer don't use site as it has been captured by identity politics and SJWs. Real men now only go speed dating!

20 mars 2024

Spam!

Someone used my email address to create an account. No matter how many times I try to unsubscribe I get multiple emails a day.

5 mars 2024
Avis spontané

Hela världens i särklass sämsta…

Hela världens i särklass sämsta support, det går knappt att nå dom och när man väl gör det sitter det en lågintelligent brud där som missförstår allt.
Nu vågar dom inte ta telefonsamtal längre heller. Lägg ner!!!!

11 janvier 2024
Avis spontané

Dyrt skräp. Tekniska fel.

Skräp. Inte värt pengarna. Dyr prenumeration där de funktioner man köper inte fungerar, de åtgärdar inte heller de tekniska felen.

10 dagar efter att jag avslutat min prenumeration drog de iaf pengar från mitt konto, trots att de skickat bekräftelse via mail att den var avslutad med omedelbar verkan...

19 octobre 2023

Varning!!

Varning!!!
Går inte att bli av med prenumerationen. Meddelande om "tekniska fel" dyker upp när jag försöker.

24 août 2023

Uselt!

Riktigt jä..... uselt. De är penga-kåta.... det känns som ett blufföretag!

7 mai 2023

Fakesite

En ren fakesite och inte dating. Massor av tjejer som gärna vill träffa dig för en kväll. Du får snabbt prisuppgift vad det kostar..Nej det är inte Match som direkt erbjuder detta.
Är du seriös och vill träffa någon...använd INTE Match.com.

5 janvier 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.