Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og special levering fra butikken, da jeg havde brug for lidt ekstra service og hurtig levering. ALT bliver ordnet med et smil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever en rigtig god kundeservice, hvor du bliver mødt af behageligt personale. Det er et kæmpe plus det altid er de samme som står i butikken, de giver en yderst god kundeservice, hvor du bliver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

FANTASTISK kundeservice - både online/mail og i butikken, ekstrem hurtig behandling af ordren. Min søn på 14 var med hos Mathstore i butikken for 1.gang forleden - men BESTEMT ikke sidste! Han E L... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et sommersæt i samme størrelse, som jeg lige have bestilt ugen før. Men dette sæt var mindre trods det var samme størrelse. Ringede til kundeservice, og fik en hjælp ud over det sædvanlige.... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Magasin de vêtements grandes tailles
  6. Magasin de vêtements pour jeunes

Écrit par l'entreprise

Multi-brand webshop og butik til moderne mænd og fyre. Du finder et bredt udvalg af danske og internationale brands indenfor herretøj og sneakers. Vi bestræber os efter et have de gladeste kunder og yde det bedste kundeservice i butikken såvel som på webshoppen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid fik vi en verdensklasse…

Som altid fik vi en verdensklasse betjening… mega fedt med en sælger der ser en masse muligheder istedet for begrænsninger når man ikke nødvendigvis lige kan få det man gerne vil ha… igen får MATHstore 10 ud af 10 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 herfra

20 octobre 2024

Réponse de MATHstore

Af hjertet tak for den fine anmeldelse Mette! Den sætter vi stor pris på, og tak fordi I handler hos os i MATHstore! :-)

God weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering 👍🏽alt perfekt.

Super hurtig levering 👍🏽alt perfekt.

8 septembre 2024

Hej Ann :-)
Hvor er det dejligt at alt er gået godt og perfekt, det jeg glad for at hører! Tusind tak for de 5 stjerner her på trustpilot, dem sætter jeg pris på! :-)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

2 septembre 2024

Hej Jacob :-)
Tak for at sætte pris på vores kundeservice, det jeg glad for og ikke mindst de 5 stjerner herinde.

God dag!

De har et godt udvalg

De har et godt udvalg
Gode varer som jeg kan passe

26 août 2024

Hej Jørgen :-)
Hvor er det godt at vi har det du ønsker og søger, tusind tak for at handle hos os! Tak for de 5 flotte stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god service og hurtig levering.

Altid god service og hurtig levering.
Køb endelig her👍👍

13 août 2024

Hej Mads :-)
Tusind tak for de pæne ord og ikke mindst anbefaling, det betyder meget for mig. Tak fordi du handler hos os og ikke mindst de 5 flotte stjerner.

God dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse med online køb

Rigtig god oplevelse med online køb. Hurtig levering, personlig service selvom man aldrig har set menneskerne. Alt i alt rigtig god oplevelse

23 août 2024
Avis spontané

Hej Kristoffer :-)
Tusind tak for at dele din oplevelse herinde og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Det sætter jeg stor pris på.

Hurtig levering.

7 août 2024

Hej Lotte.
Fedt at alt er gået stærkt og som det skal! Tusind tak for at dele din oplevelse med os her på trustpilot og ikke mindst de 5 flotte stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid bare super god og hurtig service

Altid bare super god og hurtig service. 😊

29 juillet 2024

Hej Marianne :-)
Hvor er jeg glad for at hører alt er godt og du er tilfreds med vores service! Tak for de 5 flotte stjerner, dem sætter jeg pris på.

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse, og fantastik god kundeservice

Havde en super god oplevelse!
Det var noget galt med mit produkt fra producentens side, så sendte dem retur og fik pengene tilbage. Super fantastisk kundeservice, de havde desværre ikke en ny i min størelse, men ham jeg snakkede med have undersøgt andre hjemmesider og butikker jeg kunne bestille dem på. 😊
Kendte ikke butikken på forhånd, men stor anbefaling herfra! Kommer til at handle der igen.

16 juillet 2024

Hej Laurits.
Tusind tak for at dele din oplevelse med MATHstore. Det sætter vi stor pris på. Tak for tilliden i første omgang! Vi glæder os til at behandle din næste ordre, forhåbenligt uden fejl!! :-)

God weekend.

Hurtig og venlig ekspedition

Hurtig og venlig ekspedition

8 juillet 2024

Hej Jette.
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Dem sætter jeg stor pris på og tak fordi I handler hos os!

Hej Jesper :-)
Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner, dem er jeg super glad for. Hvor er det godt at tingene kom hurtigt, det er altid rart! :-)

God weekend

Kanon service

Nemt at bestille på hjemmeside.
Afhentede i butik, hurtigt fund af mine vare.

29 juin 2024

Hej Kristian :-)
Tusind tak for din anmeldelse af os her på trustpilot. Det sætter jeg stor pris på og ikke mindst de 5 stjerner. Tak fordi du handler hos os!

Noté 1 sur 5 étoiles

150 kr for at glemme at hente pakke

Fik ikke hentet min pakke i tide i pakkeshoppen, så pakken blev sendt retur til Mathstore.

Blev trukket kr. 150,- for den ulejlighed. Det står i deres vilkår, og jeg er med på, at der er portoudgifter forbundet med det, men kr 150,- virker i overkanten. Ikke glad kunde.

1 juin 2024

Hej Michael :-)
Tusind tak fordi du vil bruge tid på at anmelde MATHstore her på trustpilot. Dejligt du får med at det står i vores handelsbetingelser og jeg ville selvfølgelig ikke opkræve et beløb der ikke er retvisende. Når vi modtager en pakke retur fra GLS som ikke er afhentet betaler vi et ekstra gebyr til GLS hvilket er helt fair plus retur porto. Den udgift vil jeg selvfølgelig ikke dække også er der håndtering af ordre, emballage, slik, returseddel mm. Så derfor er prisen 150,-

Jeg håber du får den bedste weekend :-)

Hej Susanne :-)
Tusind tak for din tid til at anmelde os, det sætter jeg pris på og tak for de 5 flotte stjerner! :-)

Rigtig god dag.

Tilfreds kunde

Hurtig levering og virkelig flot indpakning af gaven, som var min kæreste. T-shirten han fik var i en virkelig god og lækker kvalitet. 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 mai 2024

Hej Julie
Mange tak for de pæne ord og ikke mindst 5 stjernet anmeldelse, det sætter jeg pris på. Indpakning betyder meget synes jeg personligt derfor skal vores indpakning altid være flot! :-) Så tak for at bemærke det.

Rigtig god dag!

Hej Lars :-)
Tusind tak for de 5 flotte stjerner, dem sætter jeg pris på. Tak fordi du handler netop hos os og at vi har det du skal bruge, så er det altid den bedste oplevelse :-)

Vi glæder os til at se dig igen.

Hej Betty :-)
Tak for din tid til at anmelde os! Det jeg super glad for. Fedt at der også var lynhurtig levering til dig, det stræber vi os også efter :-)

Hej Dorthe :-)
Tak for de 5 stjerner og ikke mindst din tid til at anmelde os! - det sætter jeg pris på.

Godt at alt er gået stærkt og ikke mindst du kunne lide vores gave indpakning :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus