Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og special levering fra butikken, da jeg havde brug for lidt ekstra service og hurtig levering. ALT bliver ordnet med et smil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever en rigtig god kundeservice, hvor du bliver mødt af behageligt personale. Det er et kæmpe plus det altid er de samme som står i butikken, de giver en yderst god kundeservice, hvor du bliver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

FANTASTISK kundeservice - både online/mail og i butikken, ekstrem hurtig behandling af ordren. Min søn på 14 var med hos Mathstore i butikken for 1.gang forleden - men BESTEMT ikke sidste! Han E L... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et sommersæt i samme størrelse, som jeg lige have bestilt ugen før. Men dette sæt var mindre trods det var samme størrelse. Ringede til kundeservice, og fik en hjælp ud over det sædvanlige.... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Magasin de vêtements grandes tailles
  6. Magasin de vêtements pour jeunes

Écrit par l'entreprise

Multi-brand webshop og butik til moderne mænd og fyre. Du finder et bredt udvalg af danske og internationale brands indenfor herretøj og sneakers. Vi bestræber os efter et have de gladeste kunder og yde det bedste kundeservice i butikken såvel som på webshoppen.

Coordonnées de contact

1 étoile

Super god butik 🤗🤗

15 novembre 2023

Hej Anita
Tak for din tid til at anmelde os og ikke mindst de 5 flotte stjerner, dem sætter jeg pris på. Tak fordi du besøger vores butik også! :-)

Altid god service!

15 novembre 2023

Hej Mathilde :-)
Tak for din tid til at anmelde os og ikke mindst de 5 flotte stjerner, dem sætter jeg pris på. God service, det vil vi også være bedst til, så tak for at bemærke det :-)

Stort udvalg

Stort udvalg, overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.

13 novembre 2023

Hej Ditte :-)
Tusind tak for god feedback vi kan bruge til noget :-) Det er præcis de ting vi gerne vil op nå og ikke mindst være "kendt" for :-) Og tak for de 5 flotte stjerner, dem sætter vi pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse og hurtig levering.

God oplevelse og hurtig levering.

31 octobre 2023

Hej Inge-Lise :-)
Tak for din tid og ikke mindst anmeldelse her på Trustpilot, det sætter vi pris på. Tak for de 5 flotte stjerner og ikke mindst for de flotte ord.

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

27 octobre 2023

Hej Allan :-)
Tusind tak for din tid til at anmelde os. 5 stjerner og søde ord, så kan vi ikke forlange mere og tak for at bemærke vores service og ikke mindst er det fedt at GLS er med os! :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, så meget tilfreds.

1 novembre 2023

Hej Pia :-)
Tusind tak for din tid til at anmelde os og ikke mindst sætte pris på hurtig levering, det stræber vi nemlig efter og fedt når det hele spiller :-)

Af hjertet tak for det og de 5 stjener.

Hej Victor :-)
Først og fremmest tak for at anmelde os og ikke mindst de 5 stjerner, det betyder meget for os.

Fedt at det gik stærkt fra pakkeriet og med GLS, det stræber vi altid på og når det lykkes får alle den bedste oplevelse :-)

Hurtig levering 👌

29 octobre 2023

Hej Trine :-)
Fedt at levering er gået hurtigt, det er altid vores mål for det gør bare oplevelsen bedre synes jeg selv! Så mange tak for at sætte pris på det og ikke mindst tak for de 5 flotte stjerner.

Hurtig levering 👍

30 octobre 2023

Hej Wickie :-)
Tak for din tid til at anmelde os, og ikke mindst at have fokus på hurtig levering, det stræber vi også efter! :-)

Service

En fornøjelse at handle der, super service og fine produkter

1 novembre 2023

Hej Keld.
Tak fordi du har anmeldt os her på Trustpilot og ikke mindst for de pæne ord og 5 stjerner. Mange tak fordi du besøger vores butik også, det er vi meget taknemmelige for :-)

Bare altid hurtig levering

Bare altid hurtig levering, altid en sød hilsen med, og lækre sager i den butik.

12 octobre 2023

Hej Helle :)
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
- Den sætter jeg pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig service og skarp pris på…

Super hurtig service og skarp pris på et par Puma sneakers.

8 octobre 2023

Hej Mikkel :)
Tusind tak for din anmeldelse af os her på trustpilot :) - Det er vi super glade for.
Håber skoene er gode ;-)

//Mads Thorhauge Indehaver af www.mathstore.dk

1 octobre 2023

Hej Karen :)
Først og fremmest tak for din anmeldelse.
Godt alt er gået stærkt - og tak for de 5 stjerner!

//Mads Thorhauge - Indehaver af www.mathstore.dk

Skide god service ⭐️

Skide gode service ⭐️

28 septembre 2023

Hej Anne Sofie :)
Tak for de flotte 5 stjerner! - Dem er vi glade for!
Godt du er tilfreds med vores service - vi lever af glade kunder som dig.

Rigtig god dag :)

Fantastisk

Fantastisk. Intet mindre. Fik pakket ordren smukt ind og det hele faldt i god jord ved min mand. Jeansen fra GABBA er mega fed. Tak, kommer helt sikkert igen.

10 octobre 2023

Réponse de MATHstore

Hej Jette :) Tak for de flotte ord og fedt at han kunne lide de nye jeans fra GABBA, det er også mine favoritter :-)

Tak for de 5 flotte stjerner.

//Mads Thorhauge - Indehaver af www.mathstore.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Intet mindre end perfekt!

Intet mindre end perfekt!
Hurtig levering.

30 septembre 2023

Hej Mia :)
Tak for din flotte anmeldelse, den er jeg glad for :)
Godt alt er gået som det skal. Det sætter jeg stor pris på.

Hurtigt

Hurtigt, billigt.

16 septembre 2023

Hej Jim.
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner, dem sætter jeg pris på. Dejligt at det hele gik hurtigt :-)

Hurtig forsendelse 👌

11 septembre 2023

Hej Jesper :-)
Tusind tak for de 5 flotte stjerner og ikke mindst din tid til at anmelde os. Fedt at GLS var med os igen igen på hurtigt levering, så er det altså bare sjovere at handle online :-)

Altid fantastisk service og gode priser

Altid fantastisk service og gode priser

13 septembre 2023

Hej Jacob.
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Tak for at bemærke vores service, det sætter jeg meget stor pris på, det er noget vi gerne vil være de bedste til :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus