Snel en betrouwbaar geleverd voor je e-commerce bestellingen in België, Nederland en wereldwijd. Laat je bedrijf groeien met onze fulfilmentdiensten en palletopslag! 🚀
Potlodenlaan 3, 4614RE, Bergen op Zoom, Pays-Bas
- 0852129704
- info@maxfulfilment.nl
- maxfulfilment.nl
Zit nu al aantal maanden bij deze…
Zit nu al aantal maanden bij deze fullfilment en de service is echt top. Ook hebben hun mij gelinkt met een betere leverancier dus ze kunnen je meer helpen dan alleen fullfilment echt top gewoon

Great experience and collaboration
Great experience and collaboration. With Max Fullfilment. Good in communication as well!
Thank you!

Top ervaring!!
Top ervaring!!
Het team reageert altijd snel en duidelijk, en de communicatie verloopt super soepel. Alles wordt professioneel en efficiënt afgehandeld. Heel betrouwbaar en absoluut een aanrader!

Réponse : Max Fulfilment
Max fulfilment is een fijne partner…
Max fulfilment is een fijne partner voor mijn online winkel

Réponse : Max Fulfilment
ik heb een hele fijne samenwerking met…
ik heb een hele fijne samenwerking met Max fulfillment lopen. Ze zijn snel en komen beloftes na.

Geweldige service!
Altijd snelle levering en duidelijke communicatie. Het is fijn samenwerken met een bedrijf dat zijn afspraken nakomt.