Voor een zeer high-end event hadden wij last minute goodies nodig. Dankzij de topservice van Maximum Image hebben wij op tijd, zeer kwalitatieve goodies (zijde sjaaltjes en geborduurde petten) ontva... Voir plus

Wij zijn zeer tevreden met de service van Maximum Image. Onze bestelling werd op tijd en geheel volgens afspraak geleverd. De communicatie verliep vlot en duidelijk, waardoor we altijd goed op de hoog... Voir plus

We zochten enkele gadgets voor ons netwerkevent en Maximum Image hielp ons bij het maken van de keuzes. Enkele samples van stylo's werden opgestuurd naar ons zodat we ze konden voelen en testen. Al... Voir plus

Maximum Image is volgens mij dé partner die je moet hebben om je merk in de kijker te zetten! Samen met onze accountmanager Kor kijken we welke producten het beste aansluiten bij onze vraag. Onze be... Voir plus

1. Fournisseur de vêtements de protection
  2. Grossiste en vêtements
  3. Magasin de vêtements de sport
  4. Magasin de vêtements professionnels

Maximum Image is expert in gepersonaliseerde bedrijfskleding, werkkleding en merchandise oplossingen. Als familiebedrijf hebben we een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijk contact/advies. Finaal onderscheiden we ons door heel service gericht te werken. Zo bieden we ook fulfilment oplossingen (verpakken, verzenden, stockeren) en digitale oplossingen zoals een KMS systeem of bestelplatform aan. It's all about image!

4,8

Ik werk al een tijdje samen met Maximum…

Ik werk al een tijdje samen met Maximum Image en ben super tevreden! De communicatie verloopt altijd vlot, en het team denkt echt met je mee om het beste resultaat te behalen. De projecten worden snel en netjes opgeleverd, en de kwaliteit is top. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner dan zit je bij Maximum Image helemaal goed!

30 août 2024

Betrouwbare en professionele partner!

Zeer tevreden over alle ervaringen met Maximum Image. Vanaf het eerste contact word je persoonlijk en professioneel geholpen. Alles word snel en duidelijk gecommuniceerd. Er wordt ook continu meegedacht en geluisterd naar wat je op zoek bent.

De merchandising die we hebben besteld, voldoen volledig aan onze verwachtingen en zijn van uitstekende kwaliteit. Ik kan deze firma van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor bedrijfskleding en merchandising.

Topbedrijf.

Topbedrijf.
Ze denken mee!
Zoeken de beste oplossing voor jouw en jouw onderneming.
Duidelijke communicatie zowel over offerte als de levertermijnen. Ik kan niet anders dan ze aanraden.

Imagocreatie made easy

Samen met onze accountmanager Kor kijken we welke producten het beste aansluiten bij onze vraag. Onze bedrijfskledij werd snel en kwalitatief bedrukt. Ze hebben een zeer ruim aanbod waardoor je het product kan laten afstemmen op het beoogde gebruik, of het nu gaat over werkkledij die dagelijks gedragen wordt, of promokledij voor een eenmalig event.

3 juin 2024

Erg tevreden

Maximum Image bedrukte onze t-shirten met het logo van de school. Hoge kwaliteit, vlotte communicatie en snelle afhandeling. Erg tevreden!

8 mai 2024

5+ sterren!

Werken al jaren samen met Maximum Image en zijn hier extreem tevreden van! Vriendelijke en snelle service, kwaliteitsvolle producten.. een échte aanrader! 5+ sterren :)

16 avril 2024

Fietskostuum

Ik kwam een tijd terug bij Maximum Image met de vraag voor een nieuw fietskostuum. Ze hebben mij verschillende kwalitatieve modellen voorgesteld binnen een comfortable prijszone met een aangename levertijd. Na enkele maanden fietsen door weer en wind nog steeds tevreden met deze aankoop!

28 février 2024

Aanrader

Al verschillende keren kledij en relatiegeschenken besteld, telkens hebben we het gewenste resultaat gekregen.
Goede service en leuke ideeën!

13 mars 2024