Modtagelsen og introduktionen var fin. Knallerterne var dog generelt i dårlig stand og var ikke engang blevet vasket inden turens start. Vi var fem afsted, men kun én knallert gennemførte uden st... Voir plus

Ole var en super guide, og turen rundt omkring Thyborøn var en fed oplevelse. Der var smuk natur, interessante historier undervejs, vind i ansigtet - og vroom vroom i to timer. Min hustru og j... Voir plus

Helt klart den sjoveste og mest lokalnære måde at opleve Thyborøn på! Savnet til sin gamle Puch blev ikke mindre af denne fantastisk tur. Fantastiske Kresten viste os tre “damer” rundt i Thyborø... Voir plus

Maxitours styrer, super dejlig tur rundt i lokalområdet af Thyborøn med Jens som den allerbedste lokale guide. Vi fik i hjelmhøjtaleren de fedeste og mest inspirerende fortællinger om hele området. Ja... Voir plus

4,7

Fantastisk

Fantastisk, sjov og underholdende tur med sjove historier fra Thyborøn. Lidt nostalgisk igen at køre puch maxi efter 40 år 👌

28 juillet 2022

Har i dag været med Maxitours

Har i dag været med Maxitours - selv om vejrguderne ikke var med os, formåede vores guide at give os en fantastisk oplevelse med en god portion humor - kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 juin 2022

Nostalgitour på Maxi'es

Tak for en herlig eftermiddag i Thyborøn. Fik turen i gave af familien. Vi tre unge mænd(en af os 60år) havde en forrygende tur. Jens var lokalkendt i byen og lokalhistorierne og kunne de gode, spændende og sjove historier. Undervejs var der et pitstop med vådt og tør(fisk). Prøv det bare. Det er så godt.👍👍👍👍

14 avril 2022

Super fed tur

Super fed tur, søde mennesker og en fantastisk oplevelse!!! Kan varmt anbefale 👍🏼

9 avril 2022

Fantastisk sjov og hyggelig tur.

Fantastisk sjov og hyggelig tur.
Kan klart anbefale at prøve maxitours.
Jens var en herlig og rar guide, og der var styr på alt.
Alle vi 7 tøser der var afsted havde en fest uden lige
:-)

30 août 2021

Fantastisk tur med Maxi Tours !

Var på tur med Jens fra Maxi Tours igår. Første gang jeg nogensinde har siddet på en Puch Maxi ! Totalt sjov tur man endelig ikke må snyde sig selv for !! Jens er en super god vejleder/fortæller og det blev de sjoveste timer i skønt selskab.
Hilsen fam. Damgaard

9 août 2021

Fantastisk tur i Thyborøn

Har været på firmaudflugt med Maxitours. Det var en fantastisk tur og sikke en vejleder. Jens kunne berette om mange sjove historier og anekdoter på turen. Det var SÅ sjovt og en dejlig afslutning med tørfisk og øl. Jeg vil meget gerne opleve det igen.

8 août 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit