Firma maxizoo traktuje klientów jak chce. Kupując w sklepie stacjonarnym nie możesz skorzystać z ofert w aplikacji. Np. W aplikacji kupisz pakiet karm 2x w atrakcyjnej cenie ale w sklepie nie obowią... Voir plus
W sklepach stacjonarnych ceny są wysokie, ale w sklepie internetowym bardzo dobre. Asortyment duży. Dobre promocje. Dostawa trwa trochę długo (5-7 dni), dlatego jedna gwiazdka mniej.
Aucune trace de demande d’avis
Chciałam kupić dobre sianko i zioła dla…
Chciałam kupić dobre sianko i zioła dla moich i królików ale nie kupiłam bo na półkach zamiast pachnącego dobrej jakości sianka była jakaś wstrętna niemiecka sieczka która z siankiem dla domowych pupili nie ma nic wspólnego, dobrych ziółek też nie mają. Nie polecam tego sklepu
Ceny z kosmosu, mnóstwo syfiarskich karm typu pedigree i whiskas. Wszędzie palety, obsługa nie ma pojęcia o zoologi.
Maxi Zoo sklep porażka
Sklep internetowy porażka, przy zakupach z darmową przesyłką wybrałem sklep z którego chciał bym mieć dostawę. W emailu dowiedziałem się że jest to sklep w którym muszę odebrać towar osobiście. Muszę dojechać ponad 100km. Pani z obsługi klienta poinformowała mnie że nie ma możliwości przekierowania przesyłki na dom klienta na którą się kwalifikuję wartością zakupionego towaru możliwa jest tylko rezygnacja z zakupu ale okres oczekiwania na zwrot kasy to około 5 dni. Jako ciekawostkę podam że rezygnując z zakupu na znanym chińskim portalu zwrot środków otrzymuję w ciągu 1 godz. jeśli płacę Blikiem ale nie w Maxi Zoo co jeszcze ciekawe reklamacja po przez internet formularzem zgłoszenie, odpowiedź kilka dni, zwrot kosztów po rozpatrzeniu formularza następne kilka dni a klient czeka. Pomyłka niestety w Polsce kosztuje. Szkoda że strona internetowa sklepu wyraźnie nie informuje że zakup z zaznaczeniem sklepu jest wyłącznie do odbioru osobistego!!!!
Nieterminowa przesyłka
Nieterminowa przesyłka. Towar miał dojść w ciągu 1-3 dni. Na trzeci dzień przesyłka nawet nie jest w drodze. Drugiego dnia zwyczajnie utworzyli online przesyłkę i przez 24h nic z tym się nie działo. Pies wieczorem nie będzie miał co jeść w związku z czym poniosę koszty zakupu małego worka karmy stacjonarnie co jest bardzo drogie. Fatalna obsługa na infolinii. Kobieta nie umie liczyć do trzech.
Porażka!
Sklep super bo ma mokrą karmę, którą mój kot je. Poza tym - nie mogę chyba znaleźć nic pozytywnego. Termin dostawy to jakiś śmiech na sali. W ogóle nie stosują się do tego, co sami piszą na stronie o terminie reazlizacji. Jest to bardzo irytujące.
Jestem bardzo zadowolona wysyłka szybka…
Jestem bardzo zadowolona wysyłka szybka na moje zapytanie odpowiedź ode e-mail po paru minutach polecam piesek szczęśliwy z karmy ❤️🐶
Czas dostawy to jakaś kpina!!
Czas dostawy to jakaś kpina!!! Na stronie wyraźnie napisane że wysyłka w przeciągu 1-3 dni roboczych,a po 5 dniach żadnej informacji, w aplikacji InPost widać jedynie że przesyłka utworzona, nawet nie przekazana kurierowi i do tego żadnej informacji!!! Maxizoo ma swoich klientów gdzieś , nawet nie informuje o opóźnieniach ani o statusie zamówienia!!! Ale płatności księgują bezbłędnie, faktura przyszła już na drugi dzień - brawo ! Śmiech i żenada, nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie!!! Nie polecam
Karma dla psa przyszła nie zapakowana w…
Karma dla psa przyszła nie zapakowana w pudelko oraz nie dotarła zabawka oplacona do zamówienia. Napisałam maila w tej sprawie , niestety nikt nie odpowidział. Nie oddano minpieniedzy za zabawke dla psa. Już nic nie zamówię w tym sklepie.
Jak można tak traktowac klienta
Jak można tak traktowac klienta? Na stronie piszecie, że jesli zależy ci na czasie wybierz odbiór osobisty w sklepie, po czym sie okazuje, że ze sklepu nie mozna tego odebrac, bo "zamowienie jest realizowane przez magazyn" i bedzie to trwało dokładnie tyle samo co dostawa kurierem. Sklep ma na stanie moją karmę, ale nie może mi jej wydać, bo potrzebuje info od was, a wy im tego nie wysyłacie. Kompletny absurd. A jak sie dzwoni na infolinie, to sie człowiek dowaiduje, że macie problemy z terminowymi dostawami. Dlaczego nie piszecie tego na stronie???? Wtedy kupiłabym od kogoś innego. Na szczęście na rynku jest wiele sklepów i nie trzeba korzystać z takich beznadziejnych jak wy.
Uważaj
Uważaj, zastanów się, zanim u nich zamówisz! Żwirek dla kota dotarł w podartym opakowaniu – zawartość wysypywała się przez dziury po obu stronach.
Opcja Click&Collect to jakaś kpina!
Opcja Click&Collect to jakaś kpina!Coś co w teorii ma przyspieszyć odbiór zamówienia tylko go wydłuża.Zamowiony towar aktualnie znajduje się na sklepie a ja 3 dzień czekam ,aż moja paczka zostanie nadana.Nie ma możliwości zabrania tego samego ze sklepu.
Nie jestem zadowolony z czasu…
Nie jestem zadowolony z czasu przesyłki. Złożyłem zamówienie we wtorek aby pies miał co jeść w piątek, Maxizoo ma czas przesyłki do 3 dni roboczych. Jest dziś czwartek i dopiero dziś dostałem meila, że paczka jest przygotowana do wysyłki czyli na 100% kurier się nie wyrobi z dostawą i dostane paczke w poniedziałek. Jestem mocno zawiedziony, tak ciężko spakować przysmaki tego samego dnia i wysłać dzień później ?
Oszukuja klientow
Oszukuja klientow. Robiac zamowienie jest opcja ze zaraz do odebrania w sklepie. Okazuje sie, ze nie ma takiej mozliwosci i na paczke czeka sie do 6 dni. Osoby na infolinii pyskate, jak nie wiedza co odpowiedziec rzucaja sluchawkami. Patologia
Duży wybór akcesoriów dla psów
Duży wybór akcesoriów dla psów, jest w czym wybierać i przebierać. Mile widziane pieski w sklepie, Panie ekspedientki miłe i zawsze pogłaskają pieska:) Przyjemny klimat na zakupy, aż chce się wracać!
Opinia dotyczy obsługi klienta.
Opinia dotyczy obsługi klienta.
Sklep w Radomsku ul. Kościuszki.
Miła kompetentna dziewczyna, doradziła a na koniec tak poprowadziła zakupy, że skończyło się solidnym Rabatem.
Byłem pierwszy raz i pewnie wrócę!
Uwaga na zakupy na firmę w sklepie internetowym
Sklep niestety nie informuje, że przy zamówieniach na firmę nie wystawia faktury na firmę. Zaznaczę, że zakup był detaliczny dla własnego użytku, a nie hurtowy. Aplikację tez mam zalozona na firmę. Sklep stacjonarny wystawia bez problemu, a internetowy działa po prostu nieuczciwie. Klient dowiaduje się po fakcie, że nie dostanie faktury.
Maxi zoo brak towaru
Maxi zoo. Dlaczego zoo? Nazwijcie Maxi Dog lub Maxi Cat.
Przecież w tym sklepie praktycznie nie ma nic dla innych zwierząt, a powierzchnia ogromna. Dla ptaków jest lepiej zaopatrzony pierwszy lepszy market..
Podstawowych rzeczy brakuje.Tylko dla psów wszystko.
Fatalna firma
Fatalna firma. Nie zwracają pieniędzy po zwrocie towaru. ZŁODZIEJE.
Firma maxizoo dyskryminuje klientow
Firma maxizoo traktuje klientów jak chce.
Kupując w sklepie stacjonarnym nie możesz skorzystać z ofert w aplikacji. Np. W aplikacji kupisz pakiet karm 2x w atrakcyjnej cenie ale w sklepie nie obowiązuje ta promocja. Kupujesz w aplikacji nie ma możliwości zakupu na fakturę na firmę. Kupując w sklepie stacjonarnym jak kupujesz na firmę to nie można skorzystać z karty rabatowej… bo nie.
To jest jawna dyskryminacja i robienie klientów w jajo. Mam już dość takiego traktowania. Kupowałem kilkakrotnie ostatnio po kilkaset złotych ale to są już moje ostatnie zakupy w tej firmie. Nie lubię jak ktoś dyskryminuje i sortuje swoich klientów. Żegnam się z mafiozo
Dobry sklep