Maxwinexch Avis 27

2,2

My withdrawal says successfull but it is not reflected on my account.This site is fraud please refrain from playing from these sites

2,2

Bas

I am puneeth please check I…

I am puneeth please check I withdrawal amount of 250 in maxwinexh but the amount don't come please chek

It's been 2 hour's but I don't get the money
I don't get my money please chek

18 avril 2026

1 month se withdrawal ki request Dali…

1 month se withdrawal ki request Dali he abhi tak withdrawal nahi aaya bank account me bhi nahi or id me bhi nahi customer support me call karte he to bolte he verification me he 1 month ho gaya abhi tak verification me hi he chutiya banate he.

27 février 2026

I did Panic when the I withdraw money…

I did Panic when the I withdraw money it was showing successful but money never came in my bank account. But eventually it will either credit back to your wallet or Bank account. Mine came back to wallet which I withdrew later. So this site is trusted. Sorry for the bad review earlier.

22 février 2026

I tried to play blackjack.

I tried to play blackjack.. My bet got rejected and amount is 20000...but it is showing as lost... Now customer care is saying to refund it will. Take time.. They dont know how much time.. Its been 20 days now.. Worst site

11 décembre 2025

Stop playing this app

Stop playing this app. It's so fake. They block your account once. Everything disappears instantly. Don't play it. I've seen it on Facebook and YouTube. You should only invest money in it after seeing its reviews. This is so bad!

6 novembre 2025

Spoiled my life with maxwin I was…

Spoiled my life with maxwin I was playing last 1 year loosing bonus I reached 4 lakhs means I loss around 40 lakhs now they blocked silly reasons, while creating 1 account created after another account created that iam using, I don't know now they blocked now my feeling really i cont express guys don't loose your money 1 year trust was gone, all are frod betting sites,

Tried contacting customer care multiple time they also don't know why it blocked, once block cont refund or reopen
40 lakhs gone ohhhy god gone

Please guys don't play on winexch365.com

4 novembre 2025

Completely Scammer App Fraud App My ID…

Completely Scammer App Fraud App My ID Is Blocked Maxwinexech To Taking Withdrawl Biggest Scam 17000 Rs Withdrawl My Pending 2 Months Complated Withdrawl Not Recived ID Blocked Shows 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

7 septembre 2025

Don't use this 3rd class game

Don't use this 3rd class game, in starting they give you fastest withdrawal, but when you withdraw high amount they will fraud your amounts, they give you excuse that your transaction is under verification

1 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit