Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det sidder så flot på kroppen og fremhæver de rigtige former uden at føles stramt eller ubehageligt. Kvaliteten er virkelig god, og man kan mærke, at der er tænkt over detaljerne. Samtidig har se... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ikke blot en badedragt, men et statement piece! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er stadig overrasket over, hvor høj kvalitet min badedragt er – den er både smuk, behagelig og sidder helt perfekt! Stoffet fø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Badedragte har, indtil for nylig, altid været noget jeg forbandt børn og kvinder, der ville skjule deres kroppe med. Men det var indtil jeg fik min egen på. Waow!! 🔥 Badedragten fra Mayas formår, at... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super begejstret for mine nye bodysuits fra Mayas! De har en perfekt pasform og er samtidig meget behagelig at have på – også over længere tid. De giver en flot form uden at stramme eller gener... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de maillots de bain

Écrit par l'entreprise

Hos MAYAS ønsker vi at skabe badedragter, der omfavner og fremhæver den naturlige skønhed af en bred vifte af kropstyper. Vi tilbyder et mangfoldigt udvalg af stropper, udskæringer, pads og shapewear, alt sammen designet med henblik på at fremhæve det smukke ved hver enkelt individ.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Varmeste anbefaling ! ✨

Jeg vil give MAYAS den varmeste anbefaling! 🤍
De laver simpelthen det smukkeste shapewear, og man føler sig så smuk og komfortabel i det – det sidder bare perfekt på kroppen, også for os med en lidt mindre barm ☺️

Badedragterne er mindst lige så gode!! Jeg er helt speechless! Jeg elsker virkelig alle deres styles <33

18 mars 2026

KÆMPE ANBEFALING✨

Jeg har nu prøvet shapewear fra MAYAS i både sort, brun og hudfarvet – og jeg er simpelthen så imponeret!
De sidder helt fantastisk og former kroppen virkelig flot, samtidig med at de er utroligt behagelige at have på. Stoffet er meget åndbart, hvilket gør en kæmpe forskel – selv efter en 10 timers arbejdsdag føles det stadig komfortabelt, og alt sidder præcis, som det skal.
Derudover fik jeg besked allerede få timer efter bestilling om, at min pakke var sendt, hvilket jeg synes er virkelig god service. Maya har gennem hele forløbet været utrolig hjælpsom og venlig, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.
Kæmpe anbefaling herfra!

18 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Suuuper lang leveringstid

Suuuper lang leveringstid. Ja faktisk leveret en måned senere end lovet. Da jeg så fik pakken tænkte jeg, at det måske kunne ende med, at jeg alligevel blev glad. Men nej. Jeg har prøvet 5 andre shapewear fra forskellige forretninger, ja selv Temu (not proud) og de her to jeg fik hjem var ikke bedre. Desværre. Havde virkelig sat forventningerne op. Engangskøber herfra.

27 février 2026
Logo de MAYAS

Réponse : MAYAS

Hej Donya,

Først og fremmest et oprigtigt undskyld. Vi har været udfordret kraftigt af vejr og fly uden plads. Det er selvfølgelig vores ansvar, og derfor har vi også sendt dig 3 mails hvor vi både tilbød fuld refundering og samtidig et ekstra gavekort. Vi har virkelig gjort hvad vi kunne, men uanset hvad, tager vi det til efterretning. Direkte har vi endda adspurgt dig hvad du helst ville have at vi gjorde videre - men vi har intet svar fået.

At du sammenligner vores produkt med Temu, både ærgrer og skuffer os. Vi kan ikke stå på mål for Temu's produkter, men vores produkter er har den pris de har af en årsag. Fordi vi gør en oprigtig indsats i at sikre både kvalitet og design spiller og lever op til prisen. Det understøtter af alle vores andre anmeldelser og feedback vi får fra vores kunder.

Vi vil meget gerne gøre alt vi kan for at gøre det til en god oplevelse. Vi returnerer naturligvis også gerne din ordre.

Ræk endelig ud til os, så finder vi en løsning.

Bedste hilsener,
Marie og teamet bag MAYAS

Noté 5 sur 5 étoiles

Det sidder så flot på kroppen og…

Samtidig har servicen bare været helt i top – super sød og hjælpsom hele vejen igennem. Det gør virkelig en forskel.

Kan klart anbefales ✨

6 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Aldrig har jeg følt mig så lækker i…

Aldrig har jeg følt mig så lækker i badetøj! Jeg har tabt mig 22 kg og det skulle vises frem! Kæmpe anbefaling.
Jeg har Celestia og den passer rigtig godt til mig 😍.
Eneste minus er de løse puder ved brystet.

15 novembre 2025

God kvalitet

Kvaliteten af badedragten levede op til mine forventninger med god pasform og hurtigt og effektiv levering af varen.

19 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

The best shaping product out there

The best shaping product out there!
I have tried all brands and only this one actually delivers! Very much appreciate the design of shoulder straps as well as possibility to have inserts to increase/decrease bra volume. This is genious!

13 janvier 2026

Fantastisk oplevelse hos MAYAS

Fantastisk oplevelse hos MAYAS! Jeg købte en badedragt til min kæreste, og hun elsker den – både pasform og kvalitet er virkelig i top. Kundeservicen var også helt i særklasse og meget imødekommende. Kan varmt anbefale MAYAS til andre.

4 janvier 2026

Bedste kundeservice og badedragt

Jeg er kæmpe fan af badedragterne fra MAYAS! Pasformen er virkelig i top – de sidder, hvor de skal, uden at stramme eller føles ukomfortable. Stoffet er lækkert, blødt og af virkelig god kvalitet, så man føler sig godt tilpas hele dagen, uanset om man svømmer, soler sig eller bare nyder stranden.

Designet er både feminint og flatterende, og det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne. Det er en af de få badedragter, hvor jeg føler mig både komfortabel og selvsikker – og det er altså ikke en selvfølge.

Kvaliteten lever fuldt ud op til prisen, og badedragten holder både form og farve, selv efter flere ture i vandet. Jeg kommer helt sikkert til at købe fra MAYAS igen og kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en badedragt, der både er smuk, behagelig og i høj kvalitet 💙

2 janvier 2026

De bedste badedragter

De bedste badedragter. De er pæne, flotte, bløde og findes i utallige lækre farver. Og så sidder de eminent godt på kroppen og holder på alt. Jeg bruger badedragten når jeg faciliterer gus - flere gange om ugen og den sidder hvor den skal og holder formen.

22 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Alle kvinder burde prøve MAYAS!!

Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i starten. Som en 20-årig pige har jeg kun hidtil gået med bikinier, men har aldrig følt mig helt komfortabel og selvsikker. Jeg bestilte en bodysuit og Valencia badedragten, og hold da fast hvor er jeg positivt overrasket! Badedragten sidder lige i skabet. Den fremhæver mine former og sidder super flot på hoften, og jeg kan tydeligt mærke forskel på stoffet. Det føles af super høj kvalitet og former sig efter min krop på en super lækker måde.

Bodysuiten overgik også mine forventninger. Jeg har prøvet andre før, men denne er helt klart den bedste jeg har prøvet. Den er stretchy men strammer ind over maven på en behagelig måde. De tykke stropper gør virkelig et plus, fordi de gør, at jeg også kan bruge den som en del af et outfit til et par jeans.

Der medfulgte to par removable pads. Dem bestilte jeg i push up og super push up. Jeg har kun oplevet pads til badetøj før men aldrig til bodysuits. Man kan sætte dem i, så det ser helt naturligt ud og det gør seriøst en kæmpe forskel for min selvtillid!

Jeg troede at produkterne bare ville måle sig med alt andet, men i stedet har jeg fået et kæmpe selvtillids-boost og er slet ikke nervøs for at skulle vise mig selv i badetøj mere!!! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det her overgik virkelig alle mine forventninger.

28 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne produkter og god kundeservice

Virkelig lækre produkter og en service udover det sædvanlige!

Jeg bestilte to bodysuits og en badedragt, som desværre blev forsinket undervejs, da pakken var blevet beskadiget. Jeg har haft vildt god kontakt med Mayas og fået en rigtig god behandling.

De to bodysuits var desværre ikke det rigtige for mig, men badedragten er fantastisk - aldrig har jeg følt mig så godt tilpas i en badedragt :)

Jeg kan varmt anbefale Mayas!

28 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus