Alleen maar lof voor dit bedrijf. Geweldige actie maar ook super snelle levering.Mega service toen ik zelf een foutje had gemaakt in de bestelling. Snel hersteld. Wow, zo maak je klanten blij!🤩 👌🏻
L'entreprise a répondu
Wij zijn super blij met de bestelde speenkoorden en de wintermuts. Mooi en fijn materiaal! Daarnaast gingen er enkele dingen mis met de verzending bij Post NL waardoor ik geregeld mailcontact had... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestelling zou geleverd worden 11/02, tot op heden nog steeds niks ontvangen. May Mays legt de fout bij de koerier en komt niet met een gepaste oplossing. Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor pakk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering, lieve persoon. Had adres verkeerd ingevuld op website. Stuurde privé berichtje via Facebook. Heeft meteen alles aangepast en zo pakketje gekregen!!! Echt top! Antwoord snel dus! H... Voir plus
Bij May Mays maken we met liefde handgemaakte, gepersonaliseerde speenkoorden en babyaccessoires. Elk item wordt speciaal op bestelling gemaakt, met oog voor detail, veiligheid en stijl. Omdat onze producten gepersonaliseerd zijn, nemen we de tijd om elk ontwerp zorgvuldig samen te stellen. Dat betekent soms net iets meer geduld, maar altijd met als doel een mooi en uniek eindresultaat voor jouw kleintje. We zijn een groeiend merk en leren elke dag bij. Feedback van klanten nemen we serieus en gebruiken we om onze service en producten continu te verbeteren. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan denken we graag mee aan een passende oplossing. Dank je wel dat je May Mays bezoekt en de tijd neemt om je ervaring te delen 🤍
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Leuke website, goede en snelle service! Koop mijn bibs speen graag hier!
Super snelle levering en producten precies zoals beschreven met nog een leuke korting erop ook
Klantvriendelijk, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook regelmatig leuke acties
Goede prijs/kwaliteit + klantvriendelijk en snelle levering. Ook regelmatig leuke acties.
Fijn assortiment, snelle levering en prima prijzen, vooral de speentjes van Bibs.
Leuke bibs spenen met fijne actie. Snel geleverd
Super leuke producten, goed omschreven en van goede kwaliteit. Ook word het product goed getoond in social media, zodat je goed weer wat je koopt.
TOP! Heel goeie producten, leuke promoties op de site en hele snelle levering + goeie klantenservice. Beter kun je niet wensen. Al heel veel gekocht hierop voor mijn dochtertje en zal dit blijven doen. Ben super tevreden !
Leuke winkel, mooie spulletjes, snelle service.
Niets op aan te merken :)
Superleuke webwinkel met hele leuke diverse artikelen en fijne prijsjes. Ze verzendt het ook nog eens supersnel!
Mijn bestelling bij May Mays werd erg snel thuis geleverd en de speentjes zijn van prima kwaliteit. Een prettige ervaring dus!

Réponse : May Mays
En savoir plus sur les différents types d'avis.