mbkkursuslokaler.dk Avis 674

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hold op nogle lækre omgivelser at være på kursus i. Vi fik lov at sidde på 4. sal (der forefindes elevator) hvor væggene var prydet med smukke billeder, kunstneriske spejle og et betagende mesterværk.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelige og hyggelige lokaler med gode siddepladser og borde. godt syn til tavler og lign. Gode udluftnings muligheder. Nem adgang via elevator til etagerne Dejligt udemiljø til pauser med mulighe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

MBK liger nemt tilgængeligt midt i København. Lige fra man træder ind af døren bliver man mødt af et venligt og serviceminded personale. Og først og fremmest bliver man mødt af et super inspirerende... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de location de salles de réunion et de conférence
  2. Services aux entreprises
  3. Centre de conférence
  4. Centre d'éducation
  5. Consultant en ressources humaines
  6. Service d'organisation d'événements professionnels

Informations provenant de diverses sources externes

MBK er Danmarks bedst evaluerede kursuscenter! Vore lyse, sjove, skæve, inspirerende, smukke og venlige kursus- og mødelokaler er beliggende i centrum af København, kun 500 meter fra Nørreport Station (lige ved Rundetårn). Beliggenhed, lokaler, service og forplejning er i verdensklasse - og er ovenikøbt til at betale.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Service

Lokalerne
Måden man bliver taget imod på - smil positiv energi medarb stråler af overskud

15 avril 2026

Réponse de mbkkursuslokaler.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Charlotte! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplevede både lokalerne og modtagelsen som noget særligt – og at du blev mødt med smil, positiv energi og medarbejdere med overskud. Det er præcis den stemning, vi gerne vil skabe hver dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk inspirerende og motiverende…

Fantastisk inspirerende og motiverende lokaler

11 mars 2026

Kære Linda
Tusind tak for de flotte ord! Det betyder meget at høre, at du oplever vores lokaler som både inspirerende og motiverende — vi har netop lagt vægt på at skabe et miljø, der giver energi og gør det nemt at komme i gang. Du er altid meget velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

DERer loklaer i flere størrelser

DERer loklaer i flere størrelser - hyggeligt indrettede. Forplejning og service er i top. Har kun haft gode oplevelser og prisen er rimelig. Nemt at komme til med tog og metro.

18 février 2026

Réponse de mbkkursuslokaler.dk

Mange tak for din anmeldelse – det betyder meget for os. Det er skønt at høre, at du har haft gode oplevelser hver gang, og at både rammerne, forplejningen og servicen har været i top. Vi er også glade for, at beliggenheden tæt på tog og metro gør det nemt at komme til. Vi håber at se dig igen snart.

Altid imødekommende personale

Altid imødekommende personale, altid et lokale der er helt klar til dagen og så er stemningen bare i top i hele bygningen. Jeg glæder mig allerede til jer skal undervise der næste gang🤩

4 février 2026

Réponse de mbkkursuslokaler.dk

Tusind tak, Simone! 🤩 Det betyder rigtig meget at få den slags feedback fra en underviser. Vi er glade for, at alt har stået skarpt og klar til dagen, og at stemningen i huset har været i top. Vi glæder os allerede til at se dig igen i vores kursuslokaler!

Fed kunst

Fed kunst - fed service - fede lokaler - fed oplevelse

29 janvier 2026

Réponse de mbkkursuslokaler.dk

Tusind tak for de flotte ord! Vi er virkelig glade for, at både kunsten, servicen og rammerne har givet dig en fed oplevelse – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, at vores gæster skal føle.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hyggelige og anderledes…

Super hyggelige og anderledes mødelokaler og fin forplejning

20 janvier 2026

Réponse de mbkkursuslokaler.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både mødelokalerne og forplejningen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

MBKs mødelokaler er smukt designede og…

MBKs mødelokaler er smukt designede og veludstyrede. De er perfekte til både læring og frisk inspiration.

24 novembre 2025

Réponse de mbkkursuslokaler.dk

Tak for din flotte anmeldelse, Sebastian! Det glæder os meget, at du sætter pris på både designet og udstyret i vores mødelokaler. Vi lægger stor vægt på at skabe inspirerende rammer, der understøtter læring og udvikling – så det betyder meget, at det også er sådan, du oplever dem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra den varme velkomst til den…

Fra den varme velkomst til den betænksomme forplenjning og atmosfæren føltes MBK som et hjem væk fra hjemmet - og det er præcis det, der gjorde vores bane uforglemmelig.

19 novembre 2025

Réponse de mbkkursuslokaler.dk

Tusind tak for de varme ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har følt jer hjemme hos MBK – det er netop den følelse, vi altid stræber efter at skabe. Vi er glade for, at både atmosfæren og forplejningen har bidraget til at gøre jeres besøg uforglemmelig. Tak fordi I delte jeres oplevelse – det sætter vi stor pris på.

God atmosfære

Fantastisk sted med skøn, skør kunst

26 octobre 2025

Réponse de mbkkursuslokaler.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse - jeg er glad for at du nævner den skønne, skøre kunst, da det er mig, der har lavet det meste af den

Noté 5 sur 5 étoiles

Smart design med et kreativt præg

Kunsten og den finurlige indretning sætter gang i kreativ tænkning. Selv den problemfri logistik og beliggenheden nær Nørreport gjorde dagen ubesværet.

8 octobre 2025

Kære Steffen,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det glæder os virkelig, at du blev inspireret af vores kunst og indretning – det er netop tanken, at rammerne skal vække kreativiteten. Dejligt også at høre, at logistikken og den centrale beliggenhed gjorde dagen nem for dig. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var 10 personer en hel dag hos MBK…

Vi var 10 personer en hel dag hos MBK og der hele fungerede upåklageligt. Lokalerne er flotte og spændende udsmykket med kunst.
Forplejning var meget fin og frokost blev serveret i en anden bygning, men det var godt med en lille gåtur og maden var meget lækker og personalet meget søde. Der er også en flot gårdhave fyldt med spændende kunst. Vi havde en rigtig god dag hos MBK.

25 septembre 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at I havde en god oplevelse hele vejen rundt – fra de inspirerende omgivelser og kunsten til forplejningen og mødet med vores personale. Vi lægger stor vægt på detaljerne, og det er dejligt at høre, at både gårdhaven og frokostpausen med den lille gåtur gjorde et positivt indtryk.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

Inspirerende atmosfære for læring

Indretningen og miljøet er omhyggelight designet til at stimulere kreativitet. Det er ikke bare et rum - det er en oplevelse.

14 septembre 2025

Kære Florian,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at du oplever vores lokaler som mere end bare et rum – netop dét sigter jeg efter, når jeg indretter og skaber kunst og rammer. Lokalerne er lavet til at inspirere - når man er på kursus er det vigtigt, at være åben for nye ideer og læring, så det prøver jeg at skabe omgivelser til. At du fremhæver både kreativitet og oplevelse betyder meget for mig.

De bedste hilsner

Alt fungerede problemfrit

MBK fik alle detaljer helt rigtige fra kaffepauser til catering og wifi. Personalet var venligt, og stedet føltes både hyggeligt og professionelt.

7 septembre 2025

Kære Sarah,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – helt ned til detaljerne som kaffepauser, catering og wifi. Vi sætter en stor ære i at skabe en professionel og imødekommende atmosfære, så det betyder meget for os, at du har mærket netop dét. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dejligt sted til kursus/møde

Dejligt udemiljø til pauser med mulighed for diskret rygning.
Meget venligt og hjælpsomt personale. Fantastisk lækker menu til frokost med tilbud til f.eks. veganere.

3 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode lokaler med mange…

Super gode lokaler med mange muligheder.
God service og god frokostordning

Kære Trine,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores lokaler, service og frokostordning. Det betyder meget for os, at rammerne fungerer godt for vores gæster – og din feedback motiverer hele teamet.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

The training class was very good and…

The training class was very good and useful. The facilities, especially the beautiful design and flower decoration, were very impressive and pleasant. I just have to mention that the lunch was not much to my taste and could have been better

Dear Mehrdad,
Thank you for your thoughtful review. We're delighted to hear that you found the training valuable and that our facilities — especially the design and flower decorations — made a positive impression.
We also appreciate your honest feedback regarding the lunch. We’re always looking for ways to improve, and your input helps us do just that.
We hope to welcome you back again soon.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionelt venue med en god…

Super professionelt venue med en god stemning. Gode, lyse lokaler, hvor det hele spiller - og oven i købet med interessant kunst på væggene. Mulighed for at komme ud på tagterrassen i pauserne. Forplejning er fortrinlig, og det gør bestemt ikke noget, man lige skal gå 100 m for at indtage frokosten - det er faktisk et plus, at man lige får rørt sig lidt og kommer lidt væk fra dagens opgaver.
Har nu været på MBK et par gange med job, og det har været en super oplevelse hver gang - kan varmt anbefales.

Kære Mette,
Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du har haft gode oplevelser hos os flere gange. Vi er rigtig glade for, at du sætter pris på både stemningen, lokalerne, kunsten og ikke mindst muligheden for at trække lidt frisk luft på tagterrassen. Det betyder også meget for os at høre, at forplejningen og det lille "pusterum" til frokosten bliver set som en positiv del af helhedsoplevelsen. Tak fordi du anbefaler os – det værdsætter vi meget!

Flotte lokaler

Flotte lokaler, spændende kunst, god mad og skønne medarbejdere

26 août 2025

Kære Silje

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har nydt både lokalerne, kunsten, maden og ikke mindst vores medarbejdere. Vi lægger stor vægt på at skabe en inspirerende og imødekommende ramme – så det er skønt, at det har gjort indtryk.

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen snart.

Was pleasant Expierence.

Everywhere was very clean, water and snacks were always ready. The service staff is pleasant and always with a smile. It was a very pleasant and wonderful experience.

25 août 2025

Dear Gintautas,

Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you had such a pleasant and positive experience with us. Clean surroundings, refreshments at the ready, and a warm, smiling service team are exactly the atmosphere we strive to create – so it’s wonderful to know that this came through during your visit.

We truly appreciate your feedback and hope to welcome you again soon.

Michael Brorsen, CEO at MBK

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre lokaler og god service

18 août 2025

Hej Jan
tak for din gode 5 stjernede anmeldelse af vores kursuslokaler
mvh Michael, direktør i MBK

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus