1. Artisan créateur de meubles
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Atelier de réparation de meubles
  4. Magasin de meubles

Zajmujemy się produkcją i renowacją mebli tapicerowanych. W ofercie posiadamy szeroką gamę materiałów tapicerskich. Mamy do zaoferowania także usługę renowacji kanap motocyklowych. Wiemy, że obszywanie kanapy motocyklowej wiąże się z dokładnością i precyzją, dlatego też staramy się aby każdy motocyklista wychodząc z naszej firmy cieszył się odnowionym siedziskiem. Pomożemy Państwu w doborze odpowiedniej tkaniny obiciowej, oraz doradzimy w urządzeniu mieszkania tak aby meble były funkcjonalne i dobrze się prezentowały. W naszym asortymencie znajdują się między innymi narożniki, fotele, sofy i kanapy, łóżka, stoliki tapicerowane, pufy, materace, poduszki oraz inne wyposażenie do domu. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów oferujemy meble tapicerowane na wymiar. Posiadamy sklep meblowy który umożliwia zakup mebli tapicerowanych online. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu w siedzibie firmy, telefonicznie lub poprzez formularz kontaktowy umieszczony na stronie internetowej.

4,4

Firmę wybrałam kierując się świetnymi…

Firmę wybrałam kierując się świetnymi opiniami i nie zawiodłam się, pan Dominik to super fachowiec, wykonał narożnik oraz pufy według mojego projektu.
Bardzo solidnie wykonane meble, pięknie prezentują się w salonie. Gorąco polecam firmę Meblesid. Super jakość, super obsługa klienta oraz terminowość.

7 septembre 2023

Zamówiłam dwa fotele uszaki do salonu

Zamówiłam dwa fotele uszaki do salonu. Fotele śliczne i bardzo solidne. Otrzymałam je bardzo szybko przed podanym terminem. Gorąco polecam, na pewno skorzystam jeszcze raz przy wyborze sofy ;-)

2 mars 2023

Polecam!

Polecam!! super jakość, miła obsługa, będę wracać

26 octobre 2022

We took an ottoman into my daughter's…

We took an ottoman into my daughter's room and it matched perfectly in color and just fit into the dimensions. Thank you )

10 octobre 2022

Réponse : Meblesid

Thank you very much for your great feedback. We make every effort to ensure that our products are reliable and meet the expectations of our customers. Of course, we invite you to trust our company again :)

Pomimo ogromnego wyboru na rynku…

Pomimo ogromnego wyboru na rynku zdecydowaliśmy się w naszej firmie na umeblowanie wnętrz korzystając z oferty Meblesid, ponieważ nie spotkaliśmy do tej pory takiej fachowości oraz zaangażowania. Produkty po ponad roku wyglądają jak nowe. Bardzo solidne wykonanie oraz atrakcyjny design. Serdecznie polecam, Michał.

12 mai 2022

W swoim mieszkaniu posiadam kilka mebli…

W swoim mieszkaniu posiadam kilka mebli wykonanych przez firmę Meblesid. Z czystym sumieniem mogę polecić, idealnie wykonana kanapa świetnie dobrany materiał, fotel wraz z podnóżkiem, stolik kawowy.
Meble są solidne, trwałe.

9 mai 2022

Réponse : Meblesid

Dziękujemy bardzo za świetną opinię ;) Polecamy się ponownie w produkcji mebli tapicerowanych dostosowanych do potrzeb.

Meble solidne i starannie wykonane

Wszystko wykonane bardzo dokładnie i starannie. Polecam każdemu kto szuka łóżka lub paneli tapicerowanych na długie lata. Szybka realizacja w 2 tygodnie. Szczerze polecam firmę Meblesid :)

7 mai 2022

Réponse : Meblesid

Dziękujemy za zaufanie oraz opinię :)