Mecindo.no Avis 3 770

TrustScore 4 sur 5

4,0

Tar 19 kr for emballasje. Ingen andre gjør det. Dessuten har de økt denne prisen på emballasjen. Står det er pga fsc skog bærekraft. Flott det. Men hvorfor ikke ta dette på egen kappe? Hvor er bev... Voir plus

L'entreprise a répondu

Generally good products. I bought some essential oils and other products. I was satisfied with everything excwpt the lavender essential oil. It is not as strong as ones i usually buy from health store... Voir plus

Like fornøyd hver gang. Godt utvalg og veldig god kundeservice. Pakken kommer alltid raskt til tross for at det blir sendt i fra Danmark. Kunne ikke blitt mer fornøyd.

1. Magasin d'alimentation naturelle
  6. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

À propos de Mecindo.no

Écrit par l'entreprise

Mecindo

Mecindo.no er en nettbutikk for helse og velvære, med særlig fokus på økologiske og naturlige produkter. Siden oppstarten har vi gjort det enkelt og trygt å handle kvalitetsvarer innen kosthold, helse og personlig pleie – levert raskt over hele Norge.

Hos oss finner du et bredt og nøye utvalgt sortiment innen:

Kosttilskudd

Stort utvalg av vitaminer, mineraler, omega-3, urter og spesialtilskudd fra anerkjente merkevarer som Solaray, Biosym og NDS.

Økologisk mat og helsekost

Et bredt utvalg av økologiske, bærekraftige og naturlige matvarer – inkludert glutenfrie og plantebaserte alternativer – fra populære merker som Urtekram, Pukka og Ella’s Kitchen.

Personlig pleie

Produkter for hud, hår og kropp med fokus på milde og naturlige ingredienser. Vi fører kjente merker som CeraVe, Decubal og Locobase.

Helseutstyr

Produkter til forebygging og egenmåling – som blodtrykksmålere, hjemmetester og annet helseutstyr fra merker som Omron og Biofreeze.

Rask levering

Vi sender din bestilling raskt, vanligvis innen 3-6 virkedager. Alle pakker leveres med sporing, slik at du enkelt kan følge leveringen.

Kundeservice

Har du spørsmål, er vår kundeservice klar til å hjelpe deg:
Mandag–torsdag: 8.30–15.30
Fredag: 8.30–14.00

Kontakt oss på e-post: info@mecindo.no

Mecindo.no

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

4 k avis

Jeg kjøpte 15 varer den 7

Jeg kjøpte 15 varer den 7. april. Etter det har jeg ikke hørt noe fra dere. Jeg prøvde å ta kontakt med bedriften i går, men jeg har fortsatt ikke fått noe svar.

Dårlig service og dårlig frakt.

PS: Alle burde få tydelig informasjon om at produktene sendes fra Danmark og ikke fra Norge.

Bestilling: MNO168072

Hej OKTAY, tak for din besked - den er nummer #349093 ved os 🙂

Vi beklager meget. Din pakke er kommet retur, og vi vil derfor gerne høre, om du ønsker at få tilsendt en ny pakke eller have pengene retur.

Utrolig lang leveringstid

Det er 2 uker siden jeg bestilte varene, og de har enda ikke blitt registrert som sendt i Posten appen. Jeg er vanligvis veldig fornoyd med varene og prisene, men det er kjedelig at det tar saa lang tid aa faa dem tilsendt.

Hej Cath, tak for din besked - den er nummer #348994 ved os 🙂

Jeg kan se din pakke ligger klar til afhentning :-)

Pakken er fremme på REMA 1000 Kuven stasjon (https://www.posten.no/kart?ID=129238).

Tar 19 kr for emballasje

Står det er pga fsc skog bærekraft. Flott det. Men hvorfor ikke ta dette på egen kappe? Hvor er beviset på at alle disse pengene brukes på det? Og at fsc hjelper? Hva med resirkulering og gjenbruk?

16 avril 2026

Hei Ørjan, takk for din anmeldelse av Mecindo.no

Med en tilbakemelding på ⭐⭐⭐ av 5, er det helt sikkert noe vi kan gjøre bedre for å forhåpentligvis kunne gi deg en bedre opplevelse på Mecindo neste gang. Vi vil derfor gjerne komme i kontakt med deg igjen - jeg håper at du har tid og lyst til å ta dialogen opp igen.

Ut fra de opplysningene jeg kan se her på Trustpilot, kan jeg dessverre ikke finne din ordre. Du må veldig gjerne kontakte meg via kontaktformularen på Mecindo.no, så vi kan se som skjedde i forbindelse med ditt besøk på Mecindo. Jeg håper du kan avse lit tid til å besvare vår henvendelse. Henvis gjerne til Mary og Trustpilot. Lim evt inn adressen på anmeldelsen inn i meldingen til oss.

Mary, Mecindo.no

etter nesten 2 uker fortsatt venter jeg…

etter nesten 2 uker fortsatt venter jeg på bestilingen..

8 avril 2026

Hej Sorin, tak for din besked - den er nummer #348863 ved os 🙂

Vi beklager forsinkelsen med bring. Jeg har efterlyset din pakke hos dem.

Du må meget gerne kontakte os, så vi kan finde en løsning 🙂

Svindel,ikke leverte varer og ingen svar fra kundeservice

Jeg har ikke fått levert varene jeg har betalt for.
Jeg får ikke svar på mine henvendelser til kundeservice (#344703 og #347032)
som er sendt for snart 4 uker siden.

23 mars 2026

Réponse : Mecindo.no

Hei Cecilie, takk for din anmeldelse, selv om den ene ⭐gjør vondt.

Jeg kan se, at min kollega tidligere har skrevet til dig om, at din pakke er på vej retur. Giv venligst besked ved at besvare mailen fra den 30/03 eller 07/04, om du ønsker en ny pakke tilsendt eller pengene retur.

Pakke aldrig var levert

Hei! Jeg har bestilt 22 mars 2 krydder. De aldrig kommer frem. Vet ikke hvem sin feil er dette. Prøvet kontakte bedrift. Ingen svar så lenge. Kan dere svare meg? Takk!

15 avril 2026

Réponse : Mecindo.no

Hei Tatjana, takk for din anmeldelse, selv om den ene ⭐gjør vondt.

Jeg er lei meg for opplevelsen du har hatt med Mecindo - og vil derfor komme i kontakt med deg, så vi kan se om vi kan finne en løsning som kan gjøre opp for opplevelsen. Vi vil gjerne alltid bli bedre, og derfor vil vi gjerne høre fra deg igjen.

Mary, Mecindo.no

Jeg bestilte varen ved en feil

Jeg bestilte varen ved en feil. Sendte e-post med det samme og ba om å få bestillingen slettet. Fikk tilbake melding om at det kunne ta noen dager. Siden har jeg ikke hørt noe, men nå har jeg fått beskjed om at bestillingen er på tur. Det syns jeg er slett kundebehandling.

Hej Anne, tak for din besked - den er nummer #348724 ved os 🙂

Tak for din anmeldelse.

Når en ordre er bekræftet, har vi desværre ikke mulighed for at annullere den, før den er behandlet i vores system. Dette fremgår også af vores handelsbetingelser.

Vi beklager, hvis dette har givet anledning til frustration, og vi forstår, at situationen kan opleves som utilfredsstillende. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker hjælp til returnering, når varen er modtaget.

Veldig treg levering

Veldig treg levering. Har ennå ikke fått pakken… vet det har vært påske, men det har gått 14 dager siden bestilling….

1 avril 2026

Hej Morten, tak for din besked - den er nummer #348313 ved os 🙂

Jeg kan se din pakke er i Oslo i dag og på vej til dig 🙂
Vi beklager forsinkelsen