Mecindo har ett bra och brett utbud av inom många olika områden (hemmet, matvaror, hud och hårvård, kläder m.m). Många bra ekolgiska varor med stor variation av varumärken. Som exempel på en favorit k... Voir plus
Efter att min reklamation hanterats och jag fått tillbaka pengarna är jag supernöjd. Trist att varorna gick sönder i leveransen, men det är självklart svårt med så mycket och tunga glasflaskor. Tack f... Voir plus
Gjorde en beställning där det saknades några varor (flera av samma sak). Mejlade till kundtjänst, fick inget personligt svar men ett om att min retur var behandlad och fick då pengar tillbaka. Då jag... Voir plus
Mycket bra förpackat Då jag köpt produkter i glasflaskor så hade man packat i en kraftig låda med rejält med bubbelplast. Bästa packningen jag fått!! Har fåt trasiga glasflaskor ett antal gånger från... Voir plus
- Magasin de vitamines et compléments alimentaires
- Boutique de santé et beauté
- Boutique de produits diététiques
- Herboristerie
- Magasin de matériel médical
- Pharmacie en ligne
À propos de Mecindo.se
Mecindo
Vårt mission är att göra det enklare och billigare för svenskar att köpa hälsokost, kosttillskott och andra hjälpmedel till hemmet. På mecindo.se erbjuder vi ett brett sortiment av:
Kosttillskott
Vi erbjuder mängder av bra vitaminer och mineraler från välkända varumärken och tillskott av hög kvalitet.
Medicare
Vi erbjuder ett stort sortiment med produkter som fokuserar på hälsa och förebyggande omvårdnad. Du hittar produkter såsom blodtrycksmätare, olika krämer, insulinpennor och många fler produkter.
Hälsokost
Mecindo har även ett brett sortiment av smakrika, ekologiska och glutenfria produkter från varumärken såsom Urtekram, Pukka och till de allra minsta även Ellas kitchen.
Mecindo.se
Beställningarna skickas med 2-4 arbetsdagars leverans.
Kundservice
Du kan kontakta oss via e-post info@mecindo.se Man-Tor: 8.30-15.30 och Fre: 8.30-14.00.
H.C. Andersens Boulevard 11, 1., 1553, København K, Danemark
- 114 750 030
- info@mecindo.se
- mecindo.se
Snabb o bra leverans
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Den här gången var paketet tyvärr…
Den här gången var paketet tyvärr sönder två gånger och fick returneras. Jag vet inte om det berodde på fraktbolaget eller Mecindo. Men tredje gången kom varorna fram hela. Man betalar för packningsmaterial hos Mecindo, så det bör vara väl packat.

Réponse de Mecindo.se
I was satisfied with the packaging and…
I was satisfied with the packaging and delivery, however I think when we finalize the purchase we should be informed about the exact date we receive the product. Moreover, the package was too big for the item that I purchased which I believe needs to be optimized.
Alltid snabbt leverans och man kan…
Alltid snabbt leverans och man kan hitta saker som man tycker om.
Supernöjd – rekommenderas varmt!
Fantastisk service och otroligt snabb leverans. Allt var precis som förväntat och enligt beskrivningen. Jag kommer definitivt att handla härifrån igen!
Snabb enkel service 👍
rätta varor o rätta priser
Paketet var skadat och en av beställda…
Paketet var skadat och en av beställda varorna(läppbalsam) var borta. Man har inte fylld tomrummet i paketet med papper för att skydda varorna.

Snabb leverans ❣️
Jag har fått en trasig vara
Jag har fått en trasig vara. Kontaktade supporten samma dag men ännu fick inte svaret efter 7 dagar har gått.
****Uppdatering 2026-02-23
Det är helt otroligt - tre gånger kontaktade jag supporten utan att får något svar. Förra gången skickade jag ett screenshot av Trustpilots review för 5 dagar sedan.
I fall någon från mecindo.se läser - min order är MSE43367 (fick den den 10 februari, samma dag kontaktade supporten om produktfel).
****Uppdatering 2026-02-24
Man undrar på vilket sätt försökte ni kontakta mig. Jag fick varken email eller telefonsamtal från er.
Tyvärr kan jag inte bifoga screenshot för att bevisa att jag inte fick ett enda email från er utan den första automatiska. Produkten var
Urtegaarden Lanolin | 100 gr. Burken var skadad med hål i.
Verkligen vill jag att detta ärende blev avslutat.

Réponse de Mecindo.se
Bring slarvar bort paketet och alla…
Bring slarvar bort paketet och alla försök senaste 8 dagarna att komma i kontakt med Mecindos kundtjänst har varit förgäves.

Stort utbud snabb leverans
Snabb leverans och bra produkt
En av två sockerpåsar var sönder
En av två sockerpåsar var sönder. Tyvärr. Ni packade väldigt bra men jag lyfte endast påsen ur kartongen och allt socker rann ut.