Medipept Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Mam mieszane odczucia

Mam mieszane odczucia. Z jednej strony wysyłka ekspresowa, wszystko w jak najlepszym porządku. Profesjonalnie zapakowane. Wyniki HLPC też jako jedne z nielicznych nie wyglądają jak przerobione lub niepełne. Jednak mimo to mam wrażenie, że coś jest nie tak z tym produktem, nie wiem może za mało produktu użyłam do "badania", ale wyników pozytywnych i negatywnych brak. Jednocześnie do osoby, która pisze, że to zwykły semaglutyd - proszę się nie kompromitować tylko doczytać, jak działa sema, dla ułatwienia podpowiem - tłumi apetyt bardzo skutecznie, podobnie jak tirz. Reta, po rejestracji będzie miała tę przewagę, że ten analog jest zaangażowany też w szlaki dla GIP i glukagonu.
Edit. Ach, przyjrzałam się tym badaniom i tam badany był inny produkt. No i niestety też mam wrażenie, że te pozytywne opinie, to ściema. Dziwnym trafem ostatnia pozytywna dotyczy dawki 30mg (no oczywiście, bo tylko taka została, więc "kupujcie, bo ona na pewno działa, to nic że jest dużo droższa").

20 juin 2026

Przestrzegam Medipept i Retatrutyd

Chciałbym przestrzec wszystkich przed zakupami w sklepie Medipept. To, co otrzymałem, jest całkowitym przeciwieństwem tego, za co zapłaciłem. Zamówiłem retatrutyd (2x15 mg), jednak produkt okazał się kompletnie nieskuteczny i po czasie wyszło na jaw, że w rzeczywistości jest to zwykły semaglutyd.
To niedopuszczalne, żeby sprzedawca oferował produkty, które nie mają nic wspólnego z opisem na stronie. Co ciekawe, kiedy zwróciłem się do nich z reklamacją, otrzymałem jedynie lakoniczną informację, że zakupione produkty nie są przeznaczone do stosowania u ludzi. To klasyczna "podkładka" i próba uniknięcia odpowiedzialności za sprzedaż towaru niezgodnego z deklarowanym składem.
Czuję się oszukany – omijajcie to miejsce szerokim łukiem, bo to jedna wielka ściema. Aha, komentarze pozytywne wystawiają sobie sami…
edt. Odpowiedz na komentarz Medipept
Nie jestem żadną konkurencją tylko niezadowolonym klientem którego zbyliście. Mam wszystkie potwierdzenia zapłaty więc jeśli trzeba to udokumentuje zakupy od was. Posiadam także całą historię z rozmów. Po drugie, kontakt z wami jest tylko do momentu zakupu, później nie odpowiadacie na wiadomości. Po trzecie, na waszej stronie podajecie numery badań, numer partii. Jakoś nie da się wejść i zweryfikować tych badań na stronie laboratorium. Ciągle pokazuje że dane są nieprawidłowe. Dlaczego? Bo po prostu ich tam nie było. Kolejna rzecz, na zakupionym towarze brak numerów partii, etykiety do wszystkich produktów takie same, nazwy na kartonikach w formie naklejki. I najważniejsze, żadnych badań wam nie udostępnię, bo jak twierdzicie towar nie jest do użytku przez ludzi. Więc sprawa zamknięta. Z oszustami się nie dyskutuje.

30 avril 2026

Réponse de Medipept

Prosimy o przesłanie wyników badań wraz z numerem serii produktu. Chętnie je zweryfikujemy.

Każda partia przechodzi kontrolę jakości, a dotychczas nie otrzymaliśmy żadnych potwierdzonych wyników wskazujących na opisywany problem.

Linki prowadzą do strony Analizy Białek, więc prosimy o wskazanie, co dokładnie nie działa przy weryfikacji.

Każda fiolka posiada numer partii. Jeśli czegoś brakuje — prosimy o zdjęcia, zweryfikujemy. Nowe badania już otrzymaliśmy, więc możemy je uzupełnić na stronie.

Natomiast zarzut, że retatrutyd to semaglutyd, bez okazania badań „bo z oszustami się nie dyskutuje”, wygląda bardziej na pomówienie niż rzetelną reklamację.

Bez przedstawienia dowodów opinia wygląda niestety jak kolejna próba działania ze strony konkurencji.

Noté 5 sur 5 étoiles

To się w głowie nie mieści

Zacznę od tego, że badania nad peptydami prowadzę już od dłuższego czasu. Miałem okazję testować jakość produktów od kilku różnych dostawców, w tym zagranicznych. Staram się być na bieżąco z ofertą.

W ten sposób natrafiłem na MEDIPEPT. Przyznaję, że gdy po raz pierwszy się z nimi zetknąłem to nawet nie wziąłem ich na poważnie. Nikt z mojego środowiska o nich nie słyszał, fora dyskusyjne nie mają żadnych wzmianek, recenzji brak. Jakby było tego mało rzekomo mają wyższą czystość produktu od konkurencji, przy jednocześnie niższej cenie o średnio 30-40%.

Oczywiste red flagi. Pytanie tylko, czy tną na czystości odczynników czy gramaturze, a może po prostu wysyłają placebo. Z czasem jednak nie dawało mi to spokoju i postanowiłem się temu głębiej przyjrzeć. Firma jest zarejestrowana, a spółka publiczna, dane można sprawdzić. Certyfikaty jakości HPLC sprawdziłem najpierw sam na oficjalnej stronie Janoshika, a potem jeszcze za pomocą AI. Nie znalazłem żadnych nieprawidłowości.

W końcu przyszedł czas sprawdzić samemu jakość produktu. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, przesyłka jak to zwykle bywa - darmowa. Pierwsza rzecz jaka mnie uderzyła to jakość opakowań. Żaden inny dostawca nie stosował tak dokładnych wyprofilowanych opakowań termicznych na fiolki. Miły detal, ale nie to jest najważniejsze.

Najważniejsze pytanie brzmi: czy dostałem to za co zapłaciłem. Odpowiedź jest jasna. Z całą pewnością tak. To najczystszy i jednocześnie najtańszy produkt dostępny w Polsce, jedyny inny dostawca który był blisko stosunkiem jakości do ceny znajduje się w UK.

W związku z powyższym chciałbym serdecznie pozdrowić ekipę MEDIPEPT. Robicie kawał naprawdę dobrej roboty i myślę, że jeżeli nie zmienicie polityki firmy to za rok możecie być jednym z największych dostawców odczynników do badań w naszym pięknym kraju. Zyskaliście kolejnego lojalnego klienta. Dziś już nie zdążę, ale jutro na spokojnie składam kolejne grube zamówienie.

26 mai 2026

Glp1+ gip zero działania .Nie polecam

Glp1+ gip zero działania .Nie polecam . Oszustwo z tąd ta niska cena.

11 mai 2026

Réponse de Medipept

Każda partia naszych produktów jest badana w niezależnym laboratorium. Jednocześnie przypominamy, że produkt jest przeznaczony wyłącznie do celów badawczych i nie powinien być stosowany u ludzi. Opinie dotyczące „braku działania” są więc wyłącznie subiektywnymi odczuciami klienta.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pozytywne doświadczenie

Polecam ekipę Medipept. Kilkukrotnie zaopatrzyłem się u nich w produkty do przeprowadzenia "badań".

Produkty posiadają odpowiednie badania, szybka dostawa na drugi dzień. Odpisują sprawnie na wiadomości.

Ceny mają w tym momencie chyba najbardziej konkurencyjne w całym kraju.

Ogólnie nie mam do czego się przyczepić, mogę polecić :)

Warto też czekać na jakiś kod rabatowy, bo często je oferują.

26 mai 2026

Dramat

Już wiem skąd mają taką cenę na swojej stornie, produkty bardzo słabej jakości. Zamówiłam GLP-1+GIP - zero działania. Złożyłam ponowne na RETA - dalej nic, badałam cukier po iniekcjach- brak zbicia . Jednym słowem nie polecam.

10 mars 2026

Réponse de Medipept

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że opinia została dodana przez konkurencję w celu zdyskredytowania firmy. W systemie nie ma żadnego zamówienia złożonego przez osobę o imieniu Anna przed 10 marca, co podważa wiarygodność tej recenzji.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus