1. Beauté & bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

Blodprovstagning med hög klinisk standard i samarbete med bl.a. Karolinska Universitetslaboratoriet. Ta kontroll över din hälsa, förstå effekterna av träning och kost, undersök om du är i riskzonen för vissa sjukdomar. Du kan ta blodprovet minut...

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

14 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jag är besviken på Medisera

Jag är besviken på Medisera. Man betalar för en hel hälsokontroll men får svar bara på vissa markeringar, dom skyller på labbet!? Saknar även helt svar på en remiss Beställning och kontakt med support hanteras dessutom sämre än väntat, med svag återkoppling och tydligt bristande servicenivå.

2 avril 2026

Hej Micke,
Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du upplevt detta som bristande service.

Vi strävar alltid efter att ge så tydlig information som möjligt inför beställning. På våra produktsidor informerar vi om både avvikande svarstider och eventuella begränsningar kopplade till specifika analyser, inklusive när vissa delresultat inte rapporteras beroende på analysutfall eller laboratorium.

Om något upplevts som otydligt tar vi självklart med oss det i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt så hjälper vi dig gärna vidare.

Glad påsk!

Mvh
Teamet på Medisera

Tyvärr negativt omdöme

Tyvärr måste jag uttrycka min besvikelse över min erfarenhet med Medisera. De medicinska kommentarerna var mycket begränsade och gav intrycket av att vara genererade av AI snarare än skrivna av en läkare. Vissa testresultat verkade dessutom inte stämma vid dubbelkontroll.

Exempelvis saknades information om fritt testosteron i det stora hälsopaketet, vilket enligt min bedömning gör det testet otillräckligt för den som vill få en komplett bild av sin hormonstatus. Någon personlig återkoppling efter provtagningen erbjöds inte heller, vilket tvingade mig att söka hjälp via andra kanaler.

Jag rekommenderar att man lägger lite extra och istället vänder sig till en mer etablerad aktör, som exempelvis Werlabs, för en mer tillförlitlig och professionell helhetsupplevelse.

24 septembre 2025

Réponse : Medisera Health

Tack för att du delar din feedback. Vi vill understryka att våra medicinska kommentarer alltid signeras av legitimerade läkare och inte genereras av AI. Kommentarernas omfattning varierar beroende på analysresultaten.

Om du upplever att något resultat inte stämmer, eller om information saknas, vill vi gärna att du kontaktar oss direkt så undersöker vi detta. När det gäller hormonanalyser ingår inte fritt testosteron i vårt stora hälsopaket om du menar Hälsokontroll Stor. Total testosteron ingår för män. Detta framgår av produktinformationen innan beställning. Total testosteron är standard och det som vården främst använder vid utredning av testosteronbrist. Fritt testosteron kan ge extra information, särskilt om total testosteron ligger i gränsområdet eller om SHBG-nivåer är avvikande, men metoden är mindre standardiserad.

Vi tar dina synpunkter på allvar och välkomnar dig att höra av dig till vår kundsupport info@medisera.se, så att vi kan reda ut eventuella missförstånd och säkerställa att du känner dig trygg med din analys.

Medisera

Good service and customer support

Good customer support, always communicating and answering questions. Received results handy in the web interface. Some results came in a bit delayed from the laboratory, but it was communicated well. Recommended.

1 mars 2025

Tack!

Vill bara tacka kundservice för snabb hantering i mitt ärende.

9 janvier 2025

Réponse : Medisera Health

Tack Nancy, välkommen tillbaka!

Amazing experience

So after I read the reviews here i thought maybe its kind of a scam company. But nope fully legit, everything perfectly well. Prices good, amazing customer service, fast results. 10/10!

3 janvier 2025

Réponse : Medisera Health

Thank you and welcome back!

Allt annat än bra och potentiellt…

Allt annat än bra och potentiellt livsfarligt, hade väldigt högt järnvärde, långt över referensvärdet, och även ferritin i högre intervallet men fick till svar att det är normalt. Tur att jag redan är diagnostiserad med hemakromatos, som odiagnostiserad leder till tidigare död pga järn ackumuleras i dina inre organ. Så spara era pengar och sök riktig vård vid behov.

17 septembre 2024
Avis spontané

Varning för detta oseriösa företag som…

Varning för detta oseriösa företag som inte följer några lagar. De slarvade bort mitt blodprov och skickade det till någon okänd part. De använder sig av oseriösa metoder och har flera anmälningar mot sig.

29 août 2024

Jättenöjd!

Beställde Hälsokontroll Stor. Allt från beställning till blodprovstagning gick smidigt och var enkelt. Mötte proffsig personal när jag tog provet, dessutom väldigt bekvämt att det var drop-in. Fick resultaten efter 2 dagar och en bred överblick över min hälsa. Kändes tryggt att en läkare såg över mina resultat.

5 septembre 2022

BEDRÄGERI

BEDRÄGERI! Om du inte använder deras hälsokontroller inom en viss tid behåller de pengarna och vägrar ge ny remiss för en kontroll. UNDVIK!! Skumt företag som ej går att nå via tel.

7 juin 2022