Goede informatie om strategische keuzes te maken Ik was vooral op zoek naar meer informatie omdat ik de materie niet beheers en wel graag strategisch zo verstandig mogelijk wilde beslissen. Marienj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vriendelijk geholpen en heel goed bereikbaar. Naast juridisch advies ook een luisterend oor geboden. Al was de aanleiding naar, het was prettig om met Mensch advocaten kantoor te werken. Bedankt!
L'entreprise a répondu
Marienjo heeft mij zeer goed bijgestaan bij de afwikkeling van een VSO met mijn werkgever. Naast een zeer gedegen kennis van het arbeidsrecht en het goed kunnen inschatten van de reacties van de weder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vanwege hoogoplopend conflict met werkgever heb ik Lydia van den Heuvel - Rijnierse als advocaat in de arm genomen. Lydia is zeer betrokken, kundig en meedenkend en in de voor mij moeilijke periode... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mensch Arbeidsrecht Advocatuur is een landelijk opererend advocatenkantoor, gevestigd in 's-Hertogenbosch (Den Bosch). Uiterst gespecialiseerd in arbeidsrecht. Voor werkgevers en werknemers.
Zuiderparkweg 492, 5216 HE, 's-Hertogenbosch, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Ook al verwachtte ik dat succes behalen moeilijk zou worden hebben Lydia en vooral Marienjo er alles, maar dan ook alles aan gedaan om te proberen een gaatje te vinden in het voorstel van mijn (oud-)werkgever. Helaas was alles zo goed dichtgetimmerd dat accepteren het beste voorstel bleek. Toch ben ik heel tevreden omdat werkelijk elke mogelijkheid voor protest uitgezocht en afgewogen werd. Dat zie je niet vaak meer bij arbeidsrecht advocaten, zeker niet wanneer verbonden aan grote organisaties. Daarom: mocht je arbeidsrechtelijke issues met je werkgever hebben, dan is Mensch Arbeidsrecht Advocatuur zonder meer een aanrader.

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Lydia heeft mij zeer professioneel geholpen met een casus met mijn werkgever. Ik kijk terug op een goede samenwerking met een tevreden resultaat.

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
korte lijn , heldere communicatie, persoonlijk en professioneel advies.

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Mensch Arbeidsrecht Advocatuur heeft mij heel goed bijgestaan. Ze nemen de tijd voor je en adviseren bij het nemen van moeilijke beslissingen. Dank jullie wel voor alle hulp.

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Ik heb Mensch Arbeidsrecht Advocatuur ingeschakeld om me bij te staan in een ontluikend conflict met mijn werkgever over een uit te betalen bonus. In eerste instantie voor een eerlijk onafhankelijk oordeel om te zien of mijn standpunt hout snijdt. Bewust zocht ik naar een gespecialiseerde advocaat, die zich met 1 rechtsgebied bezighoudt. Met die keuze was ik direct heel tevreden.
Lydia heeft mij tijdens een intake gesprek uitgebreid geadviseerd en mijn case ook nog voorgelegd aan een collega voor een tweede oordeel. Ook werd mij toen de vraag gesteld wat mijn optimale uitkomst zou zijn. Daarop gebaseerd heeft ze mij geadviseerd welke route te bewandelen.
Ik werk(te) voor een groot buitenlands bedrijf die een peperdure advocaat op de zaak had gezet. Veel communicatie met mijn werkgever verliep in het Engels. Ik vond het bijzonder knap dat Lydia alles zo zorgvuldig en afgewogen in het Engels wist te verwoorden.
De dure advocaat van mijn werkgever bleek minder 'streetwise' en mijn werkgever bleek niet zo goed op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving. Lydia wist mijn onvoorspelbare werkgever goed in te schatten en heeft voortdurend bij mij de vinger aan de pols gehouden. Door middel van haar advies kregen we al snel een aantal troeven in handen waardoor onze zaak alleen maar sterker werd.
Ik vond het heel prettig dat Lydia zeer goed bereikbaar was en snel reageerde. Ik vond haar erg toegankelijk en betrokken. Ze weet zo'n complex proces erg overzichtelijk te maken en richting te geven door goede indicaties van hoe lang iets kan duren en wat een mogelijke volgende stap zou kunnen zijn. Ook stelde ze soms meerdere scenario's voor, met de daarbij te verwachten reacties van de wederpartij. Dit altijd in combinatie met de vraag wat mijn voorkeur had. Hierdoor voelde het altijd alsof we de strijd samen streden.
Toen er een voorstel lag dat voor mij acceptabel was heeft ze haar meerwaarde nog maar eens bewezen. Inmiddels ligt er een getekende VSO die mijn optimale doel overstijgt. Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat. Mensch Arbeidsrecht Advocatuur maakt waar wat op hun website te lezen valt. "Samen voor het beste resultaat."
Door deze goede afsluiting kan dit boek met een tevreden gevoel dicht en kan ik verder.

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Super goede ervaring, snelle opvolging en kennis van zaken waarbij altijd een realistisch voorstel wordt overwogen.

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Helaas was mijn werkgever om bedrijfseconomische redenen genoodzaakt een reorganisatie door te voeren. Daarbij was ik op grond van het afspiegelingsbeginsel één van ontslag aanzeggingen. Lydia heeft mij vanuit haar professie direct op een zeer prettige en"menschelijke"wijze geholpen. Hierbij communiceert en handelt Lydia cordaat en oprecht voor een optimaal resultaat voor haar cliënt. En heeft dit proces qua mogelijkheden en strategiën op een zeer prettige wijze en in een heldere bewoording met mij besproken. Met als resultaat dat Lydia een discrepantie in het toegepaste afspiegelingsbeginsel van mijn werkgever heeft geconstateerd. Hierop is mijn ontslag aanzegging per direct terug gedraaid, met een oprecht excuus vanuit mijn werkgever. Ik ben Lydia dan ook zeer dankbaar voor haar fantastische inspanning, je bent een topper!

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Onlangs werd ik geconfronteerd met een eenzijdige opzegging van een vast dienstverband. Totale stress en het overzicht kwijt van wat er gebeurde. Lydia pakte dit met haar expertise en op een zeer professionele wijze op welke ook bij mij weer enige vorm van rust gaf.
Uiteindelijk is naar tevredenheid middels een VSO het boek gesloten. Lydia (en medewerkers) nogmaals bedankt en Lydia, je bent een fantastisch MENS(CH)

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Lydia heeft mij heel prettig geholpen bij mijn ontslag wegens langdurige ziekte. In begrijpelijke taal alles uitgelegd en had veel begrip voor mijn ziekte. Lydia was goed te bereiken en reageerde snel op mijn mail/vragen. Neemt zelf initiatief als reactie van de andere partij lang duurt. Ik vond het heel prettig samenwerken. Lydia is echt betrokken, oprecht geïnteresseerd, kundig en communiceert heel prettig!

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Na een jarenlang dienstverband is het lastig om zakelijk in een arbeidsconflict te staan. Lydia heeft mij heel goed geholpen door de feiten op een rijtje te zetten, mij handvatten te geven om de situatie vanuit zakelijk perspectief te zien en mij als persoon in mijn kracht te zetten. Dit heeft geresulteerd in goede onderhandelingen met mijn werkgever met uiteindelijk het gewenste resultaat.
Lydia in een paar woorden: ervaren, deskundig, betrokken, vriendelijk en echt een fijn Mensch!

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Lydia van den Heuvel heeft in een lange strijd met mijn werkgever de lat hoog gelegd. De werkgever reageerde keer op keer onvoorspelbaar, maar Lydia bleef volhardend en wist mij te motiveren vol te houden. En dat heeft uiteindelijk tot een goed resultaat geleid.
Ik heb de samenwerking als heel plezierig ervaren, mede doordat Lydia altijd goed bereikbaar was.

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
In deze tegenwoordige tijd word je vaker en vaker geconfronteerd met uitdagende situaties met je personeel. En precies waar je zelf niet genoeg kennis hebt van zaken heeft Lydia heeft ons geweldig geholpen in diverse uitdagende situaties en zonder bijkomst van rechters. Dit alleen door haar vooruistrevende blik op zaken en kennis. En zeker niet onbelangrijk is de kijk vanuit twee zijdes waardoor er betere resultaten geboekt worden. Hartelijk dank voor je geweldige hulp en toewijding.

Bedankt!

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Naar volle tevredenheid geholpen door Lydia van den Heuvel. Een eerlijke, betrokken en deskundige advocate. Zij reageert snel en is heel vriendelijk, heeft mij ten alle tijde voorzien van goed advies.

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Lydia heeft mijn belangen uitstekend behartigd. Haar heldere communicatie en vakinhoudelijke kennis maakten het gemakkelijk om volledig op haar kunnen te vertrouwen. In alle fases besprak Lydia de stand van zaken en de mogelijke kansen en risico's. Ik zou iedereen Lydia aanraden die een arbeidsrechtelijke vraag of geschil heeft!

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Voor het beoordelen van mijn VSO contact gehad met Marienjo. Top! Hij reageert snel en heel uitgebreid in duidelijke taal. Fijn contact gehad en ik ben blij met de uitkomst. Nogmaals dank!

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Very happy with the service and professionalism provided by Lydia. I would highly recommend Mensch Arbeidsrecht Advocatuur.
Ook mij is gevraagd om een review te schrijven.
Zoveel te zeggen en te schrijven maar hoe te beginnen?
Wat als....alles anders was.
Wat als....alles een andere start had gehad.
Wat als...er begrip was van een werkgever.
Wat als...je echt serieus werd genomen door je werkgever.
Wat als... er begrip en empathie was van onze rechtspraak.
Zoveel wat als...
Wat er WEL was: was alle begrip, begeleiding, inzet, kennis en kunde, altijd bereikbaar zijn, oprechte betrokkenheid, steun en empathie van mijn advocate Lydia van den Heuvel.
Lydia, dank voor je maximale bijdrage aan dit zware proces, desondanks was dit helaas niet afdoende.
"David kon niet winnen van Goliath"

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Erg fijne ervaring met mr. Lydia van den Heuvel van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Ze is een zeer bekwame en betrokken advocaat. Ze reageert altijd heel snel en geeft goed advies. Ik kan haar 100% aanbevelen!

Réponse de Mensch Arbeidsrecht Advocatuur
Ik ben uitstekend geholpen door Lydia met het opstellen en de onderhandelingen van een VSO. Lydia is een ervaren en een betrokken advocaat, die jouw belangen op de eerste plek zet en er alles aandoet omdat te bereiken. Kortom een prettige samenwerking.