1. Magasin de sous-vêtements
  3. Magasin de vêtements
  4. Boutique de lingerie
  5. Magasin de vêtements grandes tailles
  6. Magasin de vêtements de sport

Bij Menstruatieondergoed geloven we dat comfort en vertrouwen tijdens je menstruatie vanzelfsprekend moeten zijn. Daarom bieden wij kwalitatief menstruatieondergoed dat niet alleen betrouwbaar is, maar er ook mooi uitziet en prettig aanvoelt. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, zodat er voor iedere vrouw en iedere situatie een passende oplossing is. Op zware dagen geven we je de extra zekerheid die je nodig hebt, en op lichtere dagen zorgen we voor subtiel comfort. Zo kun jij je altijd vrij blijven bewegen, zonder zorgen. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan transparantie en service. We vinden het belangrijk dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Daarom zijn we eerlijk over onze producten, maten, materialen en werking. Twijfel je of menstruatieondergoed iets voor jou is? Dan helpen we je graag met advies, zodat je de juiste keuze maakt. Daarnaast werken we met snelle verzending, een eenvoudig bestelproces en een klantenservice die écht meedenkt. Jouw ervaring staat voorop. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen en blijven ons continu verbeteren om iedereen nog beter van dienst te zijn. Bij Menstruatieondergoed koop je dus niet alleen een product, maar kies je voor gemak, zekerheid en zorg voor jezelf.

3,8

Bien

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Het geeft voor mijn (tiener) dochter…

Het geeft voor mijn (tiener) dochter zoveel rust om deze broekjes te dragen. Eerder wilde ze het liefste niet de deur uit, maar dit is voor haar een uitkomst.

2 février 2026

Réponse : Menstruatieondergoed

En daar doen we het voor. Dank voor deze mooie review en heel veel plezier met het ondergoed

Réponse : Menstruatieondergoed

Wat ontzettend naar en vervelend om te lezen. Het is de 1e keer dat we dit horen overigens. Soms kan net een grotere maat het probleem verhelpen. Jammer dat het u niet naar behoren zit.

5 sterren waard

ik kan het bamboo menstruatie ondergoed erg aanbevelen ook aan vrouwen die het ondergoed niet persee willen gebruiken tijdens een menstruatie,maar ook als je bijvoorbeeld vulva klachten heb lichen sclerosus,atopische eczeem of lichen planus of een andere vulvaire huid aandoening of vulvaire pijn.het ondergoed is super zacht en door de meerder lagen in het kruisje geeft het geen wrijving.

25 septembre 2025

Réponse : Menstruatieondergoed

Dag Petra, ontzettend bedankt voor je mooie en fijne bericht. Hopelijk helpt het andere vrouwen ook zodat zij zich ook weer fijn en veilig voelen.