Skønt personale, dejligt smørrebrød. har både afhentet og fået leveret. Madderne smager skønt og 2 luksus mætter utroligt meget. Tak for jer

Maden var helt perfekt. Vi bestilte buffet & kage/frugt til dommerne/hjælperne til et arrangement. Maden var frisk, lækker og varieret. Det kolde var koldt, det varme var varmt. Og der var mere en... Voir plus

Vi var 10 personer, der holdt arbejdsmøde i 3½ dag - og fik leveret al mad fra menukort.dk med tre kørsler om dagen - morgenmad, frokost og aftensmad med tilkøb af kage og frugt. Alt var meget velsmag... Voir plus

1. Service de traiteur

Informations provenant de diverses sources externes

Din fest- og frokostleverandør - Vi sætter en ære i at jeres frokost, fest, bryllup, konfirmation bliver en succes! Se menuen og bestil her.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,5

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lækkert smørrebrød og service i top!

Rigtig lækkert smørrebrød til vores datters barnedåb.
Sanne var meget imødekommende i telefonen og stillede de rigtige spørgsmål, så hun var sikker på, at vi Det hele blev lige som vi ønskede. Virkelig god service! Vi kan absolut anbefale at købe mad herfra!

13 septembre 2020

Årets buffet

Sidder her til en konfirmation .... og må bare konstatere at Menukort.dk bare levere en fantastisk vare ... maden er super og der er rigeligt !!! Så her kan man bestemt godt bestille til alle slags fester ❤️

12 septembre 2020

Tusind tak

Tusind tak til jer alle hos Taastrup Dinér for de meget flotte og lækre stykker smørrebrød, som I havde kreeret til vores kundearrangement søndag og mandag på Quality Hotel i Taastrup. Det er meget spændende sammensætninger I laver og meget nytænkende. Vi glæder os til næste arrangement vi skal have

26 août 2020

Tak for lækker mad

Bestilte mad til 36 personer til nytårsaften.

Fantastisk godt samarbejde, alle aftaler blev overholdt.

Og vi fik leveret så lækker mad.

Det er absolut ikke sidste gang I får en bestilling fra mig.

Rigtig godt nytår til jer 😍

4 janvier 2019

Har netop haft den store fornøjelse at …

Har netop haft den store fornøjelse at spise os igennem det store julebord og kan kun give vores allerbedste anbefalinger!

Maden var klar til det aftalte tidspunkt
Kvaliteten var helt i top
Der var rigeligt af den - selvom vi forsøgte at spise op så har vi nok mad frem til nytår!

Vi handler helt sikker her igen!!!!

mvh
Heidi og Brian

27 décembre 2017

Det store kolde bord

Jeg har to gange i år købt "Det store kolde bord" hos Taastrup Diner, og det har været perfekt begge gange. Retterne er vel tilberedte, og leveres på fint pyntede på fade lige til at sætte på bordet. De lune retter kommer i termokasser og holder sig tilpas varme. Der er ikke sparet på noget, hverken på kvaliteten eller mængden.
Jeg ser allerede frem til den spændende Nytårsmenu, de skal levere til os :O)

Den eneste årsag til at de ikke får 5 stjerner, er , at de her den sidste gang leverede med en ½-1 times forsinkelse.

14 novembre 2017

Tørt og smagsløst

Tørt, smagløst og yderst kedeligt kød
"Kalvesteg steg som vildt", kan absolut ikke anbefales. Fik det til en familiefest og magen til tørt og kønsløst kød skal man heldigvis lede længe efter.
Aldrig mere Tåstrup Diner/Menukortet

28 octobre 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit