Na anderhalf jaar ging de oplader kapot. Meerdere e-mails gestuurd, 06 wordt niet opgenomen en ook via Insta geen reactie. Heb maar een nieuwe gekocht maar natuurlijk niet meer van MWS!
Lisez les avis des autres
Inmiddels 4 elektrische scheer beurten verder, na ruim 60 jaar met scheermesjes e.d. gewerkt te hebben, is mijn ervaring voor wat betreft het electrisch scheren redelijk positief, het duurt wel langer... Voir plus
Scheerapparaat deluxe 1 Juni 2024 gekocht en bevalt goed echter binnen het jaar is de scheerkop kapot gegaan en dit zat volgens de verkoper niet in de garantie wat vreemd is want er staat duidelijk 3... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het product wat ik wilde, was uitverkocht, maar bij contact met MWS werd er gelijk actie ondernomen en kon ik het alsnog direct bestellen. Ik ben er enorm blij mee. Ik heb door de jaren heen, tot over... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Men With Style is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Bodygroomers, Scheerapparaten en Trimmers en is door meerdere onafhankelijke sites tot beste getest.
Coordonnées de contact
Zijlstraat 5, 4811 RZ, BREDA, Pays-Bas
- 0624323239
- Info@menwithstyle.nl
- menwithstyle.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 29 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
nieuwe trimmer gehad ivm garantie
nieuwe trimmer gehad ivm garantie hoop dat deze langer meegaat maar prima opgelost ben ook erg tevreden over de platinum trimmer makkelijk handteerbaar en goed resultaat
Geweldig en zonder wondjes glad scheren
Blamage!
Blamage!
Had een scheerapparaat gekocht wat goed werkt. Echter na 1 jaar en 3 maanden deed die het niet meer. Volgens de site hanteren ze 3 jaar garantie, maar zodra je met ze contact opneemt dan hoor je niks meer! Op whatsapp reageren ze niet en op mails ook niet!
Uiteindelijk is het toch geleverd, derhalve pas ik de rating aan naar 3 sterren
Slechte belofte
Heb 24 oktober besteld en nu nog steeds niet binnen. U komt u belofte niet na.

Réponse de Menwithstyle.nl
Zeer snelle levering en niet duur
Zeer snelle levering en niet duur. Het ziet er degelijk uit en de verpakking is luxueus,
Snelle levering, maar het product voldoet niet. Belofte wordt niet waargemaakt.

Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren, maar die keuze was er niet.
Wil graag contact met het bedrijf Menwithstyle, maar mijn mails worden niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen. Wil graag een retourformulier om een product terug te sturen. Ben zeer ontevreden over de manier waarop dit bedrijf zijn klanten in de steek laat.

Réponse de Menwithstyle.nl
Het apparaat hield er na 10 maanden mee…
Het apparaat hield er na 10 maanden mee op. Ben nu al 2 maanden bezig om de garantie aan te kunnen roepen, maar wordt steeds weer verzocht om iets aan te leveren, wat dan ook weer niet goed is.... weer dagen wachten op een reactie en dan is het weer niet goed... zo klaar mee met dit bedrijf... stuur gewoon een vervangend apparaat op.
Goed product en snelle levering
Teleurgesteld
Mijn mening en gevoel is verdeeld….
M’n man heeft de body groomer waar hij heel blij mee is. Dus in eerste instantie heel positief.
Echter de neustrimmer is na korte tijd stuk gegaan. In eerste instantie was de service netjes. Er werd gereageerd (elke keer dezelfde persoon) en er werd een nieuwe toegestuurd. Ook contact gehad over de garantieregistratie van deze nieuwe.
Echter ging deze ook al heel snel stuk (2de keer gebruikt). Weer contact gezocht. Na lange tijd mailtjes heen en weer (elke keer met dezelfde persoon als de eerste keer) waarin ik verzocht werd allerlei verschillende snoertjes en stekkertjes te proberen en foto’s moest doorsturen, kreeg ik het final antwoord:
…”We kunnen namelijk altijd garantie geven, maar niet opnieuw bij een
nieuw opgestuurd artikel. Dit zijn ook de richtlijnen vanuit de
consumentenbond….”
En daar moet ik het mee doen. Erg jammer dit. Me eerst weken aan het lijntje houden. Heb aan alles meegewerkt en aangeboden beide apparaten terug te sturen voor evt onderzoek. Wellicht is er iets fout gegaan in die productiebatch?
Lijkt me toch als bedrijf dat je ook wil weten waarom dit gebeurt…..
Echt een domper
Snel glad
Een hele snelle levering, aparaat doet wat hij moet doen, en dat is bovenverwachting goed.
Laadkabel besteld nooit ontvangen
Heb een laadkabel besteld op 28-8. Ze adverteren met vandaag besteld morgen in huis. Echter tot heden niets ontvangen! Twee mails gestuurd geen reactie mobiele nummer is al dagen niet te bereiken staat uit!! 😡
Leuke reactie, ten eerste zeg je vanochtend mail gestuurd. Nee dat klopt niet je hebt me een mail gestuurd nadat je hierboven een reactie hebt gestuurd! Ten tweede heb vervolgens weer 2mails naar jullie gestuurd (weer geen enkele reactie) van wanneer ik de kabel kan verwachten omdat je zegt morgen wordt die geleverd maar totheden niets ontvangen!!
Inmiddels is de kabel ontvangen!

Snel geleverd
Snel geleverd, en extra mail met uitleg over het gekochte artikel. Dit is niet mijn eerste aankoop en ook zeker niet mijn laatste....
L’expérience Trustpilot