Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. Avis 241

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Since meeting Dirk and the team when we were working in Holland in 2021, they have never once let me down, fast service, quick replies and great prices and product range 6 stars!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Er wordt door Dirk v/d Pol Kok uitstekend advies gegeven over de producten en nieuwe producten. Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren. Erg tevreden over de producten welke g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een kleine communicatiestoring een verkeerd product ontvangen, jammer want er was spoed bij. MAAR binnen 2 dagen het juiste product ontvangen op een manier die ik nog niet vaak heb meegemaakt!!! N... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Grossiste en outils
  2. Fournisseur d'engins de chantier
  3. Fournisseurs de produits en métal

Écrit par l'entreprise

Metaaltechniek is een technische groothandel die zich onderscheidt met de kennis van het schuur- en slijpproces. Wij helpen bedrijven om dit proces te optimaliseren en zo op arbeidskosten te besparen. Hiervoor leveren wij diverse kwaliteitsmerken schuur- en slijpmiddelen, (pneumatische) machines en PBM's om zo een onafhankelijk advies te kunnen geven. Wij leveren veel uit voorraad en bieden scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Bestellen gaat prima

Bestellen gaat prima, de wachttijd op producten mag korter. Duurt altijd een paar dagen langer.

14 juillet 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor uw respons! Wij houden graag producten in overleg met u op voorraad. Als u een geschat verbruik opgeeft, zorgen wij dat we er altijd voldoende hebben liggen. Een mailtje naar info@metaaltechniek.nl is voldoende. Daar zijn we groothandel voor :) We zien uw bericht graag tegemoet en wellicht kunnen we dan nog meer voor u betekenen, want we hebben een ruim assortiment om glas en kunststof te polijsten.

Prima bedrijf!

Prettige manier van bestellen via mijn account, waar de vertegenwoordiger mijn favorieten al heeft in gezet. Dus klik en kopen!

Snel gecommuniceerd en ontvangen.

7 juillet 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor de mooie review! Fijn te horen dat u zo tevreden bent en onze service waardeert! Onze vertegenwoordigers doen graag veel voor hun klanten :)

9 mai 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedenkt voor de mooie review! We gaan altijd voor het beste resultaat, dus als u nog kunt aangeven wat we moeten doen om die vijfde ster te halen, dan gaan we daar graag mee aan de slag!

Vlotte service !

Snelle opvolging van een prijsaanvraag, vervolgens netjes op tijd ( zelfs een paar dagen sneller dan aangeven) geleverd !

12 mai 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat uw eerste kennismaking een positieve was! Veel succes met uw aankoop en wellicht tot een volgende keer.

Sehr gute Beratung

Sehr gute Beratung, und schnelle Lieferung
Gerne wierder

8 mai 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Ihr positives Feedback bedeutet uns viel und motiviert uns, weiterhin unser Bestes zu geben.
Viele Grüße aus Amersfoort!

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor de mooie review, meneer Bringmans! Fijn dat ook onze Belgische klanten tevreden zijn over onze service, goed om te horen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestellen ging eenvoudig en levering…

Bestellen ging eenvoudig en levering was sneller dan verwacht

24 mars 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor uw mooie woorden, we hebben zelfs uw verwachtingen overtroffen! Wat kunnen we nog meer doen om die vijfde ster te krijgen? WE staan open voor feedback!

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat u zo tevreden bent en dank u wel voor uw positieve woorden! Graag horen we wat we nog kunnen doen om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

snel precies gestuurd wat gevraagd was.

snel precies gestuurd wat gevraagd was.

18 mars 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat u tevreden bent, een positieve eerste kennismaking! Mochten we meer voor u kunnen beteken, neem dan gerust contact op om eens nader kennis te maken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en zeer behulpzaam !

Snelle levering en zeer behulpzaam !
Ik had iets verkeerd besteld en werd direct opgelost.
SUPER !!

25 mars 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat fijn dat u onze service zo waardeert! Bedankt voor deze mooie review en we zijn u een volgende keer graag weer van dienst!

Noté 3 sur 5 étoiles

Prijzen op mijn account waren hoger dan…

Prijzen op mijn account waren hoger dan zonder inloggen. zeer onduidelijk. Uiteindelijk opgelost.

24 mars 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat u reageert en aangeeft wat we kunnen verbeteren! Onze excuses voor het ongemak en het extra (administratieve) werk dat we u hebben bezorgd.
We hebben intern gekeken hoe dit kon gebeuren zodat het in de toekomst in één keer goed gaat, bij u en bij andere klanten. Dus nogmaals dank voor uw feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en goed verpakt geleverd.

Snel en goed verpakt geleverd.

14 mars 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor uw mooie review! Ik heb het doorgestuurd naar onze logistieke afdeling, zo vaak wordt verpakking niet specifiek genoemd, dus ze vonden het erg leuk om te horen!

Goed

Goed , snel geleverd

10 mars 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we blij mee!

Noté 2 sur 5 étoiles

Service altijd dik in orde,levertijd…

Service altijd dik in orde,levertijd ook snel

4 mars 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat fijn dat u zo tevreden bent, zoals blijkt uit uw toelichting! We gaan er dan ook vanuit dat de 2-sterren, wat we zien als een dikke onvoldoende, een vergissing is. Zou u dit aan willen passen naar wat u werkelijk bedoelt?
Het kan natuurlijk ook zijn, dat u toch een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Ook dat zouden we dan graag willen weten, zodat we een eventuele misser recht kunnen zetten. Alvast bedankt voor uw aanvullende reactie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hoge betrouwbaarheid, goed advies i.c.m. nette prijzen

Alles strak en duidelijk geregeld. Niet altijd alles op voorraad maar het meeste wel.

7 février 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, zeer gewaardeerd! Voorraad houden zien we als één van onze belangrijkste taken, dus grijpt u te vaak mis op specifieke producten, laat het ons weten. Dan passen we de voorraad aan.

Snel en betrouwbaar

31 janvier 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor de mooie reactie. Wellicht kunnen we nog meer voor u betekenen, zodat u ook die vijfde ster kunt geven. Laat het ons gerust weten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top kwaliteit, snel geleverd, goede service!

Supersnel geleverd, topservice, goede kwaliteit en hele mooie prijzen!

8 janvier 2025

Réponse de Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt Gert-Jan, voor je prachtige review. Vooral die persoonlijke service, daar houden we van :). Veel plezier met de gekochte producten!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus