Meubelshop Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

2 losse bestellingen vlak na elkaar gedaan. 8 dagen na deze bestelling kreeg ik van de 1e bestelling een mailtje dat het geld teruggeboekt werd, zonder enige reden. Ik heb contact opgenomen. De menee... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Blij met onze kast. Komen afspraken na, je wordt up to date op de hoogte gehouden. Vriendelijk bezorgers, zetten kast in elkaar, nemen verpakkingsmateriaal netjes mee. Als attentie kregen we ook nog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een goede webshop met duidelijke en eerlijke communicatie! 2 lampen besteld, werden 8 lampjes bij geleverd. Helaas zaten er maar 7 in doos, kan gebeuren. Telefonisch contact gehad met Jan en wat e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Als eerste waren we blij verrast door het enorme aanbod. Daarnaast werden we ook nog eens zeer goed geholpen door een enthousiaste jonge man met verstand van zaken. We kwamen voor een bank en na ons... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Vanaf eind 2024 hebben wij met trots de deuren geopend van onze compleet nieuwe winkel in Klazienaveen. Het heeft tijd en zorg gekost, maar het resultaat mag er zijn: een prachtige showroom met een unieke mix van stijlen en hoogwaardige merken. Met 10 jaar ervaring in de meubelbranche hebben we alle kennis en vakmanschap samengebracht in een bijzondere en eigenzinnige winkel. Onze showroom is zorgvuldig samengesteld met eigen ideeën en een stijlvolle aanpak. Hier vind je een breed assortiment meubels en accessoires, passend bij de nieuwste trends en geschikt voor elke woonstijl. Onze winkel is makkelijk bereikbaar, direct bij binnenkomst van Klazienaveen, en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Dankzij de ruime opzet en uitgebreide collectie is dit dé perfecte plek om jouw ideale meubels te vinden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top!

Snelle levering en heel blij met het product, we bestellen er nog één!

11 janvier 2024

Nog op tijd voor Kerst

Ondanks de huidige drukte voor Kerst heeft Meubel Shop er toch voor gezorgd dat de bestelling nog op tijd binnen was. We genieten nu van de prachtige Nimbus plafondlampen.
Top team👍🏻

22 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ze hebben de lampen snel geleverd en toen ze nog niet pasten bij wat ik wilde heb ik ze teruggestuurd. Ze hebben dat goed ondersteund.

7 décembre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Communicatie is ondanks alle…

Communicatie is ondanks alle mogelijkheden belaberd, nul met deze winkel. Jammer!

Artikel verstuurd zonder een bericht en ontvangen zonder problemen en achteraf bericht... dat het verstuurd is.
Postnl was onverwacht met we hebben een pakket en wordt ... geleverd en zo gelukt omdat ik m'n mail in de gaten hield.

Voor verbetering vatbaar!

3 décembre 2023

Slechte klantenservice

Nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Lampen in verkeerde kleur gekregen, dat kan gebeuren. Maar vervolgens wordt het niet goed opgelost en wacht ik al een maand op mijn lampen. Meerdere malen bellen, mailen en appen. Vorige week ben ik zelfs gebeld of ik deze reactie wilde verwijderen ‘want het was toch opgelost’. Nou ondertussen nog geen lamp te bekennen hier.

29 novembre 2023

Perfect

Na een verkeerde levering alles keuring snel en adequaat opgelost! En heel blij met mijn lampen.

29 novembre 2023

Een super goed bedrijf

Een super goed bedrijf. Een hele mooie lamp gekocht. Zat stevig beschermd verpakt.
Super blij met onze Bellini hanglamp.
Een top bedrijf. Je wordt heel aardig behandeld.

4 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Iets besteld en na een week nog niets…

Iets besteld en na een week nog niets vernomen over levering.

8 novembre 2023
Logo de Meubelshop

Réponse de Meubelshop

Goedemiddag,

Dit is niet bij ons bekend, zou u contact met ons willen opnemen?

Meubelshop

Noté 5 sur 5 étoiles

Een goede webshop met duidelijke en…

Een goede webshop met duidelijke en eerlijke communicatie!
2 lampen besteld, werden 8 lampjes bij geleverd. Helaas zaten er maar 7 in doos, kan gebeuren. Telefonisch contact gehad met Jan en wat een service! Ik had nog meer lampjes nodig, besteld en er werd er 1 gratis bij geleverd en hoefde geen bezorgkosten te betalen.
Dat noem ik nou SERVICE!
Ze zijn aardig, leuk, duidelijk en komen hun afspraken na!
TOP bedrijf!!

6 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben hier een bank gekocht en een…

Wij hebben hier een bank gekocht en een vloerkleed. Wij zijn hierbij super goed geholpen en super goeie service. Bij de bezorging hebben ze super netjes gewerkt en alles netjes achter gelaten. De bank en vloerkleed zijn echt naar onze zin.

Dit bedrijf is echt een aanrader

22 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog nooit zo slecht behandeld door een…

Nog nooit zo slecht behandeld door een retailer. Product besteld, ontvangst duurde enorm lang. 4x gebeld, waarbij we drie keer te horen kregen dat het product toch niet voorradig was. Bij het laatste telefoontje te horen gekregen dat producten al de hele tijd klaar stonden, maar dat er gewoon niks mee is gedaan. Als tegemoetkoming zouden we korting krijgen en een gratis onderhoudproduct. Korting gehad, ook onderhoudsproduct nooit gezien.. Zou iedereen afraden hier wat te kopen.

21 septembre 2023

Goed geholpen

Ik kon zelf een tafelblad met poten samenstellen. Omdat het product niet op voorraad was, was de levertijd wat langer, maar werd goed op de hoogte gehouden. Over bijpassende stoelen werd ik goed geadviseerd. Alles is keurig aan huis geleverd. Vriendelijk, meedenkend geholpen.

1 septembre 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus