Fantastisk sted til f.eks polterabend, vi spillede paintball og bumper balls, og havde en fantastisk dag hvor vi kunne grille vores mad på grillen der var til rådighed. Super hyggeligt sted så 5 sto... Voir plus
Vi havde den vildeste polterabend hos Midtjysk Event, og det var simpelthen en kæmpe succes! Fra start til slut var der styr på det hele, og stemningen var helt i top. En særlig stor ros til Je... Voir plus
Afholdt børnefødselsdag hos Midtjysk Event for 22 børn. Sikke en fantastisk god dag og oplevelse for både børn og voksne. Der var gode udendørs forhold med stort overdækket område, med borde og b... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos MidtjyskEVENT har vi mange års erfaring med at give vores kunder sjove og uforglemmelige oplevelser. I vores eventcenter i Give, holder vi arrangementer for mange forskellige typer af events. Det dækker blandt andet over fødselsdage, blå mandag, julefrokoster, polterabend og diverse firmaarrangementer. Vi tilbyder en lang række forskellige aktiviteter og vi har derfor noget for folk i alle aldre. Hos os kan du selv vælge hvordan din dag skal skrues sammen. Hvis du ønsker at prøve kræfter med flere af vores aktiviteter kan du kombinere disse efter ønske. Blandt andet kan du hos opleve: Paintball Lasergame Basket Hoppeborg Fodbold Hoppeborg Volley Hoppeborg Sumostafet Sumobrydning Human Football Bowtag Bumper Balls Vi har stor erfaring med større grupper af selskaber, så hvis du har et større arrangement kan vi også sagtens hjælpe med dette.
nørskovvej 5, 7323, Give, Danemark
- +4524875725
- midtjyskevent@gmail.com
- midtjyskevent.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vi havde en helt fantastisk fed…
Vi havde en helt fantastisk fed eftermiddag, helt igennem god instruktør, dér lynhurtigt faldt ind i vores energi og bare gjorde det hele meget sjovere. Der var plads til fis og ballade, men også en seriøsitet, der gjorde dagen perfekt! David gjorde det til en fed dag!
Det var mega hyggeligt og rigt godt…
Det var mega hyggeligt og rigt godt oplevelse. kan varmt anbefale
Fed oplevelse, alle kan være med
Virkelig fed oplevelse, vi var inviteret til fødselsdag til Lasergame, perfekt omgivelser, fint udstyr, god introduktion.
Fantastisk sted til f.eks polterabend
Super hyggeligt sted så 5 store stjerner 🌟 herfra
Vi havde den vildeste polterabend hos…
En særlig stor ros til Jesper, som håndterede 22 halvfulde damer med imponerende overskud, humor og professionalisme—det er ikke nogen nem opgave, men han klarede det til perfektion!
Der er aktiviteter for enhver smag, så alle kunne være med og have det sjovt, uanset niveau og energi. Det gjorde virkelig dagen helt speciel, at alle følte sig inkluderet.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger—det er et virkelig fedt sted, som alle burde opleve mindst én gang!
Super fantastisk oplevelse
Super fantastisk oplevelse! Det var skide sjovt! Og Poul er seriøst the man!
Kan virkelig anbefales!👏🏼😎
Fantastisk børnefødselsdag
Afholdt børnefødselsdag hos Midtjysk Event for 22 børn.
Sikke en fantastisk god dag og oplevelse for både børn og voksne.
Der var gode udendørs forhold med stort overdækket område, med borde og bænke og toiletvogn.
Det var godt udstyr og en super god instruktør der fangede børnenes opmærksomhed og talte deres sprog.
Han forklarede på et niveau hvor alle kunne være med.
Børnene var underholdt under hele arrangementet og alle gik hjem med en super god oplevelse, tak!
Super dag på banen
Mega Fedt
Mega fedt hvis man har lyst til at give den gas og super sjove arbejder der virkelig løfter tempoet og hyggen
Mega fedt sted og utroligt god stemning…
Mega fedt sted og utroligt god stemning fra personalet
Sindsyg oplevelse!!
Sindsyg oplevelse!!! FANTASTISKE INDSTRUKTØRER!! Kan klart anbefales!!!!
Super duper fedt
Super duper fedt, gode guides og utroligt fed bane, så kan stærkt anbefales
Mega sjov dag hos Midtjyskevent
Jeg og mine veninder havde en virkelig sjov dag, da vi fejrede min fødselsdag hos Midtjyskevent! Den stod på Sumostafet og Lasergame, og instruktørerne var venlige, sjove og havde godt humør. Begge aktiviteter var en kæmpe succes, og tidsplanen samt pris var helt som aftalt. Vil klart anbefale Midtjyskevent til andre!
Firma arrangement
Firma arrangement - mega god dag!
Jesper er en fantastisk instruktør.
SJOV SJOV SJOV
Vi har været i Midtjysk Event 2 gange nu og begge gange var der en virkelig sjov oplevelse! Helt sikkert ikke den sidste gang! Rigtig god betjening
Fede omgivelser - Høj kvalitet
Fede omgivelser, geniale spil (paintball), instruktør med seriøsitet, humor og højt drive, udstyr af højeste kvalitet - lærlingeklubben Dyknaglerne siger tak for nogle sjove og liiidt smertelige timer 🔥
Mega fedt arrangement og mega god og…
Mega fedt arrangement og mega god og flink vært!