De dienstverlening is zeer goed, maar de laatste bestellingen heb ik elders geplaatst vanwege grote prijsverschillen met andere sites. De Suavecito matte pommade die ok regelmatig bestel kost hier inm... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Eerst een slechte start gehad omdat mijn pakket op geleverd stond maar helaas niet geleverd was. Ik heb dan contact opgenomen met Baard.nl waarbij ze me heel snel en zeer vriendelijk geholpen hebben... Voir plus
Pakketje besteld en zelfde dag nog verstuurd, tijdens transport helaas pakketje stuk en retour gegaan. De dag dat het pakje terug binnen kwam bij mijnbaard hebben ze onmiddelijk gemaild en een nie... Voir plus
Mijn eerste lading Suavecito pommade besteld bij Mijn Baard omdat ik na veel andere pommades geprobeerd te hebben toch het liefst teruggrijp naar mijn vertrouwde Suavecito en WTF! Pakket is de... Voir plus
Welkom Baardbroeder, bij de leukste baardwinkel van Nederland Wat goed dat je eindelijk hebt besloten dat je het beste uit je baard wilt halen en daarmee dus hebt besloten om eindelijk een échte vent te worden! Of je nu een lange baard, een korte baard of beginnende baard hebt, bij ons ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om baardverzorgingsproducten. Nou ja, noem deze plek maar gerust een baardbroeder Walhalla, want een betere plek om je bebaarde hartje sneller te laten kloppen is er eigenlijk niet. En ja, we hebben om ons heen gekeken. Mijn Baard is er voor jóuw baard!
Heemstederweg 14, 1902RP, Castricum, Pays-Bas
Deze shop heeft mooie spullen tegen een dito prijs. En hun assortiment is zeer uitgebreid.
Hun site is overzichtelijk.
De afhandeling van een bestelling is erg snel en goed.
Maar het meest onderscheiden ze zich door hun andere service. Vragen worden dezelfde dag uitgebreid en deskundig beantwoord. En toen er iets was met een kwast, die ik toch al een tijdje in gebruik had, werd er heel snel en adequaat een perfecte oplossing geboden. Zo'n service is tegenwoordig zeldzaam. Daar mofen zij trots op zijn.
Bestelling is altijd naar tevredenheid. Als iets niet in orde is dan hebben ze een hele goede klantenservice!
Top service! snelle levering en zeer goede producten.
Gistermiddag besteld,net geleverd.
Bedankt
Snelle levering met gratis een cadeau en ook nog een scherpe prijs aanrader
Goedemiddag baardbroeders,
Net de baardborstel op netvoeding uitgetest op mijn nochal woeste baard; het was ffe zwoegen maar het resultaat mag er zijn; na wat conditioner te hebben gebruikt zit mijn baard mooi in model,
Ik zou zeggen doen!
Vrgrt
Nick van Akkeren
Heel vriendelijke klantenservice. Mijn pakketje werd door een fout van postNL niet bezorgt maar wanneer ik hiervoor een mail stuurde hebben ze direct een nieuw pakketje verzonden zonder er moeilijk over te doen.
Gewoon goed. Komen afspraken na, en hebben altijd genoeg op voorraad!
Heb hier verschillende keer iets gekocht. Het wordt altijd snel geleverd, daar niet van. Wat ik wel gemerkt heb, is dat de negatieve reviews van hun producten niet erop staan. Ik heb recent een review geplaatst bij een baardolie, ze zouden eerst na gaan wat mijn review was. Uiteindelijk staat het er niet bij.
Vandaar dat ik ook niet meer bestel bij hun, ik vertrouw hun niet meer. Wie weet hoeveel negatieve reviews er niet in staan.
Zeer goede klantservice na ik het verkeerde adres had ingegeven.
Snelle levering en se eeds producten die heerlijk ruiken en super goed zijn.
Een dikke aanrader
Excellent service, very swift. Received the package on time! Highly recommended!!!
Superschnelle Lieferung,
Und ein Geschenk und kostenloser Versand Inklusive.
Was will man mehr
Top bedrijf, de levering duurde wel wat langer dan verwacht maar ze hadden wel mijn pomade.
Vrijdagavond rond 20.30u bestelling afgerond samen met de opmerking niet leveren bij buren.
Deze opmerking is voor de koerier bedoeld en heeft geen enkele afdoening naar vertrektijd voor levering.
Echter schrijven ze dat ze ieder bericht/opmerking willen lezen dat je voor niet order gerelateerde vragen een mail moet verzenden. Een melding die ik niet heb gehad en ze vinden het ok dit niet bij hun oorspronkelijke info betreft levering te plaatsen zodat de klanten dit 100% zeker weten.
Nooit nergens 1 probleem gehad na belachelijk veel bestellingen online echter maakt deze webshop het waar hier de klant voor de gek te houden i.v.m. levertijd!
Voor zulke notitie u klanten dergelijke vertraging in levering moet ondervinden is totaal ongehoord.
Vermijd mijnbaard webshop als dit al een probleem blijkt te zijn.
De producten moeten nog geleverd worden dus...
ik heb een heerlijk potje gel gekocht uitstekende kwaliteit en het werd binnen een dag bezorgt!! hoe goed is dat groet jordi
Gistermiddag baardolie besteld op Zondag en maandag rond 12uur al bezorgd.
Zo hoort het heerlijke olie en supersnel geleverd.
Betrouwbaar bedrijf.
En savoir plus sur les différents types d'avis.