Lisez les avis des autres
Het is dus een bedrijf en niet mijn huisarts, of welke arts dan ook! De titel is eveneens misleidend; iets wat van mij is kan ik veranderen of wegdoen! Een betere naam zou zijn : Jullie Gezondheids... Voir plus
Slecht. Medicijnoverzicht klopt niet. Geen specialistenbrieven te zien. Geen uitslagen te zien na lab. bezoek. Geen afspraken terug te zien. Waardeloze app.
- Kan mijn klacht niet terugvinden in het overzicht van mogelijkheden - afspraken-historie is niet actueel bijgewerkt en vermeldt geen info over inhoud van het contact. - labuitslagen zijn niet actu... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Nog nooit zo'n trage website gezien
Nog nooit zo'n trage website gezien. Ongelovelijk.
Slecht
Slecht. Medicijnoverzicht klopt niet. Geen specialistenbrieven te zien.
Het is dus een bedrijf en niet mijn…
Het is dus een bedrijf en niet mijn huisarts, of welke arts dan ook! De titel is eveneens misleidend; iets wat van mij is kan ik veranderen of wegdoen! Een betere naam zou zijn : Jullie Gezondheidszorg net.
Laten we wel zijn; het is gewoon een bedrijf wat er op uit is om via deze app een omzet te maken!
Gisteren kreeg ik weer met deze app te maken. Een en ander was mij niet duidelijk en ik verkeerde in de veronderstelling dat het bericht van de huisarts kwam en vroeg om door de huisarts teruggebeld te worden. Het enige wat er gebeurde was dat dit bedrijf het onduidelijke bericht gewoon herhaalde! Er was dus geen terugkoppeling naar de huisarts!
Je kunt je echt afvragen hoe het met de medische eindverantwoordelijkheid zit met deze app?
Slechter dan slecht!
Slechter dan slecht!! Niets werkt er fatsoenlijk 😡 snap niet dat praktijk nog met deze app werkt.
Inloggen met Safari browser onmogelijk. Geen of slechte ondersteuning
Slechte hulp, inlog problemen met Safari browser. Je moet maar andere browser gebruiken. Hopeloze zaak om zo met je klanten om te gaan
Werkt mijngezondheid.net wel correct?
Ik wil een bericht sturen aan mijn huisarts maar die mogelijkheid is er niet. Is er een storing?
Laboratoriumuitslag staat verkeerd in mijn dossier. Krijg de gegevens van het jaar ervoor te zien bij de recente laboratoriumuitslag van november 2025.
Worthless service. Useless technology.
Designed and coded for the 90s. Most functionality doesn't work. "Translations" are incomplete if they work at all. Fill a questionnaire just to be told an appointment is not necessary. Just a complete waste of time.
Zeer slecht informatie op website en e-mails
De berichtgeving van deze website is een zoekplaatje. Gaat er vanuit dat elk individu een eigen e-mail adres heeft en dat is niet zo. Bij e-mail wordt niet aangegeven voor wie de mail is bedoeld. Daarbij worden er e-mails verstuurd met de mededeling dat er een bericht ie terwijl een nieuw bericht niet te vinden is. Zééééééééér Slecht. Eén ster is nog teveel!!!!!!!!!!!
Niet de doen mijn gezondheids net
Er komt een melding dat de arts een bericht heeft klaargezet echter dat is niet te vinden. Vervolgens is het hele proces van ondersteuning vreselijk klant onvriendelijk. Het gebruik van mijn gezondheids net geeft meer druk op de assisten/ondersteuner die ik vervolgens met vragen moet benaderen
Wat een slechte website.
Wat een slechte website...
-En wat een onzinnige respons krijg je. Aanvraag is binnen (gebruik DIGID) we verwerken uw aanvraag (weer gebruik DIGID). "Het lijken wel ambtenaren"
STOP ERMEE => Het enige wat ik wil horen/lezen is: "u kan het nu ophalen".
- Knop Herhaal medicijnen werkt niet
-Je kan zelf geen onderzoek toevoegen.
Een app die beter niet gemaakt had…
Een app die beter niet gemaakt had kunnen worden. Wat mij betreft een aanfluiting. Installatie in ieder geval niet waard. Simpele zaken kan je niet aanpassen zoals een apotheek verandering. Had eea geïnstalleerd om snel recepten te kunnen doorgeven. Maar helaas werk de praktijk uit dat deze app niet werkt. Een gemiste kans. Met een beetje professionele aanpak had het goed kunnen werken.
Ik snap al de negativiteit gewoon niet
Ik snap al de negativiteit gewoon niet. De dingen die ik wil zien, die kan ik zien. Als mijn huisartsenpraktijk even dicht is, dan sturen ze me vooraf even een bericht via MijnGezondheid.net om me te laten weten bij welke praktijk ik in die periode terecht kan. Prima geregeld wat mij betreft.
Wat een gebruiksonvriendelijk oliedom stuk software
ik kan met dat oerdomme programma nog niet eens een simpele vraag stellen aan mijn huisarts.
Ieder keer een ellenlange stomme vragenlijst op mijn scherm. VOORBEELD:
1) Ga medicijnen ophalen na melding apotheek BENU
2) Ik krijg de medicijnen niet mee.
3) Reden: eerst bloedonderzoek naar de nierfunctie
Dat wil ik melden via mijngezondheid.net
En dat wordt een levensgroot debacle.
Heel veel software werkt tegenwoordig met deze idiote vragenlijsten waar je als gebruiker je rot zit te scrollen zonder een eenduidige oplossing.
CONCLUSIE: dit is geen gebruiksvriendelijke software, maar bezigheidstherapie voor de gebruiker.
En hebben jullie in deze tijd nog niet van slimme A.I. oplossingen gehoord. Dit is software uit het stenen tijdperk van de eerste DOS COMPUTERS.
- Heeft dit wel toekomst?
- Kan mijn klacht niet terugvinden in het overzicht van mogelijkheden
- labuitslagen zijn niet actueel en worden niet correct weergegeven voorzover aanwezig.
Nooit geen problemen gehad met…
Nooit geen problemen gehad met mijngezondheid.net maar de laatste paar dagen is het een ramp om in te loggen geeft ook al 2 dagen aan dat er problemen zijn
Drama om een activatiecode te krijgen…
Drama om een activatiecode te krijgen voor de app Medgemak. Dat moet want ik heb een nieuwe telefoon.
Ben je eindelijk ingelogd, na lang lang lang lang wachten, kan ie je gegevens niet ophalen.
Om gek van te worden.
In 2024 had ik dezelfde ervaring. Je raadt het al: er is niets veranderd.
Het ergste voelt voor mij dat ik niemand kan spreken.
Overigens: de app MedGemak is voor mij wel heel fijn. Makkelijk om herhaalrecepten aan te vragen.
Waardeloos portaal
Waardeloos portaal. Je kunt na heel veel pogingen niet inloggen. De chat robot is een no go. Voegt niks toe, brengt alleen maar meer ergernis. Na de zoveelste negatieve review gelezen te hebben, worden er door het bedrijf nog steeds geen stappen ondernomen om het inloggen gebruiksvriendelijk te maken. Kortom een WAARDELOZE SITE
Wij maken gezondheid bereikbaar voor iedereen.
Kan MijnGezondheid.net bovengenoemde slogan misschien ook aanpassen in "Wij maken gezondheid niet meer bereikbaar". Op de website is het namelijk bijna niet meer mogelijk om overdag in te loggen door de vele gebruikers. Aangezien patiënten met een niet spoedeisende kwaal alleen nog via MijnGezondheid.net kunnen/moeten communiceren met de huisarts mag je toch verwachten dat MijnGezondheid.net hun IT op orde heeft.
MijnGezondheid.net zelf is voor de consument uiteraard niet te bereiken. Voor deze groep is de chatrobot Robin 2.0 ontwikkelt. Echter het robotje geeft op vragen geen antwoord. Zelfs op mijn simpele vraag of ik op een antwoord moet wachten totdat Robin 2.1 is ontwikkeld, bleef het antwoord uit. Of is Robin net als MijnGezondheid.net een luchtkasteel?
Het zegt veel over de huidige staat van de Nederlandse huisartsenpraktijken dat ze met een dergelijk bedrijf in zee gaan.
Very poorly managed
Site is down and it takes too long to restore it. This should not happen, not for a portal where the health info of millions of people is stored. It means the site is vulnerable and not well managed. I wonder whether the data of so many patients are at risk!
Zeer slechte web pagina en app
Zeer slechte web pagina en app.
Dringen zich op aan zorgverleners en laten ze dan zitten met iets wat nauwelijks werkt.
Account bestaan al, je kan inloggen maar als je niet akkoord gaat met de voorwaarden wordt je uitgelogd.
Je hebt geen controle over je eigen data. Kan zelf het account ook niet verwijderen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.