Mijnhuisduurzaam Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een afmelding Ivm ziekte van collega,s Kregen wij toch de juiste monteurs die hun vrije zaterdag opgaven om onze klus af te maken Na een zomer met alleen droogte Hadden we deze da... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur
  2. Entrepreneur en énergie solaire
  3. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation
  4. Fournisseur de systèmes de climatisation
  5. Installateur de double vitrage

Écrit par l'entreprise

Mijnhuisduurzaam is dé allround aannemer in de verduurzaming. Wij bieden totaaloplossingen voor het energiezuinig maken van woningen en bedrijfspanden. Van advies tot uitvoering en nazorg. Alles onder één dak, zonder tussenpartijen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke gasten, prima service!

Leuke gasten! Dat maakt een traject als deze al een stuk makkelijker. Daarnaast ging het offerte- en isolatietraject prima. Afspraken nagekomen, de effecten van de isolatie gaan we deze winter wel zien, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit top gedaan is!

16 septembre 2026

Winterproof

Prima bedrijf, snel antwoord op vragen en offertes. Prettige communicatie en goed werk afgeleverd en tegen een competatieve prijs.
Speciale vermelding voor de vriendelijke en vakkundige medewerkers welke de PIF vloer hebben gemonteerd. Ga zo door !

15 septembre 2026

Goed werk zoals beloofd.

Snelle en beleefde reactie op mijn eerste offerte vraag. Scherpe prijsstelling. Ik moest even wachten tot ik duidelijkheid had wanneer het geplaatst zou worden wegens de bouwvakantie. Alles is verder volgens afspraak perfect verlopen en het glas is vakkundig geplaatst door een team van twee Haagse jongens met Poolse achtergrond. Harde en beleefde werkers. Top, erg tevreden.

1 septembre 2026

Vloer en bodem isolatie

In januari hebben ze bij mij de kruipruimte geïsoleerd met bodemfolie. Fijne partij, paar keer moeten uitstellen van mijn kant in verband met verbouwen, maar dit was alles prima. Binnen 1 dag alles geplaatst, ondertussen aan 2 familie leden doorverwezen en die zijn beide tevreden met het werk.

30 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima bedrijf mensen die met je meedenken

Na een zomer met alleen droogte Hadden we deze dag pech en het goot pijpenstelen
Maar Philippe en zijn collega Martijn gingen door
Want de klus wilde ze afhebben En gingen pas 19.00 richting huis

Het voorjaar hadden wij ook dit bedrijf voor de vloerisolatie wat ook snel geplaatst werd

Wat een fijne knapen zijn dat
Jongens bedankt !

Tevens wil ook Martin bedanken voor de eerste gesprekken en afhandeling te volle tevredenheid

Dank jullie wel Fam persoon Julianadorp

29 août 2026

top bedrijf

Goed geholpen door het bedrijf mijnhuisduurzaam, Het contact en de service en flexibiliteit van het bedrijf is top. De monteurs hebben de vloerisolatie vakkundig afgehandeld en netjes gewerkt. Bedankt hiervoor!

11 août 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, flexibiliteit en het geleverde werk. Veel plezier met de verbetering aan uw woning! 🙌

Noté 1 sur 5 étoiles

zeer ontevreden

communicatie slecht, zonnepaneel stuk door vallende hamer en geen goede afhandeling van zaken. Subsidie aangevraagd, nooit ontvangen; krijgen veel toezeggingen maar geen daden;zeer ontevreden.

27 juillet 2026

Een stel harde werkers!

Een stel harde werkers!
Ondanks dat de timing wat later werd is er keurig werk afgeleverd,
er werd doorgewerkt tot 20.00u.
Voor de afwerking werden goede tips gegeven.

12 juin 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u ondanks de iets latere start tevreden bent met het eindresultaat. We waarderen het enorm dat u onze inzet, het harde werken en de afwerking benoemt. Veel plezier met het resultaat en bedankt voor het vertrouwen in MijnHuisDuurzaam!

Ontdek verduurzaammijnhuis

Via internet benaderd. Prima uitleg gekregen over een issolatieproduct. Kon snel een afspraak inplannen. Communicatie verliep prima. Uiteindelijk een definitieve afspraak vastgelegd waarop het materiaal aangebracht werd in de kruipruimte. Heel blij met resultaat 😁

28 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle service maar mindere aflevering

Offerte gevraagd via trustoo. Er werd snel contact opgenomen en een voorlopige offerte uitgebracht. Na het inmeten werd deze aanzienlijk hoger. Daarna toch een goede prijs overeengekomen met Dar. Plaatsen ging snel, ze hadden een plekje vrij kunnen maken. Onze aannemer was niet erg tevreden over het achtergelaten kit werk van de mannen. Hij moest heel veel correctie werk uitvoeren om de kozijnen te kunnen verven. De bok voor het glas heeft ook na het werk anderhalve voor in onze tuin gestaan helaas

16 avril 2026

Dak en vloerisolatie

Wij hebben dak en vloerisolatie laten doen afgelopen maart. Werden vriendelijk geholpen door Dar. Philips stuurde de jongens asn. Er werd hard gewerkt. Zeer vriendelijk en beleefd personeel.Ook heel fijn dat de aanvraag voor subsidie voor je wordt geregeld

10 mars 2026

Heldere en prettige communicatie

Heldere en prettige communicatie, werken hard door en een prachtig eindresultaat. Ik ben helemaal blij met mijn HR++ glas! Philippe en Dar: veel dank 😊

15 avril 2026

Beste Fenne,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat je de communicatie als helder en prettig hebt ervaren en tevreden bent over het resultaat.

Wij geven de complimenten met plezier door. Veel wooncomfort gewenst met het nieuwe HR++ glas!

Bodemisolatie

De jongens zijn langs geweest voor bodemisolatie. Ze hebben hun werkzaamheden snel uitgevoerd en hebben achteraf netjes opgeruimd!

14 avril 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Bedankt voor uw mooie review! ⭐

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bodemsisolatie en onze werkwijze. Wij vinden het belangrijk dat het werk snel, netjes en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Wij wensen u veel comfort en een lagere energierekening!

Erg tevreden met mijn vloerisolatie

Erg tevreden met mijn vloerisolatie
Duidelijk uitleg gekregen van Dar!
En de jongens hebben het perfect uitgevoerd.

11 mars 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Bedankt voor uw mooie review Chantal!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de vloerisolatie en onze uitleg. Wij vinden het belangrijk dat alles duidelijk is en perfect wordt uitgevoerd.

Veel plezier met het extra comfort én de besparing!

Goede communicatie en snel uitgevoerd

Goede communicatie en snel uitgevoerd

27 février 2026

Beste Pascal,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze communicatie en snelheid als prettig heeft ervaren.

Wij streven er altijd naar om duidelijk en efficiënt te werken.

Veel plezier met het resultaat en de besparing!

Fijn en betrouwbaar

Fijne en eerlijke schouwing gehad voor vloerisolatie door Dar.
Binnen 2 weken kon de isolatie aangelegd worden.
Zeer vriendelijk personeel, ze hebben hard en netjes gewerkt. Petje af voor de jongens die al op hun rug liggend de isolatie hebben aangebracht. Lijkt me zeer zwaar werk.
Ook snelle reacties op vragen. En ook fijn dat de overheidssubsidie door het bedrijf wordt aangevraagd.

24 février 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Goed om te horen dat u tevreden bent over de schouwing, de snelheid van uitvoering en het werk van onze collega’s. We zijn trots op ons team en geven uw complimenten zeker aan hen door. Fijn dat ook de communicatie en de subsidieaanvraag als prettig zijn ervaren, we proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Wij wensen u veel wooncomfort en een mooie energiebesparing toe met de vloerisolatie!

Mijnhuisduurzaam

Vakkundig personeel

Vakkundig personeel
Leveren goed werk af
Komen afspraken na
Heel prettig in overleg en vragen

26 février 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in MijnHuisduurzaam!
Fijn om te horen dat u onze vakmensen als deskundig heeft ervaren en dat de afspraken naar tevredenheid zijn nagekomen. Goede communicatie en kwaliteit staan bij ons centraal, dus uw feedback waarderen wij enorm.

Veel wooncomfort gewenst en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar!

Team MijnHuisduurzaam

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en professionele service met uitstekende kwaliteit

De medewerkers stonden binnen korte tijd bij mij voor een inventarisatie van de mogelijkheden en een paar dagen later konden de werkzaamheden al worden uitgevoerd. Ik heb bodemisolatie laten aanbrengen met EPS en ben zeer tevreden over het hele traject. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, de uitvoering verliep vlot en professioneel, en alles werd netjes achtergelaten. De communicatie verliep prettig en snel via WhatsApp. Ik kan dit bedrijf en de mannen van harte aanbevelen.

20 février 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Dank je wel voor de mooie woorden, Bekir!

Leuk om te horen dat alles van begin tot eind zo goed is bevallen. We proberen altijd snel te schakelen en het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Geniet van het extra comfort en de besparing met de bodemisolatie! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden 😊

Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!
Groet,
MijnHuisDuurzaam.nl

Great and attentive work

Great and attentive work! We approached them for upgrading our windows to HR++ and they were very responsive in assessing our needs and giving us an offer. From start to finish, Dar, Philippe and the team were super clear, kind and reliable. And fairly priced :) thanks a lot - we recommend them!

19 février 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience, Gianna!

We’re very happy to hear that you were satisfied with the upgrade to HR++ glass and that our team could support you clearly and reliably throughout the process. Providing good communication, quality work, and fair pricing is exactly what we aim for every day.

It was a pleasure working with you, and we truly appreciate your recommendation!— Team MijnHuisDuurzaam

Wat een toppers..

Via een klus bij onze buurvrouw gevraagd of ze een offerte wilden maken bij ons. Geen enkel probleem, deden ze even tussendoor. Nog geen 2 weken later hadden wij ook nieuwe HR++ ramen aan de voorkant. Nadat ze dat gedaan hadden en wij heel tevreden waren ook een meteen offerte laten maken voor de achterzijde en ook die zitten er inmiddels in. Fijn contact, keurige beleefde jongens en ze gaan door tot het af is, ook al werd dat bij ons 18:30 uur, petje af heren. Wat een toppers, wij zijn blij!

18 février 2026

Réponse de Mijnhuisduurzaam

Dankjewel voor de mooie review, Suzan!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat. We doen altijd ons best om flexibel te zijn en het werk gewoon goed en netjes af te ronden, dus heel erg fijn dat dat wordt gewaardeerd.

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het HR++ glas!
— Team MijnHuisDuurzaam

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus