Lisez les avis des autres
Na een afmelding Ivm ziekte van collega,s Kregen wij toch de juiste monteurs die hun vrije zaterdag opgaven om onze klus af te maken Na een zomer met alleen droogte Hadden we deze da... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Entrepreneur
- Entrepreneur en énergie solaire
- Entrepreneur spécialisé dans l'isolation
- Fournisseur de systèmes de climatisation
- Installateur de double vitrage
Écrit par l'entreprise
Mijnhuisduurzaam is dé allround aannemer in de verduurzaming. Wij bieden totaaloplossingen voor het energiezuinig maken van woningen en bedrijfspanden. Van advies tot uitvoering en nazorg. Alles onder één dak, zonder tussenpartijen.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Leuke gasten, prima service!
Leuke gasten! Dat maakt een traject als deze al een stuk makkelijker. Daarnaast ging het offerte- en isolatietraject prima. Afspraken nagekomen, de effecten van de isolatie gaan we deze winter wel zien, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit top gedaan is!
Winterproof
Prima bedrijf, snel antwoord op vragen en offertes. Prettige communicatie en goed werk afgeleverd en tegen een competatieve prijs.
Speciale vermelding voor de vriendelijke en vakkundige medewerkers welke de PIF vloer hebben gemonteerd. Ga zo door !
Goed werk zoals beloofd.
Snelle en beleefde reactie op mijn eerste offerte vraag. Scherpe prijsstelling. Ik moest even wachten tot ik duidelijkheid had wanneer het geplaatst zou worden wegens de bouwvakantie. Alles is verder volgens afspraak perfect verlopen en het glas is vakkundig geplaatst door een team van twee Haagse jongens met Poolse achtergrond. Harde en beleefde werkers. Top, erg tevreden.
Vloer en bodem isolatie
In januari hebben ze bij mij de kruipruimte geïsoleerd met bodemfolie. Fijne partij, paar keer moeten uitstellen van mijn kant in verband met verbouwen, maar dit was alles prima. Binnen 1 dag alles geplaatst, ondertussen aan 2 familie leden doorverwezen en die zijn beide tevreden met het werk.
Prima bedrijf mensen die met je meedenken
Na een zomer met alleen droogte Hadden we deze dag pech en het goot pijpenstelen
Maar Philippe en zijn collega Martijn gingen door
Want de klus wilde ze afhebben En gingen pas 19.00 richting huis
Het voorjaar hadden wij ook dit bedrijf voor de vloerisolatie wat ook snel geplaatst werd
Wat een fijne knapen zijn dat
Jongens bedankt !
Tevens wil ook Martin bedanken voor de eerste gesprekken en afhandeling te volle tevredenheid
Dank jullie wel Fam persoon Julianadorp
top bedrijf
Goed geholpen door het bedrijf mijnhuisduurzaam, Het contact en de service en flexibiliteit van het bedrijf is top. De monteurs hebben de vloerisolatie vakkundig afgehandeld en netjes gewerkt. Bedankt hiervoor!

zeer ontevreden
communicatie slecht, zonnepaneel stuk door vallende hamer en geen goede afhandeling van zaken. Subsidie aangevraagd, nooit ontvangen; krijgen veel toezeggingen maar geen daden;zeer ontevreden.
Een stel harde werkers!
Een stel harde werkers!
Ondanks dat de timing wat later werd is er keurig werk afgeleverd,
er werd doorgewerkt tot 20.00u.
Voor de afwerking werden goede tips gegeven.

Ontdek verduurzaammijnhuis
Via internet benaderd. Prima uitleg gekregen over een issolatieproduct. Kon snel een afspraak inplannen. Communicatie verliep prima. Uiteindelijk een definitieve afspraak vastgelegd waarop het materiaal aangebracht werd in de kruipruimte. Heel blij met resultaat 😁
Snelle service maar mindere aflevering
Offerte gevraagd via trustoo. Er werd snel contact opgenomen en een voorlopige offerte uitgebracht. Na het inmeten werd deze aanzienlijk hoger. Daarna toch een goede prijs overeengekomen met Dar. Plaatsen ging snel, ze hadden een plekje vrij kunnen maken. Onze aannemer was niet erg tevreden over het achtergelaten kit werk van de mannen. Hij moest heel veel correctie werk uitvoeren om de kozijnen te kunnen verven. De bok voor het glas heeft ook na het werk anderhalve voor in onze tuin gestaan helaas
Dak en vloerisolatie
Wij hebben dak en vloerisolatie laten doen afgelopen maart. Werden vriendelijk geholpen door Dar. Philips stuurde de jongens asn. Er werd hard gewerkt. Zeer vriendelijk en beleefd personeel.Ook heel fijn dat de aanvraag voor subsidie voor je wordt geregeld
Heldere en prettige communicatie
Heldere en prettige communicatie, werken hard door en een prachtig eindresultaat. Ik ben helemaal blij met mijn HR++ glas! Philippe en Dar: veel dank 😊

Bodemisolatie
De jongens zijn langs geweest voor bodemisolatie. Ze hebben hun werkzaamheden snel uitgevoerd en hebben achteraf netjes opgeruimd!

Erg tevreden met mijn vloerisolatie
Erg tevreden met mijn vloerisolatie
Duidelijk uitleg gekregen van Dar!
En de jongens hebben het perfect uitgevoerd.

Goede communicatie en snel uitgevoerd
Goede communicatie en snel uitgevoerd

Fijn en betrouwbaar
Fijne en eerlijke schouwing gehad voor vloerisolatie door Dar.
Binnen 2 weken kon de isolatie aangelegd worden.
Zeer vriendelijk personeel, ze hebben hard en netjes gewerkt. Petje af voor de jongens die al op hun rug liggend de isolatie hebben aangebracht. Lijkt me zeer zwaar werk.
Ook snelle reacties op vragen. En ook fijn dat de overheidssubsidie door het bedrijf wordt aangevraagd.

Vakkundig personeel
Vakkundig personeel
Leveren goed werk af
Komen afspraken na
Heel prettig in overleg en vragen

Réponse de Mijnhuisduurzaam
Snelle en professionele service met uitstekende kwaliteit
De medewerkers stonden binnen korte tijd bij mij voor een inventarisatie van de mogelijkheden en een paar dagen later konden de werkzaamheden al worden uitgevoerd. Ik heb bodemisolatie laten aanbrengen met EPS en ben zeer tevreden over het hele traject. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, de uitvoering verliep vlot en professioneel, en alles werd netjes achtergelaten. De communicatie verliep prettig en snel via WhatsApp. Ik kan dit bedrijf en de mannen van harte aanbevelen.

Great and attentive work
Great and attentive work! We approached them for upgrading our windows to HR++ and they were very responsive in assessing our needs and giving us an offer. From start to finish, Dar, Philippe and the team were super clear, kind and reliable. And fairly priced :) thanks a lot - we recommend them!

Wat een toppers..
Via een klus bij onze buurvrouw gevraagd of ze een offerte wilden maken bij ons. Geen enkel probleem, deden ze even tussendoor. Nog geen 2 weken later hadden wij ook nieuwe HR++ ramen aan de voorkant. Nadat ze dat gedaan hadden en wij heel tevreden waren ook een meteen offerte laten maken voor de achterzijde en ook die zitten er inmiddels in. Fijn contact, keurige beleefde jongens en ze gaan door tot het af is, ook al werd dat bij ons 18:30 uur, petje af heren. Wat een toppers, wij zijn blij!