Mijnraamdecoratie.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was voor mij bestelling nummer 5 bij mijnraamdecoratie. Telkens weer een gelijke TOP-service. Echt onderscheidend ten opzichte van tal van andere ervaringen. Iets om te koesteren!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst voor ons keukenraam besteld Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest Goed geholpen met maten en advies Voor onze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De maand december adverteerde dit bedrijf met hoge kortingen op jaloezieën. Daardoor 2 jaloezieën op maat besteld voor de boot. Zien er prachtig uit👍 alleen voor mijn uitgekozen kleur moest ik ietsje... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux et stores
  2. Fournisseur et fabricant de rideaux
  3. Magasin d'ameublement et de décoration

Informations provenant de diverses sources externes

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was voor mij bestelling nummer 5…

8 juin 2026

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Ontzettend bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, daar worden wij heel blij van! We hopen dat u veel plezier heeft van de raamdecoratie - Team Joe Benelli

Winkel vriendelijk personeel

Winkel vriendelijk personeel
Ruime keuze
Goede uitleg

27 mars 2026

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles gelopen zoals afgesproken en…

Alles gelopen zoals afgesproken en prima service. Bestellen, inmeten, en plaatsen. Keurig per mail op de hoogte gehouden van alles. En dat alles met zeer vriendelijk personeel.

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de mooie review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie - Team Joe Benelli

Noté 5 sur 5 étoiles

Topproducten van Joe Benelli.

De jaloezieen en plissé gordijnen zien er zeer degelijk uit luxe uit en snel geleverd! De communicatie met Mijnraamdecoratie.nl verliep prima!

6 mai 2026

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw review. Ontzettend fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze producten. Wij wensen u veel plezier van de jaloezieën en plissé gordijnen - Team Joe Benelli

Hele goede webshop

Hele goede webshop, mooie en goede artikelen. In totaal jaloeziën voor 4 kamers op maat laten maken met, heel belangrijk, de keus voor links of rechts voor bediening. Fantastische service, wanneer er een foutje gemaakt wordt zal gelijk een nieuwe jaloezie bijgemaakt worden!

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw lovende woorden! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en producten. Wij wensen u heel veel plezier van de raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Noté 5 sur 5 étoiles

Voorafgaande aan de bestelling goed…

Voorafgaande aan de bestelling goed geholpen per mail en telefoon.

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent

Noté 1 sur 5 étoiles

Flutbedrijf

Flutbedrijf, komen met een enorme rekening op de proppen en zeggen dan: ja maar de stof die is uitgekozen is duurder: een verschil van 900,- Euro is toch wel een groot verschil! Dan vragen wij ons af of de bestelde Somfy buis moter er wel is gemonteerd want bij het op en neer gaan van het gordijn rommelt en kraakt het aan alle kanten, ook is het niet in te stellen/koppelen in de Tahoma home station: de klacht is 3 weken neergelegd maar je hoort niets dus werkelijk een flut bedrijf!

14-04-2026, Beste op het framewerk staat rechts boven wel degelijk het logo van Joe Benelli, op de rekening staat wel degelijk de meerkosten voor een Somfy motor. Nu heb ik van de stoffeerder vernomen dat er een nieuwe wordt geleverd want aan deze klopt er blijkbaar iets niet! Dus we wachten af!

25 mars 2026

Beste meneer Veringmeier,
Wat vervelend om uw review te lezen, dit is natuurlijk niet de ervaring die wij willen dat klanten hebben.

We hebben uw melding nagekeken, maar kunnen op basis van uw naam helaas geen bestelling bij ons terugvinden. Daarnaast leveren wij geen Somfy-producten, waardoor wij vermoeden dat uw bestelling bij een andere aanbieder is geplaatst.

Zou u dit nog eens willen controleren? Mocht de review inderdaad per vergissing bij ons terecht zijn gekomen, dan zouden wij het zeer waarderen als u deze wilt aanpassen of verwijderen.

Twijfelt u of wilt u dat wij nog even met u meekijken? Neem gerust contact met ons op, per telefoon, mail of whatsapp, wij helpen u graag.

Team Joe Benelli

Jaloezieën op maat…

Jaloezieën op maat besteld voor een zeer goede prijs.
Zijn snel geleverd en paste perfect.
Heel fijn dat je kan aangeven aan welke kant je de bediening wilt hebben. We zijn er blij mee

18 mars 2026

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie!

Snel

Snel, simpel gewoon goed geregeld.

16 mars 2026

Bedankt voor de review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn raamdecoratie levert goeie…

Mijn raamdecoratie levert goeie kwaliteit en is voordeliger dan soortgelijke bedrijven. De website is heel overzichtelijk. Je kunt gratis kleurstalen bestellen. Het enige verbeterpunt is het kiezen van de kleurstalen. Je hebt niet in één oogopslag een overzicht.

11 décembre 2025

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review en feedback! We zullen hier naar kijken. We wensen u veel plezier van uw raamdecoratie!

Top!

Bestellen ging gemakkelijk. Heb één keer contact opgenomen via mail. Deze werd snel beantwoord.
Voor een hele leuke prijs super mooie jaloezieën ontvangen! Wij zijn er mega blij mee.

10 janvier 2026

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd weer leuk om daar te kopen!

Altijd weer leuk om daar te kopen, gezellige service, mooie kortingen en top materiaal!

24 février 2026

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Ontzettend bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service! Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie - Team Joe Benelli

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer content met dit bedrijf

Wij zijn zeer content met dit bedrijf. deskundige mensen goede uitleg van het product! En zeer snelle levering
Prijs kwaliteit heel goed.

7 mars 2026

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw lovende woorden! Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect dit is al de 2e keer dat ik…

Perfect dit is al de 2e keer dat ik hier mijn jaloezieën heb gekocht. Eerste keer was 8 jaar geleden denk ik persoonlijk in de zaak. Dit keer online en de prijs was goedkoper dan bij een veneta of andere soortgelijke zaak. Kwaliteit is ook super.

3 novembre 2025

Réponse de Mijnraamdecoratie.nl

Goed om te lezen dat u wederom zo tevreden bent! Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie! - Team Joe Benelli

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus