Miljöfiskbilen Avis 1 068

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Bra varor som levererades snabbt på utsatt tid! Stort utbud och det framgår väldigt bra vilken typ av fisk det är och var den fångats. Styckfrysta bitar som kan läggas direkt i frysen.

Mycket bra varor, trevliga chaufförer, bra och tydlig information om när ni kommer. Effektiv kylkedja - varorna är väl förpackade och helt frusna.

Perfekt lagom många sorter i jul-lådan som både räckt till alla och passade allas smaker. Årets nya sill gick snabbt slut. Roligt med nya smaker på sillen varje år. Dessutom får vi med ett mysigt pas... Voir plus

Bra leverans. En sak bara. Köpte bläckfisk 1 kilo. De låg packade i 500 gr påsar. Det är en ganska stor hårdfrusen klump att tina för ett ensamhushåll. Jag får äta bläckfisk flera dagar i rad! Blir li... Voir plus

1. Service de livraison des courses
  2. Magasin d'appâts de pêche
  3. Magasin de produits gourmets
  4. Épicerie
  5. Livraison de repas à domicile
  6. Marché alimentaire

À propos de Miljöfiskbilen

Din leverantör av vildfångad fisk och skaldjur direkt till din dörr.
Vårt mål på Miljöfiskbilen har alltid varit att leverera den bästa fisken till dig, men också för miljön. Vi försöker alltid leverera fisk från hållbara bestånd och helst från miljöcertifierade producenter.

Vi jobbar kontinuerligt för att leverera den bästa fisken till våra konsumenter på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi vet att ni kunder är det viktigaste för oss, och att vi inte finns utan er. Vi är stolta över våra produkter och har därför en av branschens bästa nöjd kundgarantier. Om du inte är nöjd hör av dig till oss.

VILDLAX

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Mycket bra varor

13 avril 2026

Snabb leverans av bra varor

14 avril 2026

Bekvämt!

Så bekvämt att få hem fisken till dörren ... det gillar vi... + att fisken är så fin...

31 mars 2026

Réponse : Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd.

Snabb leverans och fantastiskt goda…

Snabb leverans och fantastiskt goda produkter.

30 mars 2026

Réponse : Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det värmer verkligen att höra att du är nöjd med både leveranshastigheten och produkterna – det är precis det vi jobbar hårt för att leverera varje gång. Hoppas vi ses snart igen!

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb och exakt leverans från Gordon

23 mars 2026

Réponse : Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi blir så glada att höra att det var lätt att beställa och att leveransen från Gordon var snabb och exakt – det är precis det vi strävar efter. Hoppas vi ses snart igen!

Bra produkter

Bra produkter. Snabb leverans

Réponse : Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med produkterna och att leveransen gick snabbt – det värmer verkligen! Välkommen åter!

Fantastisk fina råvaror

Fantastisk fina råvaror

Réponse : Miljöfiskbilen

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva! Det gläder oss enormt att höra att du tycker råvarorna är fantastiska – vi lägger stor vikt vid kvaliteten på det vi levererar. Hoppas vi ses snart igen!

Alltid fina

Alltid fina, goda varor.
Leverans som bestämt och av trevlig förare.

Réponse : Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det gläder oss att höra att du alltid är nöjd med varorna och att leveransen kom som bestämt med en trevlig förare – det är precis den upplevelsen vi vill ge. Välkommen åter!

Mycket bra räkor. Snabb leverans.

Tydlig information om era varor och erbjudande.
Snabb leverans på utsatt tid.
Mkt bra räkor, (det var det vi köpte).
MvhMargsreta 🤗👍

12 mars 2026

Réponse : Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Hoppas vi ses snart igen!

Trogen kund i två år

Trogen kund i två år. Lika nöjd varje beställning. Som att få saluhallens fisk hem till dörren.

6 mars 2026

Réponse : Miljöfiskbilen

Finns inget bättre betyg än återkommande kunder. Vi tackar för att du återkommer och hoppas vi ses snart igen!