Min afsked Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde den skønneste bedemand, Camilla, som med sin ro og sit nærvær guidede os gennem hele forløbet ved min mors død og efterfølgende bisættelse. Camilla havde det store overblik og sørgede for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget empatisk håndtering af bisættelse af min mand , den 22/4- 26 Michaela guidede mig gennem forløbet ! Fra afskeds tøj til blomster ! På rustvognen blev der lagt ekstra Magnolia fra haven !... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Midt i sorgen og chokket over vores mors pludselige bortgang oplevede vi desværre et mangelfuldt forløb hos “min afsked”, både ift. orientering og rådgivning, men også da vi selv blev nødsaget til at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores far ønskede en borgerlig bisættelse, hvor vi selv stod for afskeden, og efterfølgende at få asken spredt ud over fjorden. Else guidede os roligt og nærværende igennem det hele, fra tilladelser... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Directeur funéraire
  2. Entreprise de pompes funèbres

Écrit par l'entreprise

Min afsked er en kæde af nærværende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, Hjørring og Nørresundby. Vi bestræber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfølgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Min afsked - Hele vejen

Écrit par l'entreprise

Vi er en kæde af nærværende, troværdige og kompetente bedemænd, som dækker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Vi rådgiver og hjælper med alt det praktiske i den svære tid. Vi tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg havde bedt om at få min afdøde mand…

Jeg havde bedt om at få min afdøde mand kørt til kapellet i Suldrup, istedet blev vi sendt helt til østrekapel i AAlborg en meget u behagelig oplevelse. Vi havde haft hele dagen til at få nøglen, hvis vi var blevet bedt om det. uprofessionet

29 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelle med hjertet på rette…

Professionelle med hjertet på rette sted🫶🏼
Min afsked tog mig i hånden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisættelse lige efter hans ånd.
Vi havde Else og hun lyttede og var meget forstående. Skøn kvinde der var en kæmpe hjælp under en af mine værste tider. Meget nærværende og forstående samt brugte al den tid jeg havde behov for.
Jeg vil altid anbefale min afsked for deres professionalisme og menneskesyn. Tak for hjælpen og støtten min afsked🫶🏼

23 décembre 2025

Anbefaling

Rigtig god oplevelse i en ellers ubærlig situation. Vi oplevede omsorg og imødekommenhed i forhold til vores ønsker, og alt blev udført med værdighed og professionalisme.
Vores varmeste anbefalinger.

31 décembre 2025

Kære Sine,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer i denne kolde tid :)

Alt det bedste fremover.

Lidt for handelspræget

29 décembre 2025

Kære Jørn,

Tak for din anmeldelse, som vi sætter pris på.

Jeg vil rigtig gerne forstå den bedre, og derfor håber jeg, at du vil række ud til mig på js@minafsked.dk :)

Tak!

Bh. Joakim, Min Afsked

Venlige, men også travle

Det gode er, at de virker som moderne bedemænd, der er i øjenhøjde. Men jeg synes også det virkede som om, at de har for travlt, ala at de lider under deres egen succes. Tingene blev gjort som de skulle, men jeg følte mig underinformeret og måtte selv navigere i ting, som jeg hører fra andre, at deres Bedemand har fortalt dem. Rustvognen min Mor blev hentet i trængte til vask, så meget at Min Afsted selv undskyldte for det, da de hentede min Mor.

26 novembre 2025

Kære Camilla,

Tak for din anmeldelse, og for at beskrive de punkter, som vi også talte om i telefonen. Jeg er rigtig glad for, at tingene blev gjort, som de skulle, omend vi også tager til os, at du føler dig underinformeret, samt at bilen ikke så ud, som du ønskede.

Alt det bedste fremover til dig og dine!

Noté 5 sur 5 étoiles

Synes hende vi fik tildelt var super…

Synes hende vi fik tildelt var super god. Kunne være seriøs men også løfte stemningen lidt og kunne grine samtidig med det selvfølgelig ikke blev for meget. Så vi er meget taknemmelig

26 novembre 2025

Kære Rasmus,

Tak for din flotte anmeldelse! Den varmer her i kulden :)

Alt godt fremover.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus