1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de bureau
  3. Magasin d'ameublement d'extérieur

Dè online-winkel voor al uw huis en tuin producten! Wij bieden meubels in huis en buiten het huis, opslag, kantoor, dieren en sport artikelen voor de beste prijs!

2,3

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Rigtig dårlig skiltning og snyd.

Når man køber en vasketøjskurv fra Mina living via CDON, meldes der efter nogen tid, tilbage at produktet ikke kan leveres fra leverandøren. Men på deres hjemmeside står samme vare i 2 forskellige farve-valg, som ledig/til salg. Det har vi nu prøvet 2 gange, da vi virkelig gerne ville købe netop den vasketøjskurv. - Det er at snyde med salget - og pengene trækkes trods de må vide, at produktet ikke kan leveres. Slut med at handle dér.

9 octobre 2025

Købt en vare gennem CDON

Købt en vare gennem CDON d. 13 august med lovet levering inden 20 august.

Jeg har intet modtaget udover en ordrebekræftelse, jeg kan ikke komme i kontakt med nogle for at høre hvad der bliver af min pakke?

Vil umiddelbart ikke anbefale CDON eller MINA Living.

13 août 2025

Luk denne virksomhed!!!

Luk denne virksomhed!!!
Fortjener ingen stjerner.

Vi bestilte sorte skobokse hos MINA Living som er tilknyttet CDON.Dk hvor varen sælges igennem.

Vi modtog godt nok en kasse skobokse, men ikke de korrekt og de var også ridsede.
Det har været en umulig kamp at få den rigtige vare og returlabel. Der har være mange mails til CDON, som flere gange har skrevet at nu afslutter de sagen.
Modtog endelig en returlabel, men med en anden kundes oplysninger og har aldrig modtaget den rigtige vare, selvom vi har en mail hvor de skrive at de vil sende de sorte skobokse.
Vi har nu modtaget den korrekte returlabel, og har bedt om at få handlen annulleret og vores penge retur fordi der er gået så lang tid. Vi afgav ordren d. 4 april 2023.
Denne mail har de ikke responderet på, i stedet har vi fået en mail om at sagen nu er afsluttet.
Magen til snyd skal man lede længe efter. KØB ALDRIG HOS MINA Living eller igennem @CDON!
Nu har vi 18 kasser liggende, som vi ikke skal bruge og som har kostet os ca. 900,00 kr.

1 juin 2023

Don't buy!!

I returned my product and have yet to receive my money back, it has been months. Don't buy from them.

26 avril 2023

0 customer service

I ordered a desk from this company, through a seller portal called CDON.se. The shipment from MINA was supposed to be 4 working days.

After a couple days I got a tracking number from CDON which was very suspicious because the shipping address was completely different than mine. The shipment was delayed by the transport company (PostNord) for probably unrelated reasons so I waited until the referred delivery date. It's been a month since I ordered and "my" package is now marked as delivered - to another person, as expected. I tried contacting both MINA and CDON, but had no answer from anyone. They have my money and no idea where my desk is.

I have no phone number to call from either of those companies but 2 email addresses, both are seemingly unattended since I haven't got any answers. I could also see other people's shipping trackers, which is a problem in of itself.

21 avril 2023