Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze hebben een geweldige service, zowel vòòr de fotoshoot als erna. Ze zijn erg klantvriendelijk en hebben mij doorheen erg goed begeleid!! Ze hebben me heel goed geholpen en hebben een prachtig result... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Producteur de film et vidéo
  2. Photographe publicitaire
  3. Boutique de mariage
  4. Magasin de vêtements
  5. Photographe
  6. Photographe de mariage

Écrit par l'entreprise

Wie zijn we? Wij zijn een getrouwd koppel gepassioneerd door fotografie en videografie. Deze passie kregen we 15 jaar geleden al te pakken, maar op onze trouwdag beseften we pas dat huwelijksfotografie hetgeen is dat we het liefste zouden doen. Wat doen we? De belangrijkste dag in ons leven moeten we nog jarenlang kunnen koesteren dachten we. Hetzelfde willen we voor jou, dat je jaren na uw bruiloft steeds opnieuw verliefd kan worden als je je album terug bekijkt. Om liefde mooi in beeld te brengen hechten we veel belang aan kleuren en licht, zo zie je er altijd op je best uit.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Een echte aanrader, zoek niet verder!

Een maand voor onze huwelijk kwam ik Mina Studios tegen tijdens een snelle zoektocht nadat onze initiële foto- en videograaf ons hadden afgezegd. Ik stuurde Mina Studios via Instagram om 7u in de ochtend en kreeg nog geen uur later al een bevestiging. Wat een opluchting, en wat een geluk dat wij hen zijn tegengekomen! Wij zijn zo blij dat we deze last minute switch hebben moeten maken, want we konden niet gelukkiger zijn met de hele ervaring.
Mina en Ferdi zorgden er bij het kennismakingsgesprek meteen voor dat we op ons gemak waren. Ook op de trouwdag zelf waren ze super professioneel, maakte foto's en video's van alles dat we vroegen en namen ook zelf veel initiatief. Niets was te veel gevraagd! Al onze vrienden en familieleden waren onder de indruk van hoe hard ze hun best deden om de mooiste momenten op beeld te krijgen. Het contact achteraf verliep ook vlotjes. Maar het belangrijkste van alles: het resultaat van de foto's en de video's zijn GEWELDIG! Wij hadden ons geen mooiere beelden kunnen voorstellen. Mina Studios is een echte aanrader! Zoek zeker niet verder, hier ben je aan het juiste adres!

27 juillet 2024

Beste Ilaina en Angelo,

Wat een prachtige woorden, ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen en geweldige review! We zijn enorm blij dat we op zo’n korte termijn iets voor jullie konden betekenen en dat alles zo vlot en naar wens is verlopen. Vanaf het eerste contact was er meteen een klik, en het was een groot plezier om jullie bijzondere dag vast te mogen leggen.

Bedankt dat jullie ons erbij hebben betrokken; we zijn trots op het resultaat en wensen jullie alle geluk in de toekomst!

Met warme groeten,

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben Mina studio’s voor onze…

Wij hebben Mina studio’s voor onze trouw onlangs gehad als videograaf en we zijn zo tevreden van het resultaat! Mijn vrienden en familie waren ook onder de indruk en de samenwerking verliep heel soepel! Het zijn heel fijne mensen die alles doen om die dag zo mooi mogelijk te maken! Echt een aanrader dus 😍
Sabrina&Leandro

7 juin 2024

Réponse de MINA Studio x Store

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor de prachtige review! Het was een eer om jullie speciale dag vast te leggen en om deze mooie momenten voor jullie te vereeuwigen. Het betekent veel voor ons om te horen dat niet alleen jullie, maar ook jullie vrienden en familie onder de indruk waren. We zijn blij dat de samenwerking zo soepel verliep en dat we hebben kunnen bijdragen aan deze bijzondere herinnering.

Dank jullie wel voor het vertrouwen, en hopelijk kunnen we in de toekomst weer mooie momenten samen vastleggen.

Met warme groeten,

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoooo leuke foto’s/video’s van onze…

Zoooo leuke foto’s/video’s van onze trouw! Een dag wat we levenslang niet zullen vergeten dankzij hun mooie werk!
Super tevreden van alle resultaten!

28 mai 2023

Réponse de MINA Studio x Store

Bedankt voor jullie lieve woorden! We zijn blij dat de foto’s en video’s jullie zo veel betekenen en dat we hebben kunnen bijdragen aan deze onvergetelijke dag. Veel geluk samen!

Warme groeten,

Super!!

Zeer vriendelijke mensen die letten op elk detail. Een zekere aanrader en heel professioneel!! De kwaliteit van de foto’s en video’s zijn ook zeer goed!!

12 juillet 2023

Réponse de MINA Studio x Store

Heel erg bedankt voor jullie mooie feedback! We zijn blij dat onze aandacht voor detail en de kwaliteit van ons werk jullie tevreden heeft gesteld. Jullie vertrouwen betekent veel voor ons!

Warme groeten,

Perfect

En mutlu günümüzü, unutulmaz hatıralara dönüştürdüğünüz için çok teşekkür ederiz. Fotoğraflar, videolar tek kelime ile MUHTESEM.
İşinizde en iyileri sizsiniz bu kesin!!

22 octobre 2022

De foto's

De foto's, videos en de samenwerking waren boven verwachting. Zeer blij met het eindresultaat, heel professioneel. Een echte aanrader voor je mooie herinneringen.

18 février 2021

Fijne samenwerkig!

Een heel fijn koppel om samen te werken. We hebben van onze shoot genoten. Heel vriendelijk en behulpzaam :) Met een professional touch zien onze fotos er fantantisch uit. We verlangen naar onze album en korte video!

18 janvier 2021

Zeer professioneel

Zeer professioneel in hun werk waarbij veel aandacht aan detail waardoor de foto’s en de video in topkwaliteit zijn toegekomen. Zeer tevreden met het resultaat!💖

23 novembre 2020

Gizli kahramanlar♡

Mina abla ve Ferdi abi, insan bazen karar alirken cok zorlaniyor. Ama iyiki sizi secmisiz. En dogru karari almisiz. Fotoraf cekimlerimiz cok ama cok guzel gecti. Ve sonuc ise tabiki harika.. defalarca videolari izledik fotograflara baktik. Ellerine emeyinize saglik. Cok guzel bir cift cok guzel bir ekipsiniz. Guzel karelerin arkasindaki gizli kahramanlarsiniz. Sevgi ile Elif ve Ibrahim.

22 octobre 2020

Super tevreden

Een super vriendelijk koppel, wij voelden ons meteen op ons gemak. Foto's waren PRACHTIG kortom zeker een aanrader 👌

29 septembre 2020

Aanrader!

Minastudios is een zeer aangenaam en leuke team. We hebben heel toffe momenten beleefd. Ook zijn we heel content met het resultaat die we hebben gekregen. Zeker een aanrader!

20 septembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Geen woorden voor het prachtige…

Geen woorden voor het prachtige resultaat dat Mina studios heeft geleverd! Tijdens ons huwelijk zijn onze foto’s en video’s door Mina studios genomen. We willen hun bedanken voor al de moeite die ze in hun werk hebben gestoken. Zeker een aanrader!

8 juillet 2020

Mooie foto’s

Super mooie foto’s en ze zijn heel behulpzaam en vriendelijk zeker een aanrader ! :)

24 février 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus