Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nu har jeg forsøgt at komme i kontant med firmaet siden september, men uden held. Hverken på mail eller telefon kan jeg komme igennem til dem. Det er 1 år siden, at jeg bestilte min ring, den blev s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har prøvet at skrive til dem flere gange i over en mdr. men de svare ikke tilbage. Har et tilgodebevis jeg gerne ville bruge til noget julegave… synes simpelhen det er så dårlig service…

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bor i Norge og ble først veldig lei meg når det ikke kunne sendes til Norge! Men etter noen e-poster ble det åpnet for salg til Norge! Askesmykke som jeg kjøpet er helt perfekt og akkurat det jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Signe og Søren har været helt fantastisk imødekommende hele vejen igennem :-) De har svaret på tusind spørgsmål, åbnet kontoret så vi kunne komme og se/prøve smykker, inden vi valgte og været med p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Vi skaber smukke personlige smykker og minder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået lavet et hjertevedhæng med i…

Har fået lavet et hjertevedhæng med i hvidguld med diamanter og resin med aske på bagsiden. Jeg er ovenud tilfreds med mit smukke smykke! Der har været god og behagelig service hele vejen igennem og jeg har fået et smukt minde for livet om min aller bedste hundeven. Kan varmt anbefale Mindesmykke

8 septembre 2023

Ualmindelig god service!

Signe og Søren har været helt fantastisk imødekommende hele vejen igennem :-)
De har svaret på tusind spørgsmål, åbnet kontoret så vi kunne komme og se/prøve smykker, inden vi valgte og været med på at ændre ordren i sidste øjeblik.
De er så søde at snakke med og opfylder alle ønsker på bedste vis!

25 août 2023

God og hurtig service

Bestilte varen fredag eftermiddag. Tirsdag havde jeg endnu ikke modtaget besked om at varen var afsendt. Jeg skrev en mail, da jeg skulle på ferie og gerne ville hente varen forinden.
Fik hurtigt besked retur at varen ville være hos mig torsdag og det var den.

20 juillet 2023

Hurtig service

Jeg bestilte en halskæde med indgravering som jeg skulle bruge til gave da min søster blev færdiguddannet. Jeg skrev en besked til dem om, datoen og de sørgede for at den kom frem i tide.
Min søster blev meget glad, det var en unik og meget smukt udført halskæde.
Mange tak for den gode oplevelse.

5 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Så fik jeg min skønne og smukke ring…

Så fik jeg min skønne og smukke ring hold nu op hvor er jeg glad for den
Den er helt unik og passer så perfekt til mig jeg elsker den

1000 tak for fantastisk vejledning og god service jeg kan ikke andet end at anbefale jer med fremragende
Mange sommer hilsner fra Marlene

10 juillet 2023

En dejlig dejlig oplevelse

Jeg oplevede venlig, nærværende samt hurtig ekspedition. Der var stor interesse for mig som “kunde” med autentisk nærvær og glæde. En oprigtighed i at jeg fik det smykke jeg ønskede. Kan virkelig kun anbefale Mindesmykke.

15 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Flot og virkelig god service

Flot og virkelig god service. Fik en besked om at det ønskede smykke var udsolgt og i restordre, men hvis jeg ønskede det ville de sende et tilsvarende, der dog var lidt dyre da der var noget ekstra på det, men restancen betalte de. Absolut top service. Har fået det fineste smykke, efter en hurtig levering. Vil helt sikkert bruge dem igen 🌞👍

26 mai 2023

Mindesmykke

Som ny kunde tog jeg kontakt til mindesmykke og har hele vejen igennem fået fantastisk service. Jeg bestilte en ring med hår I fra min hund.
Og hold op hvor er den flot .....flottere end forventet.
Mindesmykke har fra start til modtagelsen af ringen, været fuldstændig FANTASTISKE i besvarelse af div. spørgsmål. Jeg kan virkelig give min anbefaling.
Jeg bestiller helt bestemt derfra igen.

22 mars 2023

Kun det absolut bedste

Kun det absolut bedste! Er firma med hjerte og sjæl bag! De var så hjertevarme hele processen igennem. Hvis du står i den hjerteskærende situation at have mistet en god ven, så giv dig selv den gave at få et mindesmykke og det er de her folk der skal lave den til dig ♥️ resultatet af produktet er simpelthen så smukt !

26 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Trods det sørgelige ved at miste sit…

Trods det sørgelige ved at miste sit kæledyr er det så fint at man kan få så smukt et smykke som minde🥰 servicen er helt i top der bliver svaret med det samme og selvom man får af vide der kan gå 1-3
uger inden smykket er klar gik der 3dage dette er ikke sidste gang jeg minder mit kæledyr på den her måde 😇

15 mai 2023

Verdensklasse service!!!

Jeg havde en hund som var min bedsteven. Ham ville jeg gerne mindes, og her fandt jeg frem til mindesmykke. Det var en fantastisk oplevelse at handle hos mindesmykke!

Vild service, at modtage, da de var lyttende og forstående. Leveringen af ordren kunne ikke have været meget bedre.

Jeg kan klart anbefale dem! Tusind tak <3

4 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ord kan ikke beskrive den service jeg har oplevet……

Jeg har ikke ord nok, der kan beskrive den service, jeg har oplevet hos Mindesmykke❤️. Jeg skrev med Signe dagen før min hund og bedste ven skulle herfra, og jeg har aldrig været i sådan en smerte før😢. Signe mødte mig lige der, hvor jeg var. Signe var så omsorgsfuld og fyldt med varme, og hun svarede så hurtig på mine mails. Jeg kunne ikke overskue, at skulle sende asken med posten, når det ville komme retur, men jeg ville så gerne have et minde smykke. Signe lovede mig, at det ikke var et problem, jeg kunne bare komme ned på kontoret, og få et møde med Søren. Og her fortsatte den empati og imødekommenhed. Søren modtog mig på samme måde, og jeg fik bestilt den smukkeste ring med gravering, og vi fik en god snak om det at miste. Min mail korrespondence med Signe fortsatte derefter, og jeg er så rørt over den empati og den tid, Signe har brugt på at skrive til mig om mere end blot information om min ordre. Signe mærkede mig 100%, og jeg følte, at jeg skrev med en ven❤️. Det er næsten svært st sætte ord på, men jeg har ALDRIG oplevet noget lignende, og det har været en stor og healende del af processen, fordi der har været så mange følelser involveret i det - og det rummer både Signe og Søren🙏🏼❤️. Søren tog imod mig, da jeg hentede ringen, og jeg blev meget rørt da jeg fik den. Det rummede Søren så fint, og det føltes helt naturligt at vise de følelser. Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Mindesmykke, som er så meget mere end et minde smykke. Den bedste og mest kærlige service fra start til slut. Tænk at man kan sidde med følelsen af, at komme til at savne Signe og Søren - så har de også selv sat et personligt aftryk🙏🏼❤️.

30 mars 2023

Fantastisk service

Jeg havde søgt nettet tyndt for at finde virksomheder der laver smykker med modermælk. Og mindesmykket var dem jeg syntes virkede mest troværdig.

Jeg bestilte en ring hos dem i starten februar 2023 og har i dag 1 marts modtaget min ring.

Under vente perioden fik jeg en mail om at min pakke var på vej, men den kom aldrig videre. Så jeg skrev og spurgte ind til det. Og her kunne de fortælle mig at der desværre var sket en fejl og at mit smykke var lige på trapperne.

Tænker jeg har været en lidt utålmodig kunde for jeg svarede tilbage og spurgte mere ind til mit smykke. De svarede tilbage og holdte mig opdateret undervejs omkring mit smykke de næste par dage.

Modtagelsen af smykket var lige som jeg forstillede mig. Og jeg elsker min nye ring. Og den lille ekstra ting der var med i æsken .

Jeg kan varmt anbefale MindeSmykke.

1 mars 2023

Intet svar

Jeg bestilte en halskæde med min afdøde hunds pote på d. 30 december.
Det er nu d. 9 februar, og jeg har stadig ikke hørt noget fra min ordre, har forsøgt at kontakte dem, men fik bare at vide, at de vil tjekke det med guldsmeden, og vende hurtigst muligt tilbage. Jeg er herefter blevet ignoreret lige siden, på trods af at jeg har skrevet og spurgt om en status.
Mega øv oplevelse..

8 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne give mindesmykke.dk 10…

Hvis jeg kunne give mindesmykke.dk 10 stjerner havde jeg givet dem det ❤️
Har aldrig før oplevet en så personlig betjening hos en webshop, som hos dem.
De gjorde min gave til en syg veninde så specielt 🙏🏻
Kan virkelig kun give dem min største anbefaling 🫶🏻

7 octobre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus