Minding flytning (3x34) Avis 36

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter adskillige andre flyttemænds forsøg på at få vores gamle amerikaner køleskab ud og det nye ind i vores lille Skovserhus, påtog 3x34 Minding flytningen sig opgaven og løste den vildt stærkt og f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetente dygtige medarbejdere. De kom til tiden og lavede flytningen hurtigt, sikkert, nænsomt og uden skader. Jeg vil vælge 3x34 en anden gang. Mvh Kenneth

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt fungerede tilfredsstillende. Meget venlig og imødekommende bestilling af opgaven. Bilen kom til den aftalte tid. Chaufføren ligeledes meget venlig og imødekommende. Betaling let på mobilepay til... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Déménageur
  2. Services de déménagement et de stockage
  3. Service de transport

Écrit par l'entreprise

Vi er et erfarent flytte- og transporthold, der arbejder selvstændigt under 3×34, hvor vi har gennemført tusindvis af opgaver. Vores speciale er privatflytning, erhvervsflytning, tunge løft, transport og opbevaring af ting. Søger du flytning eller transport omkring Frederiksberg eller København, er du landet det helt rette sted. Vi lægger vægt på service, kvalitet og sikkerhed, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Kompetente dygtige medarbejdere

Jeg vil vælge 3x34 en anden gang.
Mvh Kenneth

14 février 2026

Hej Kenneth,

Tak for dine ord - det var en fornøjelse at få dig i mål (endnu engang)!

Jeg håber, at du falder godt på plads i de nye rammer.

Alt det bedste herfra,
Casper Minding
- Minding flytning (3x34)

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds! Fra første samtale til da vi sagde farvel på den nye adresse 💫 alt levede op til vores forventninger!
Jeg vil uden tvivl anbefale Minding flytning👍🏼

30 décembre 2025

Hej Malene,

Hej Kirsten,

Mange tak for dine ord 🙏

Det var lidt af en opgave, men vi kom i mål, og i var en super flinke undervejs - stor tak her fra holdet!

Fuld tilfredshed

Vi er meget tilfredse med Minding Flytning. Vi fik hurtigt svar på vores henvendelse og reelle bud på løsning af opgave. Flyttemændene kom som aftalt, var venlige og imødekommende, gennemgik opgaven og gik i gang. Både ud- og indflytning blev klaret hurtigt og præcist, så vi var trygge hele vejen.

22 décembre 2025

Hej Karen,

Mange tak for dine ord 🙏

Det var en spændende opgave, der gik helt som planlagt - i havde været gode til at definere alt, hvad der var på opgaven, så vi kunne komme forberedt.

Og mange tak for god behandling undervejs!

God energi herfra til jeres nye kapitel..

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode og sympatiske flyttefolk

Caspers hold var søde og høflige og arbejdede effektivt. De var nænsomme med de skrøbelige ting og møbler. Varm anbefaling herfra

9 décembre 2025

Hej Emil,

Mange tak for dine ord 🙏

Det var en fornøjelse at få jer på plads.

Noté 5 sur 5 étoiles

Firmaet kom præcis til den aftalte tid

Firmaet kom præcis til den aftalte tid. De var meget venlige og imødekommende. Alt kørte som smurt.

15 novembre 2025

Hej Lene,

Din feedback betyder meget for os, og vi værdsætter meget, at du tog dig tid til at dele den.

Varm anbefaling!

Effektive, høflige og god service før og efter flytning. Kan varmt anbefale Minding!

9 novembre 2025

Hej Travl Mor Til Tre,

Tusind tak for din tid til at skrive ord om din oplevelse!

Det varmer at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Casper Minding
Vognmand og andelsejer af 3x34…

Noté 5 sur 5 étoiles

Flyttemænd der tager over hvor andre giver op …

Efter adskillige andre flyttemænds forsøg på at få vores gamle amerikaner køleskab ud og det nye ind i vores lille Skovserhus, påtog 3x34 Minding flytningen sig opgaven og løste den vildt stærkt og flot. 💪🏼
De er så løsningsorienteret og tillige med mega flinke. Kan kun anbefale dem👍

8 novembre 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Og ikke mindst, at det lykkedes, at få din opgave gennemført på trods af ikke helt almindelige forhold 😬

Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den 😉

Minding flytning

De skønneste gutter

4 novembre 2025

Hej Amanda,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med vores team.

Vi sætter stor pris på din tid til at dele din feedback.

Dbh. Casper Minding

Dygtige og flinke

Arbejdede hårdt og meget omhyggelige med at passe på vores ting.
Flinke folk.

29 octobre 2025

Hej Henning,

Det er jeg virkelig glad for at læse - tusind tak for at bruge tid på dit skriv omkring din oplevelse.

Tak for din tid til at skrive feedback - det er vi glade for at læse 🙏

T: 51343451
W: minding-flytning.dk

Super søde

Meget fleksible og en rigtig god hjælp.

10 septembre 2025

Hej Susanne,

Tak for din tid til at skrive feedback - det er vi glade for at læse 🙏

Virkelig god oplevelse!

Mindings folk var punktlige, arbejdsomme og meget søde. En virkelig god oplevelse, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

15 août 2025

Hej Andreas,

Tak for din feedback - der var en fornøjelse, at få jer i mål 🫡

På vegne af August, Lukas, Marcus samt jeg.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et virkeligt godt stykke arbejde

De pågældende medarbejdere gjorde et virkeligt godt stykke arbejde. De kom til tiden og blev ved til de var færdige. De var venlige og løsningsorienterede og både deres arbejde og væremåde var præget af stor ordentlighed. Jeg giver dem min bedste anbefaling.

6 mai 2025

Virkelig god service!

Jeg er utrolig godt tilfreds. I var rimelig hurtigt fremme, og chaufføren var super flink, høflig, effektiv, snakkesagelig, og han gik lige en ekstra mil for at hjælpe os med bordpladen ind i elevatoren og op hvor vi boede. Det var en rigtig god oplevelse, så jeg vil helt klart anbefale jer til andre.

31 mars 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus