L'entreprise a répondu
Efter adskillige andre flyttemænds forsøg på at få vores gamle amerikaner køleskab ud og det nye ind i vores lille Skovserhus, påtog 3x34 Minding flytningen sig opgaven og løste den vildt stærkt og f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kompetente dygtige medarbejdere. De kom til tiden og lavede flytningen hurtigt, sikkert, nænsomt og uden skader. Jeg vil vælge 3x34 en anden gang. Mvh Kenneth
L'entreprise a répondu
Alt fungerede tilfredsstillende. Meget venlig og imødekommende bestilling af opgaven. Bilen kom til den aftalte tid. Chaufføren ligeledes meget venlig og imødekommende. Betaling let på mobilepay til... Voir plus
Vi er et erfarent flytte- og transporthold, der arbejder selvstændigt under 3×34, hvor vi har gennemført tusindvis af opgaver. Vores speciale er privatflytning, erhvervsflytning, tunge løft, transport og opbevaring af ting. Søger du flytning eller transport omkring Frederiksberg eller København, er du landet det helt rette sted. Vi lægger vægt på service, kvalitet og sikkerhed, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.
C.T. Barfoeds vej 1, 2000, Frederiksberg, Danemark
Endnu en gang en perfekt flytning, ser frem til næste.
Jeg vil vælge 3x34 en anden gang.
Mvh Kenneth

Réponse : Minding flytning (3x34)
Yderst tilfreds! Fra første samtale til da vi sagde farvel på den nye adresse 💫 alt levede op til vores forventninger!
Jeg vil uden tvivl anbefale Minding flytning👍🏼

Réponse : Minding flytning (3x34)
Vi er meget tilfredse med Minding Flytning. Vi fik hurtigt svar på vores henvendelse og reelle bud på løsning af opgave. Flyttemændene kom som aftalt, var venlige og imødekommende, gennemgik opgaven og gik i gang. Både ud- og indflytning blev klaret hurtigt og præcist, så vi var trygge hele vejen.

Réponse : Minding flytning (3x34)
Caspers hold var søde og høflige og arbejdede effektivt. De var nænsomme med de skrøbelige ting og møbler. Varm anbefaling herfra

Réponse : Minding flytning (3x34)
Firmaet kom præcis til den aftalte tid. De var meget venlige og imødekommende. Alt kørte som smurt.

Réponse : Minding flytning (3x34)
Effektive, høflige og god service før og efter flytning. Kan varmt anbefale Minding!

Réponse : Minding flytning (3x34)
Efter adskillige andre flyttemænds forsøg på at få vores gamle amerikaner køleskab ud og det nye ind i vores lille Skovserhus, påtog 3x34 Minding flytningen sig opgaven og løste den vildt stærkt og flot. 💪🏼
De er så løsningsorienteret og tillige med mega flinke. Kan kun anbefale dem👍

Réponse : Minding flytning (3x34)
Arbejdede hårdt og meget omhyggelige med at passe på vores ting.
Flinke folk.

Réponse : Minding flytning (3x34)
Mindings folk var punktlige, arbejdsomme og meget søde. En virkelig god oplevelse, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Réponse : Minding flytning (3x34)
Super og professionelt firma.
Kaptajn Casper er bare helt fantastisk.
Kan varmt anbefale Minding flytning.
En flytning fra 5. sal afviklet til tiden og i en god tone. Bedste anbefaling.
De pågældende medarbejdere gjorde et virkeligt godt stykke arbejde. De kom til tiden og blev ved til de var færdige. De var venlige og løsningsorienterede og både deres arbejde og væremåde var præget af stor ordentlighed. Jeg giver dem min bedste anbefaling.
Vi flyttede med Minding flytning - God service, fair pris.
Samlet set en rigtig professionel flytteoplevelse.
Jeg er utrolig godt tilfreds. I var rimelig hurtigt fremme, og chaufføren var super flink, høflig, effektiv, snakkesagelig, og han gik lige en ekstra mil for at hjælpe os med bordpladen ind i elevatoren og op hvor vi boede. Det var en rigtig god oplevelse, så jeg vil helt klart anbefale jer til andre.