Vi bliver altid mødt positivt! Venlige og smilende personaler, som gør deres bedste! Vi har spist på restauranten mange gange -og børn er også altid velkomne her! Maden er fortrinlig efter vores m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg vil først skriv, vi er der ret ofte, maden er som regel til 5 stjerner Vi er en halvstor famile og venner der tager derned jævnligt, vi har altid fået at vide, når man har fødselsdag så spi... Voir plus
Vi ringede ind og spurgte om vi kunne få fødselsdagsrabat selvom vi ikke kom 4 mennesker. De sagde at det kunne vi godt, hvis vi var to, ville vi bare kun få 50% rabat på buffeten for fødselaren. D... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hos Ming Hao elsker vi god mad. Er du til lækkert asiatisk mad fra østen? Så er restaurant Ming Hao bestemt et besøg værd. Levysgade 2, 8700 Horsens
Coordonnées de contact
Hospitalsgade 12, 8700, Horsens, Danemark
- minghao.dk
Vi bliver altid mødt positivt
Vi har spist på restauranten mange gange -og børn er også altid velkomne her!
Maden er fortrinlig efter vores mening! Deres sushi er af høj kvalitet - både børn og voksne nyder det!
Der er lækker mad til hele familiens smag - også de varme retter! God kvalitet hele vejen igennem!
Vi har kun haft gode oplevelser!
Skuffet
Jeg vil først skriv, vi er der ret ofte, maden er som regel til 5 stjerner
Vi er en halvstor famile og venner der tager derned jævnligt, vi har altid fået at vide, når man har fødselsdag så spiser fødselaren gratis, og det behøver ikke være på dagen du har fødselsdag, bare indenfor en uge.
Vi var dernede, jeg har fødselsdag indenfor en uge, men det kunne jeg ikke, der blev kikket skævt og grint af os, har aldrig nogensinde følt mig så dårligt nogen spisesteder før.
Må tilføje at ham “ jeg kan ikke huske hvad han hedder, men alle der har vært der ved hvem jeg skrive om” var der ikke, han er altid så venlig og imødekommende, måske derfor 🤷🏼♂️
Måske skulle man prøve Tian Fu på strandkærvej igen ?
Maden var super fin MEN
Maden var super fin, smagte godt og blev fyldt jævnlig op. Dog havde jeg min søn med på 4 år som var i legerum med mange andre børn og de fandt selvfølgelig ud af at man kunne løfte repons plader og kravle under rutsjebanen men da han skulle op fra hullet, fik han pladen i hovedet hvor der også sad et vinkelbeslag. Han endte med hul i hovedet…øv en oplevelse at det ikke er sikkert for børn at lege
Maden smagte dårligt
Maden smagte dårligt, som om den havde stået for længe - selv risene var overkogte og uspiselige. Til gengæld var der dyrt - 500 kr for to personer for mad, som vi ikke kunne spise.
Skulle holde fødselsdag
Skulle holde fødselsdag. ( 3 stk,). Fik at vide. Hvis vi var 4 stk. Var det samme pris.. 2 af dem kunne ikke desværre ikke på selv dagen. Så rykkede det 2 dage. Og ja. Så var det ikke min fødselsdag længere. Så er det fuld pris..
Det sker IKKE igen..
Overvejer om jeg ville komme der igen..
Kantinekøkken med gammeltilberedt mad
Afspisning som var man i en skolekantine.
Gammel indtørret mad.
Sushi smagte af ingenting.
Meget dyrt sodavand 57 kr for en mellem ved og 25 kr for et glas vand.
Kaffen var direkte udrikkelig.
Der kommer jeg aldrig igen.
Lækker buffet men for dyrt.
Man skal ikke tage derhen hvis man primært går efter sushien, for den er ikke god i forhold til rigtige sushisteder som kører for cirka samme kuvertpris som Ming Hao. Vi gav 228 kr (som er fair nok) + en lille sodavand, som koster 42(!!!) kr, som er for meget, og så var det heller ikke den sodavand vi havde bestilt. Udover det smager alt det andet mad egentlig rigtig godt. Havde mine børn med på 4 og 7, som i den alder kun spiser 5 pommesfrittes og et par nuggets hver, så er en børnekuvert også ret pebret på 114 kr, + vand fra vandhanen, som koster 25 kr per barn, så løber det hurtigt op. Jeg synes godt at i kunne skrue lidt ned for prisen på drikkevarerne, og vand fra vandhanen bør ikke koste mere end en 10'er for en kande. En lille sodavand burde koste 20 kr, mellem 30 kr og en stor 40 kr, ligesom de fleste andre steder. Børnekuvert burde også ligge omkring 50 kr, for de helt små, det havde været langt mere fair. Jeg er med på at forretningen også skal køre rundt, men det skal være fair for alle. 2 voksne + 2 børn (der ikke spiser noget) = 876 kr.
Støjende som i en cafeteria
Støjende som i en cafeteria. Atmosfæren var ikke særligt hyggeligt. Venlig betjening men desværre ikke et sted vi kommer igen.
Vi elsker at komme på Ming Hao
Vi elsker at komme på Ming Hao! Grunden til der kun er 3 stjerner er at bearnaisesovsen var sur da vi var der i går og da vi gjorde personalet opmærksom på det fik vi af vide at det var et krydderi de kom i, NEJ det var det ikke det både smagte og lugtede surt, vi er ikke idioter så lad være med at behandle os som om vi er!
Vi kommer ikke foreløbigt og vi spiser ALDRIG bearnaisesovs igen
Vi ringede ind og spurgte om vi kunne…
Da vi fik vores bord anvist, nævnte jeg det, og vi fik at vide at det kunne man ikke, og vores servitrice ville ikke spørge nogen om det, selvom vi oplyste at vi havde fået det at vide da vi ringede ind dagen før.
Vi valgte naturligvis at forlade restauranten, men måtte stresse for at finde på andre fødselsdags planer.
Ikke en behagelig oplevelse.
Fantastisk restaurant
Fantastisk restaurant. Man føler sig velkommen, der er plads til alle. Kæmpe buffet hvor der er noget til alle også dem som ikke tåler gluten som min familie. Super god sushi. Det betyder også meget at der er en mini legeland så vores børn kan lide at være der. Vi har været der flere gange og vi kommer igen 👍
Han er racist
Han er racist. Jeg har søgte job hos dem og de sagde at de ikke gider ha invandre
Dårlig Poke med laks
Poke med laks. Første gang jeg bestilte den var den rigtig god. Denne gang var avokadoen dårlig og laksen smagte ikke frisk. Der var alt for mange edamame bønner og radiserne lignede at de havde ligget længe de var nemlig helt tørre. Så det var en kæmpe skuffelse halvdelen af poken blev smidt ud øv.
Uden tvivl min og min søns ynglings restaurant
Nu har jeg været på Ming Hao, utallige gange.. Og jeg har ALDRIG haft nogen former for problemer.. Det er så børne venligt, samme tid også voksen venligt, hvis du har brug for at sidde i fred, hvis man ikke er god til for mange mennesker.. Maden er fantastik, der bliver jævnligt fyldt op og prisen er passende.. Kunne man give flere stjerner så havde jeg gjort det..
Første gang vi bestilte Take Away var…
Første gang vi bestilte Take Away var der fint med mad og to forskellige retter inkl godt med ris, forårsrulle og suppe. Anden gang havde de glemt suppen og der var ikke forårsrulle med, samt kun en lille ret inkl ris. Vi blev knap nok mætte. ….. Til samme pris som første gang. Det gør vi aldrig mere.
God service og lækker mad🙌
God service og lækker mad🙌
Altid frisk sushi, mega god hygiejne og betjening i top. Kan klart anbefales 💎
Jeg bestilte en menuen nr.5 hvilket var en skuffelse.
Jeg bestilte en menuen nr. 5 kylling i karry, med dig. Tilbehør, kyllingen i karry var ret smagsløs, og vanlig for mange ris i forhold til karrysovs en. Mængden af friture tilberedt side dish var overvældende.
Min anbefaling: Giv hoved menuen noget kærlighed og spar på fritiden.
Jeg elsker konisk mad når den er vel tilberedt, og det kan jeg ikke sige her.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.