Dårlig kvalitet. Hopper og danser.Ved centrifugering ryggen indsatsen af. Har kontaktet firma på mail flere gange. Har intet hørt. Hold jeg langt væk ikke et seriøst firma.
Jeg købte en lignende maskine fra et andet sted sidste år – den var lidt billigere, men gik i stykker efter to uger.Den her føles meget mere solid og gennemført. Man kan mærke, det ikke bare er noget... Voir plus
Har skrevet til dem flere gange for at returnere min ubrugte vaskemaskine, men de svarede ikke. Jeg forsøgte at skrive en anden mail uden at nævne noget omkring returnering af vaskemaskinen, og den... Voir plus
Let at sætte op, fylder ingenting og vasker bedre end forventet,Vi bruger den hver dag til små vaske – perfekt til lejlighed.
Miniwash blev skabt for at forenkle og forbedre vasketøjsoplevelsen derhjemme. Frustrerede over forældede metoder satte vi os for at udvikle en kompakt løsning, der revolutionerer vasketøjsrutiner. Vores mini vaskemaskiner kombinerer avanceret teknologi med bekvemmelighed, og vores mål er at gøre vasketøj så nemt og simpelt som muligt. Vores maskiner er designet til at bruge minimal vand og energi, hvilket gør dem til en praktisk løsning for moderne liv. Fra vores beskedne begyndelse er vi vokset til et brand dedikeret til at gøre dit liv lettere. Slut dig til os i at omfavne en ny æra af hjemmevask, hvor stil, effektivitet og enkelhed mødes. Dette er historien om Miniwash, og vi glæder os til at have dig med på rejsen.
Danemark
- support@miniwash.dk
- miniwash.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Miniwash
Min roomie og jeg er rigtig glad for vores miniwash. Varm anbefaling herfra.