We had a great experience with Spire! We had an NIPT test and were really impressed with Spire. Their ultrasound machine is amazing!
L'entreprise a répondu
Det bedste, tryggeste og mest fantastiske sted. Vi har brugt Pernille og Spire ved alle vores graviditeter. Hver gang har været en fornøjelse og Pernille formår at skabe tryghed selv i utrygge situat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at få lavet NIPT ifbm. tvillinger og synes det er flot at man oven i købet får en scanning + tilsendt billeder og videoer efterfølgende. Plus 3D, selvom det va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk oplevelse med Pernille! Vi har været til flere scanninger hos hende og hun har alle gange været sød, forklarende og top professionel på mest empatiske vis. Vi har følt os meget trygge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er sonografer med mange års erfaring inden for graviditetsscanning og fosterdiagnostik. Vores fokus er at levere scanninger af den højeste kvalitet og skabe det rum, der giver dig den bedste oplevelse i mødet med det barn, der vokser i maven.
Godthåbsvej 18, 2000, Frederiksberg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Det bedste, tryggeste og mest fantastiske sted. Vi har brugt Pernille og Spire ved alle vores graviditeter. Hver gang har været en fornøjelse og Pernille formår at skabe tryghed selv i utrygge situationer.
Bedste anbefaling herfra

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Fint, roligt og smukt sted elsker det lyse vente rum og musikken dertil, der er kaffe, the og koldt vand man kan nyde mens man venter.
Pernille var Sød & kærlig, jeg
Havde min 3årig søn med og vi havde alle en skøn & sjov oplevelse og Pernille var så god til at komme ned på både min søns niveau og stadig meget professionelt. Alt i alt skønt sted.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Pernille var så imødekommende og grundig. Forklarede fint alt der skulle ske og hvad hun kiggede efter.
Virkelig fantastisk og nærværende oplevelse

Kan varmt anbefale spire 🌱
Kunne jeg give dem 10 ⭐️ havde jeg gjort det. Vores forløb var mest trygheds scanninger grundet tidligere tab. Pernille Rønne har været helt fantastisk og vi har nydt at komme hos hende. I går havde vi sidste scanning hos spire da min termin nærmer sig, men den gav mig den sidste ro jeg havde brug for. 💚 udover det så er klinikken virkelig fin 🌱

Stor anbefaling.
Et enormt trygt, favnende og professionelt rum. Undersøgelserne er grundige og med plads til spørgsmål og uddybning.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Jeg var til en tidlig tryghedsscanning. Pernille var rigtig flink og besvarede alle mine spørgsmål. Det føltes trygt og godt at være der.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Rigtig dejlig oplevelse hos Pernille til kønsscanning. Vi fik tilsendt mange billeder og videoer derfra, hvilket var langt over forventningen. Stor anbefaling herfra.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
We had several scans with Pernille and were completely happy with her. She is welcoming, very thorough and helped us identify an issue early on so that we could handle it at the hospital. Highly recommended.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Vi havde den bedste oplevelse på klinikken. Vi var til kønsscanning hos Pernille, og det var en virkelig behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale at booke tid her!

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Jeg havde booket en nakkefoldsscanning og skulle i den forbindelse have taget en blodprøve (doubeltest) ugen forinden scanningen. Da jeg møder op, virker sonografen meget travl, og jeg oplever det desværre ikke særligt personligt. Til blodprøve-aftalen siger hun, at hun ønsker at scanne mig for at se, om jeg er langt nok henne i graviditeten. Dette var jeg ikke forberedt på og havde derfor ikke min partner med. Der var desuden kun afsat 10 minutter til blodprøven, og det fremgik ikke af hjemmesiden eller vores mailkorrespondance, at der ville være en scanning her. Jeg var ikke blevet scannet tidligere, og det var naturligvis et stort øjeblik i min første graviditet, som pludselig skulle jages igennem. Da sonografen scanner, siger hun, at der jo er to fostre, og der er tale om tvillinger - og om jeg vidste det. Det var et stort chok og i mine øjne ikke en særlig god levering af nyheden. Herefter fortæller hun, at hun foretrækker ikke at lave scanningen, da det pga. tvillingerne er mere kompliceret og derfor skal gøres på hospitalet. Det gør mig selvfølgelig meget bekymret for, om alt er, som det skal være. Jeg får et nummer på Hvidovre Hospital i hånden og herefter sendt ud af døren med beskeden om, at jeg ikke behøver betale, hvilet selvfølglig er en fin service. Telefonnummeret til Hvidovre, jeg har fået, viser sig efterfølgende ikke at virke.
Desværre kan jeg ikke anbefale klinikken, da min egen oplevelse var utryg og føltes forjaget.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Pernille er så kompetent og sådan et behageligt menneske - som i øvrigt gjorde at jeg nemt kunne fortælle om det vi har været igennem uden problemer!
Virkelig fin klinik 🙏🏼

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
I lørdag fik vi en kønsscanning og igen var det en rigtig god oplevlse. Vi kom første gang på klinikken tilbage i 2023, da vi ventede vores søn. Der fik vi også kønsscanning og senere en 3D scanning. Begge var en super god oplevelse. Jeg vil helt klar anbefalde Spire til andre kommende mødre. Vi har altid fået tryg og god behandling og vil nok gerne komme igen, når nuværende lille bebs er stor nok til 3D scanning 😊

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
En dag der skulle have været fyldt med glæde og begejstring, blev hurtigt ødelagt.
Min partner og jeg havde bestil tid til 3D/4D scanning, af 40 min.
Vi kommer ind til vores scanning, og der startes med at der skal laves nogle mål. Under scanning ser jeg en større mørk cirkel, som jeg spørg ind til. Af dette kom til at starte med en tvivlende svar og der blev scannet videre…
Efter en 5 minutters tid, siger personen at det var en forstørret blære, forstørret mave samt for lidt forstervand.
Dette var en meget bekymrende besked at få, men til dette fik vi svare at “vi skulle ikke være bekymret, men hun var bekymret” og derfor ville hun kontakte hospitalet til videre undersøgelse.
Hun målte vores baby til 2100g hvilket var mere en gennemsnitlig.
Vi fik også af vide, at det var for sent til at fortage en 3D/4D scanning i uge 30, selvom vi havde fået af vide at det skulle bare være efter uge 28. Dette benægter hun at have sagt…
Vi går derfra, efter der kun er blevet brugt 15-20 min på scanning, med et kæmpe hul i maven og enormt kede af det.
Vel vidende om der kunne være noget galt med vores baby, valgte vi at få en scanning mere et andet sted, kun 30 min efter første scanning.
Her blev vi trygt informeret om der intet overhovedet var galt med vores baby, og at vores baby var sund og rask på 1800g.
Efter 2 dage blev vi indkaldt til en ekstra scanning, der sagde nøjagtig det samme som den anden scanning, at intet var galt og vores baby var sund og rask. Der var ingen forstørret mave, ingen forstørret blærer ej eller for lidt forstervand.
Jeg er utrolig frustreret og ked af det, at vi skulle bekymres på denne måde, hvis bare der var blevet brugt lidt længere tid på scanning… som der også var sat tid af til.
Jeg giver 1 stjerne, da dette på ingen måde er okay at byde kommende forældre, som førstegangs fødende, bare generelt nogen.
Jeg ville aldrig anbefale dette sted til andre, da det var en utrolig ubehagelig og skræmmende oplevelse, for noget der skulle have været smukt og glædeligt.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Desværre viste vores scanning i hvad vi troede var 8 + x antal dage at embryonet havde stoppet sin udvikling i 7 + og at det intet hjerteblink var.
Det kom som et kæmpe chok da jeg ingen symptomer har haft på at noget skulle være galt. Det viste sig at være en tilgrundegået graviditet (missed/silent miscarriage)
Klinikken var professionelle og rolige og forstående hele vejen igennem processen og sikrede sig god tid til at scanne og lade det synke ind for mig at der ganske rigtigt ikke var noget hjerte at se.
Efter dette blev vi holdt i hånden hele vejen og klinikken sørgede for at vi fik en hospitals tid allerede dagen efter, vi skulle intet gøre selv andet end at møde op dagen efter
Det var en helt vild stor hjælp når man står midt i det største chok og en enorm dyb sorg.
Jeg kan klart anbefale denne klinik . For selv hvis ting ikke går som forventet bliver du holdt i hånden hele vejen 🫶🏻.
Tak for jeres støtte og hjælp og for at hjælpe mig med at tage beslutninger jeg slet ikke kunne finde ud af at tage i øjeblikket.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
The specialist was very smiley and sweet and you could ask anything you are worried about.
Thank you for this amazing experience 😊
See you again!

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Lovely clinic. Pernille is very thorough and attentive. I could get both detailed ultrasound with a detailed explanation from Pernille and also super nice baby portraits😊👍

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
Vi havde en rigtig god tryghedsscanning hos Pernille. Hun var super sød og professionel. Klinikken ligger meget centralt, tæt på Frederiksberg centeret.

Réponse : Spire - klinik for graviditetsscanning
En savoir plus sur les différents types d'avis.