Ja również do dziś nie dostałam zamówienia z czerwca. Sprawa jest od ponad miesiąca U Rzecznika Spraw Konsumenta, ale szykuję się z pozwem sądowym w najbliższym tygodniu.
23 maja 2026 złożyłem zamówienie. Oczywiście od razu opłaciłem. Do tej pory nie otrzymałem zamówienia i napewno nie otrzymam. Zażądałem zwrotu pieniędzy ale twierdzą, że to wina kuriera i będą z nimi... Voir plus
Zamówienie złożone 2 lutego. Nadal go nie otrzymałam. Firma odpisuje na maile z informacją, ze czas dostawy wynosi do 20 dni roboczych, które dawno minęły a zamówienia jak nie bylo tak nie ma. Nie po... Voir plus
Nie polecam tego sklepu. Zamówienie nr MIS8907 opłaciłam z góry płatnością BLIK w dniu 26.05.2026 r. na kwotę 293,00 PLN. Mimo upływu ponad miesiąca zamówienie nie zostało wysłane, a jego sta... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
OSZUŚCI
OSZUŚCI. Zamówienie nie zrealizowane. Mimo wielu próśb o anulowanie zamówienia - zwrot pieniędzy otrzymałam dopiero po zgłoszeniu sprawy do banku. Na maile odpowiadają boty, telefon podany na stronie to fikcja.
Do kupujących
Do kupujących! Jesteście naiwni. Jak można wierzyć w obniżkę ceny na wszystkie buty o połowę. Oni tam siedzą, obracają waszą gotówką i się śmieją z was.
Złożyłam zamówienie którego nie…
Złożyłam zamówienie którego nie otrzymałam zwrotu środków też nie otrzymałam
Oszustwo
Zamówiłam dobra cena , niestety po długim czasie niby zgodny z ich regulaminem-5 dni roboczych na przygotowanie i do 15 dni roboczych na wysyłkę i kuriera dalej nic. Jak napisałam do nich co z tym piszą bo że proszą o cierpliwość ! Poprosiłam o anulowanie zamówienia i zwrot kasy -cisza … Zgłaszam na policję i potem reklamacja bank …
Oszustwo firma MISSBENA
22 kwietnia zamówiłam towar, którego nie otrzymałam. Od miesiąca ten towar już mnie nie interesuje, więc zrezygnowałam i prosiłam o zwrot kosztów. Ciągle maile z wydłużeniem czasu lub że przewoźnik zgubił paczkę. Zwykłe oszustwo!!!
Sklep po długim oczekiwaniu przesłał…
Sklep po długim oczekiwaniu przesłał nieoryginalne obuwie , pisze od kilku tygodni o zwrot wartości zakupu, odpisują że prześlą 90 zł następnie 100,200
Brak słów , czy nie można nic zrobić z takim oszustwem???!!
Zamówiłam new balance o symbolu…
Zamówiłam new balance o symbolu U9060WHT, a dostałam U9060TAT, niestety podróbki. Czekałam 21 dni na doskonałą replikę. Oba buty prawy i lewy mają te same symbole na języku, w oryginalnych mają być różne symbole! Nie polecam nikomu, nie chciałam zamiennika, innego symbolu, kolorystyki niz opłaciłam. Oszustwo! I zero wytłumaczenia dlaczego wysłali mi inny towar niż w zamówieniu.
Długi czas oczekiwania dobre ceny towar orginalny
Długi czas oczekiwania lecz towar dotarł po 8-9 tygodniach
Jestem zażenowana obsługa klienta oraz…
Jestem zażenowana obsługa klienta oraz zakupami w tym sklepie. Każda wiadomość e-mail jest zlewana i zrzucanie winy na cos innego za każdym e-mailem. Nie polecam robienia zakupów w danym sklepie. Na swoje zamówienie czekam już ponad miesiąc ale firma uważa że nie zawiniła. Lepiej oszczędzić sobie nerwów i odpuścić sobie tam zakupy
Ten sklep to oszuści
Ten sklep to oszuści, którzy wyłudzają pieniądze od klientów, nie realizują zamówień i nie zwracają środków. Zamówiłam w tym sklepie kilka produktów, nie otrzymałam ich mimo kilku osób nawiązania kontaktu z tym sklepem. Pozostaje tylko uokik i sądy. Nie kupujcie nic w tym sklepie. To oszuści.
Witam wszystkich ten sklep okrada ludzi…
Witam wszystkich ten sklep okrada ludzi w biały dzień.Zamówiłam miesiąc temu buty za 300 zł i ani pieniędzy ani żadnego kontaktu ze sprzedającym .Odradzam wszystkim a sprawę zgłaszam na policję !!!!
Brak wysyłki zamówienia
Zostałam oszukana, moje zamówienie nie zostało wysłane. Gdy raz zapytałam dlaczego jeszcze nie wysłali paczki dostałam odpowiedź ale gdy już minęło ponad 20 dni roboczych i ponowiłam maila już zero odpowiedzi. Zdecydowanie odradzam!
Również zostałam oszukana .Nie ma…
Również zostałam oszukana .Nie ma kontaktu ,butów ani zwrotu pieniędzy.
Czy byłyby chętne osoby na zbiorowe zgłoszenie oszustwa?
Jest nas więcej aby odzyskać należne nam pieniądz .
Tak nie może być aby firmy widmo okradały jawnie ludzi.
oszustwo
Ta firma to jedno, wielkie oszustwo. Nikt nie odpowiada na maile, nie można śledzić zamówienia i nigdy nie dochodzi. Zgłaszam sprawę na policję i do banku. Absolutnie nic nie zamawiajcie.
Uwaga oszuści
Niestety żałuję, że nie przeczytałam opinii przed zakupem. Sklep Missbena to oszustwo. Nie otrzymałam zamówionego towaru. Na maile odpisuje automat (za każdym razem dokładnie to samo). Brak możliwości kontaktu telefonicznego.
Oszustwo
Jak w pozostałych zgłoszonych przypadkach, oszustwo. Otrzymałam podrobione buty i nie mogę ich odesłać ponieważ nie odpowiadają na maile z adresem na który należy wysłać buty. Zbywają kolejnymi mailami. Zgłaszam sprawę na policje
Odradzam zakupy
Odradzam zakupy. Zakupiłam buty sportowe 30.03.2026r., bo były w atrakcyjnej cenie. Po wielu mailach o przesłanie zamówienia otrzymałam buty. Okazało się, że buty są nieoryginalne. Cuchnące klejem. Prosiłam o zwrot pieniędzy, lecz stale otrzymywałam maila z nową propozycją np. o obniżenie ceny. Bardzo trudno odzyskać pieniądze za towar. Firma proponuje zwrot pieniędzy na kupon sklepowy na zakup innych produktów.
Firma nie podaje adresu do zwrotu towaru, a produkty wysłane wracają z adnotacją: "firma nie istnieje".
Kontakt jest możliwy tylko mailowo. W trakcie mojej wymiany informacji zostało wysłane 29 maili !
Kontakt telefoniczny jest niemożliwy, skrzynka pocztowa pełna.
Nie kupujcie produktów w tym sklepie, bo to oszustwo: brak oryginalnego towaru i bardzo trudno odzyskać pieniądze. Lepiej dołożyć pieniądze i mieć pewność, że nie będzie żadnych trudności czy to z oddaniem towaru czy z odzyskaniem pieniędzy.
Nie polecam tego sklepu!
Nie polecam tego sklepu!! Jawne oszustwo, towar z Wietnamu, nie oryginalny. Zwrócony towar nie został odebrany przez sklep, przesyłka awizowana wróciła z adnotacją: "pod wskazanym adresem brak firmy". Kontakt e-mailowy utrudniony. Odradzam szczerze zakupy w tym sklepie
missbena - oszustwo
Ten firma / sklep to oszustwo!Zamówiłam 25 lutego 2 rzeczy do tej pory ich mi nie przysłano.Po kilku dniach prosiłam o anulowanie zamówienia ale niestety nie mogłam .Kontakt telefoniczny jest nie możliwy . Prosiłam o zwrot pieniędzy i nadal nic.Z automatu pisane e - maile.Zgłaszam sprawę na Policję .