kan varmt anbefale WiWire, både produkt, installatør og service, vi gik fra 10 mbit til 90 mbit, installatør kom i regn og rusk og blev her til sent eftermiddag, vi har nu brugt Miwire siden Januar 21... Voir plus

MiWire har løst en udfordring med mobilt internet ingen andre har lykkedes med tidligere. Roudem’et virker under selv meget vanskelige modtage forhold og vi har nu 20 Mbit i stedet for max 3-4 Mbit m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Anskaffede en antenne til mine forældre og den fungere meget bedre en forventet. Sælgeren var hjælpsom og grundig. Konstruktiv kritik. Måtte opgive at slukke den efter at have tændt den for... Voir plus

Jeg har været så frustreret over dårlig internetforbindelse på landet. Nu endelig er der kommet en løsning som virker. Med MiWire kan jeg endelig arbejde hjemmefra, min søn kan se netflix og alle er g... Voir plus

1. Entreprise de télécommunications

Écrit par l'entreprise

MiWire RouDem er en banebrydende internetløsning i form af en automatisk retningsbestemtantenne, som giver dig internet, hvor andre giver op. Du kan nu få en internetforbindelse via mobilnettet, som er op til 10x hurtigere end den forbindelse, du kan få med et traditionelt mobilmodem eller kobber.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

135 avis

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fra 1,5Mbps til næsten 100Mbps

Fantastisk produkt til dig som bor i områder med dårlig dækning. Gik fra 1,5Mbps til næsten 100Mbps (monteret udendørs med billig mast fra Triax).
Desuden venlig og hjælpsom support. Tak!

5 juillet 2022

Absolut ikke den rigtige løsning til…

Absolut ikke den rigtige løsning til båden, da antennen konstant aflader, og tilsyneladende skal have konstant strøm for at dette ikke sker.
Da det ikke altid er muligt på en båd, og der ikke fra MiWire trods gentagne henvendelser ikke kan findes en løsning, men blot besked om at der skal være konstant strøm, kan løsningen ikke anbefales.

7 juin 2022

Har store problemer

Har store problemer
Jeg er nød til at reboote antennen mange gang i løbet af dagen for at der er med nogenlunde hastighed
Jeg har gennem de sidste 4 uger haft utallige samtaler med servicecenteret uden de har kunnet løse problemet

19 octobre 2021

Fra dårligt internet til super internet 🤩

Vi har fået opsat MiWire, og er utroligt overraskede over, at vi rent faktisk kunne få internet på over 10 Mbit. Vi har længe døjet med internet på 0,2-5 Mbit, og det er blevet dårligere de sidste 6 måneder, og har været helt forsvundet flere gange om dagen. Vi måler nu ofte hastighed på over 90 Mbit, og selv på de travleste tider i døgnet er vi aldrig under 50 Mbit. Vi har længe prøvet at løse problemet, da vi ikke kommer til at få fibernet, da vi bor langt ude ad en markvej - og MiWire er virkelig en fantastisk løsning for os.

17 août 2021

Jeg har fået en super løsning hos MiWire

Jeg har fået en løsning hos MiWire, hvor jeg ved køb af RouDem også tilvalgte en installation. Her kom en af deres lokale samarbejdspartnere ud og installerede enheden. Det har fungeret helt perfekt og jeg er meget tilfreds med denne totale løsning og den service jeg har fået hele vejen igennem. Vi har nu i vores sommerhus fået et markant bedre signal end før og rigeligt til hele familien. MiWire er meget profesionelle og produktet kan ubetinget anbefales.

12 août 2021

helt igennem professionelt firma

Hej

Har nu modtaget miwire fra jer og er helt ekstatiske over hvor godt og nemt tilgangen er til jeres produkt....
Helt fantastisk godt service niveau og selve produktet er klar til at logge på nogle minutter efter der er trykket på ON knappen... nemmeste internet opsætning EVER...og så virker det bare uden nogle "dikkedarer"..

Tak for godt og ærligt informationsniveau..

12 août 2021

God forbindelse når alt andet svigter.

Vi har i en forbindelse med en større renovering brugt Miwire til at etablere en stabil og god data forbindelse på en adresse hvor der hverken er mulighed for fiber, kablet antenne eller teleforbindelse. Det normale mobil signal på grunden er nærmest heller ikke eksisterende. Det har været et yderst tilfredsstillede resultat og det ikke sidste gang vi bruger Miwire når liggende situationer opstår.

24 juillet 2021

Rigtig fint koncept

Rigtig fint koncept, som var relativt let at installere.
Jeg er ikke så god ven med brugsanvisninger, så det førte til, at jeg skal på taget 2 gange. Det kunne jeg have undgået.

Jeg har sat den op på toppen af min TV-antennemast på mit hus på Hallandsåsen, hvorfra der er 12-15 kilometer til de nærmeste 4G master.

Vi er nået op på en hastighed på omkring 20 MB.

4 juillet 2021

Dyrt internet

I er da alt for dyre om måneden i forhold til det jeg bruger her.

15 juin 2021
Logo de MiWire

Réponse de MiWire

Hej Ritta. Nu ved vi ikke hvad du bruger og hvad du sammenligner med. Afhængig af hvor man bor kan man få mange typer internet, til mange forskellige priser.

I områder hvor det kan være svært at få internet er mulighederne måske knap så store og det er her RouDem vil gøre den store forskel. Du kan rente- og gebyrfrit få RouDem og 500 GB data samlet for 388,00 kr./md.

Vh. Nadia