kan varmt anbefale WiWire, både produkt, installatør og service, vi gik fra 10 mbit til 90 mbit, installatør kom i regn og rusk og blev her til sent eftermiddag, vi har nu brugt Miwire siden Januar 21... Voir plus
L'entreprise a répondu
Anskaffede en antenne til mine forældre og den fungere meget bedre en forventet. Sælgeren var hjælpsom og grundig. Konstruktiv kritik. Måtte opgive at slukke den efter at have tændt den for... Voir plus
Jeg har været så frustreret over dårlig internetforbindelse på landet. Nu endelig er der kommet en løsning som virker. Med MiWire kan jeg endelig arbejde hjemmefra, min søn kan se netflix og alle er g... Voir plus
Écrit par l'entreprise
MiWire RouDem er en banebrydende internetløsning i form af en automatisk retningsbestemtantenne, som giver dig internet, hvor andre giver op. Du kan nu få en internetforbindelse via mobilnettet, som er op til 10x hurtigere end den forbindelse, du kan få med et traditionelt mobilmodem eller kobber.
Diplomvej 381, 2800, Lyngby, Danemark
- 82820820
- order@miwire.net
- miwire.net
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
man bliver lovet 80/40 og når man…
man bliver lovet 80/40 og når man kontroller hastigheden får man så 60/20-30 hvis man så ringer og snakker med dem ændre de deres forklaring
nu lød den 70/40 min længere inde i vores samtale blev den lige pludselig til 60/40
samtidig med man bestiller deres abonnement så man var sikker på hastigheden men det har de heller ikke fået ordnet så montøren havde sådan et med
kan godt være jeg har fået dobbelt op i forbindelse men på ingen måde tilfreds når man bliver lovet en ting og man så ændre det bagefter

Helt fantastisk support
Helt fantastisk support, og RouDem virker perfekt i vores sommerhus! Var rigtigt glad for god teknisk rådgivning ifbm. integrering af RouDem i et eksisterende netværk.

Réponse de MiWire
Super service og kompetente mennesker
Super service og kompetente mennesker. Og indtil videre har enheden levet op til forventningerne

Réponse de MiWire
Rigtig god vejledning og hurtig…
Rigtig god vejledning og hurtig ekspedition

Réponse de MiWire
Perfekt produkt og udført installation
Perfekt udført installation! Produktet overgår alle forventninger. Vi er gået fra 1-2 mbit på 4G netværket til 30-40mbit. Kæmpe anbefaling herfra.

Stor effekt
Vi bor langt fra både den nærmeste mobil mast og fastnet station. Men MiWire har hjulpet på problemet, før med alm mobil router fik vi 8 - 15 mbit/s nu har vi 50-70 mbit/s.
Ud over det super services fra hele MiWire teamet.

Rigtig godt produkt.
Rigtig godt produkt.
Vi anvender det ombrod på vores skibe og det virker rigtig godt
MiWire har en rigtig god og hurtig support
Jeg kan kun anbefale MiWire og deres produkter

Réponse de MiWire
God service og god tekniker.
God service og god tekniker.
Vi har fået øget vores internet med 5 gange hastigheden.

Fantastisk service
En ting er, at forbindelsen er blevet markant forbedret. Men kundeservicen er sublim. Jeg kan give mine bedste anbefalinger til MiWire. Både produkt og service er helt i top!

MiWire virker perfekt
MiWire virker perfekt
have en hastighed på 4 Mb, og nu er den op til 43 Mb.
Fin service med kompetente menesker

Réponse de MiWire
Prisdannelsen er ikke gennemsigtig.
Prisdannelsen er ikke gennemsigtig.
2 forskellige modemtyper, hvor prisforskellen er stor, uden forståelig ydelsesforskel.
Forskellige installations omkostninger, hvor behovet ikke kan vurderes på forhånd.
Ekstra tilkøb af kabel fra 10 til 20m på 199,-, og alligevel regning fra installatøren på 10m kabel af 49.-
Allerede ved første kontakt blev der gjort opmærksom på husets længde, og det blev gentaget ved senere samtaler.
MiWire virker under meget vanskelige forhold
MiWire har løst en udfordring med mobilt internet ingen andre har lykkedes med tidligere. Roudem’et virker under selv meget vanskelige modtage forhold og vi har nu 20 Mbit i stedet for max 3-4 Mbit med alm mobilt internet eller for den sags skyld TDC kobber opkobling. Jeg kan kun anbefale denne løsning da det virker.
Område: Dalsminde, 9560 Hadsund

Réponse de MiWire
Hurtig levering, montør til opsætning og fantastisk kundeservice.
Hurtig levering, montør til opsætning og fantastisk kundeservice.
Har fået en mere stabil internet forbindelse efter jeg har fået Miwire sat op i sommerhuset.
Helt klat pengene værd!
Kan klart anbefales!
Kan klart anbefales. Er flyttet til en adresse hvor eneste mulighed er internet via telefontikket og den højest mulige hastighed er 15/1
Jeg prøvede derfor yousee’s hybrid net, som lovede 25/5 men det kunne de langt fra levere.
Efter mange frustrationer endte jeg med at prøve miwire.
De er hurtige til at svare, 20 minutter efter bestilling ringede montøren og aftalte tid til installation og 1 uge efter bestilling var det monteret og speedtestet til ca. 80/40 for 299.- om måneden.
Den anden dag lavede jeg en download med 96 Mbit. Så i perioder lidt bedre og andre lidt dårligere, men det virker altså perfekt og kan også anvendes til gaming og streaming.

Super god service
Super god service, da jeg skulle bestille.
Glæder mig til at få den og kommer til at bruge den.
Morten
A small miracle that gives great…
A small miracle that gives great satisfaction.
Everything works better than we hoped