Absolut fantastisk service.
Absolut fantastisk service..
Laver det der skal laves, og følger ikke bare en minimums tjekliste (som jeg oplever ved autoriserede værksteder)
Som eksempel, fik jeg min Audi A5 serviceret ved Audi fra ny og under garantiperioden, hvorefter jeg brugte Max.
Max spørger første gang, om AC er renset.
Jeg må svare, at det forventer jeg da Audi har gjort, hvis det var nødvendigt. Det har de så ikke gjort i de 4 år den har fået service der.
Max spørger om han skal skille og rense bremser, eller om det er gjort. Mit svar er det samme, og han kan fortælle at de tydeligvis ikke har været adskilt og smurt siden fabrikken.
Det synes jeg er meget overraskende.
Når man køber en bil, og får den serviceret hos mærkeværksted, vil jeg som minimum forvente at de oplyser om behov, og spørger om det skal gøres. Det skete ikke.
Jeg ser det som direkte pinligt for de "autoriserede værksteder", at jeg oplever langt bedre service - både for mig og for bilen, hos MK.. (og til langt bedre pris)
Et godt råd: Hvis du ikke har styr på hvad der bør laves på din bil, ud over service, så gå til MK. Max oplyser og spørger, og så vælger du..
Skammeligt at Audi ikke i det mindst gør tilsvarende, til den pris!
28 janvier 2021
Avis spontané