1. Agence de marketing en ligne
  2. Service e-commerce

MK Brandflows helpt D2C brands hun e-mail marketing om te zetten in een consistent groeiend omzetkanaal met strategische flows, campagnes, designs en wekelijkse optimalisatie.

4,3

Aucune trace de demande d’avis

Top samenwerking met Mart

Top samenwerking met Mart. Hij denkt echt mee met je merk in plaats van standaard templates eruit te gooien. De flows passen perfect bij mijn store en je merkt dat er tijd en aandacht in gaat zitten. Communicatie is duidelijk, hij is proactief en de resultaten liegen er niet om. Dikke aanrader!

24 juin 2026

Mart is iemand die alles op alles zet…

Mart is iemand die alles op alles zet voor je dat de cijfers aan het einde van de maand top zijn. Ik zie ook dat hij er zelf heelveel plezier in heeft en altijd ontzettend betrokken is bij de stores. Naast dat mk brandflows ontzettend goeie resultaten haalt voor ons is het ook iemand waar je af en toe lekker mee kan lachen. Mk brandflows scoort voor mij een 10+ als het gaat om persoonlijke aandacht voor zowel ik als persoon en ook voor de bussines.

15 juin 2026

Top samenwerking

Ik werk al een langere tijd samen met MK Brandflows. De samenwerking is top en de resultaten ook, communicatie verloopt ook erg fijn waardoor alles voor beide partijen duidelijk is. Bedankt Mart!

12 juin 2026

Beste email marketing agency van NL

Ik ben inmiddels al 1 jaar klant bij Mart en nog steeds enorm tevreden. Persoonlijke aanpak, geen kant-en-klare templates maar flows die echt bij je brand passen. Hij denkt mee, is proactief en houdt je altijd op de hoogte. Je voelt je geen nummertje en de resultaten zijn er ook naar. Dikke aanrader!

10 juin 2026

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

Echt geen slecht woord te spreken over deze agency. Ik ben weg gegaan bij de vorige agency omdat ik me echt een nummertje voelde en er hele algemene dingen werden opgestuurd wat resulteerde in matige resultaten. Bij Mart krijg ik echt persoonlijke aandacht en als ik een voorstel heb kan dat vaak in overleg uitgevoerd worden. Ook merk je dat er gewoon tijd in de flows/campagnes wordt gestopt en het niet maar templates zijn die jantje en pietje ook krijgen. Ben erg tevreden!

8 juin 2026