En super fin oplevelse, hvor de to gutter gik på med krum hals og godt humør, og vi fik en bil tilbage der var ligeså ren som den dag vi overtog den.
Lisez les avis des autres
FANTASTISK DEDIKERET ARBEJDE! Jeg er nu efterladt med en fornemmelse af en ny bil, efter besøget fra M&M bilvask hjemme på min egen adresse.👍 Efter en tarvelig vinter der har efterladt sine s... Voir plus
I dag har vi fået besøg af et top professionelle gutter, fra M&M bilvask. Vi købte for ikke så lang tid siden bil nr 2, som virkelig har været rygerbil. Vi bestilte en sølvpakke til Raven, og lille... Voir plus
Hurtig responstid i forhold til booking. Der blev fulgt op da vejret ikke var til rengøring og nyt tidspunkt kom i kalenderen. Arbejdet blev udført on time og i super tilfredsstillende kvalitet. M&M B... Voir plus
À propos de l'entreprise
En super fin oplevelse
Helt i top 👍.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra
De drenge har virkelig styr på det de laver 💪🏻
Har fået poleret, coatet og rengjort min bil hos dem, og må sige kæft et resultat det gir. Super priser og virkelig godt arbejde👍🏻
Skal sælge vores bil og sendte bud…
Skal sælge vores bil og sendte bud efter M&M Bilvask kan kun sige de gjorde et fantastisk job
Super god service
Dejligt med fleksible tider, og at de kommer ud til ens hjem. Kunne ikke blive nemmere
FANTASTISK DEDIKERET ARBEJDE!
FANTASTISK DEDIKERET ARBEJDE!
Efter en tarvelig vinter der har efterladt sine spor indeni 😩 skulle bilen have bronze pakken m/ekstra sæderengøring.
NU ER BILEN HELT REN OG LÆKKER 😁😁 TOP KLASSE
Milas og Marius har i dag haft den…
Milas og Marius har i dag haft den utaknemmelige opgave at gøre min bil ren. Og jeg må bare sige: KÆMPE anbefaling herfra! De er både søde, dygtige og hurtige! Jeg kommer til at bruge dem fremover det er helt sikkert!!!
Håber de får mange lige så tilfredse kunder som os
Vi bestilte en sølvpakke til Raven, og lille Note, aka Ninja 2,0 har fået guld pakken. Efter M&M bilvask har været igang. Har vi 2 velduftende og funklende biler i indkørslen. De har brugt 2,5 time prisen er fantastisk og det bedste er at de klarede det hele her hjemme. Vi må sige det ikke er sidste gang, gutterne kommer forbi, nu har de 2 yderst tilfredse kunder i butikken. Jeg elsker når unge mennesker tager initiativ og holder ved. Kan kun varmt anbefale alle nordjyder til at få rengjort jeres biler, af M&M bilvask
De bedste til opgaven!
Ca. hver 2. Måned hjælper Milas med at gøre min bil lækker indvendig. Og ca. 3-4 gange har jeg fået “hele turen”. De er simpelthen super dygtige, og det er en fornøjelse at hente en “ny” bil efter en behandling. KÆMPE ROSER HERFRA!!! Og så er der også altid plads til lidt hyggesnak. PERFEKT!!
Meget tilfreds kunde!
Super dyktige gutter. Kom og hentet bilen og vaskede den. Bestilte den store pakke og bilen står som ny. Kæmpe anbefaling!
Præcis til aftalte tid og efterlod…
Præcis til aftalte tid og efterlod virkelig rengjort bil - både ind- og udvendig.
Fantastisk
Kæmpe anbefaling herfra, virkelig godt arbejde og god service.
Super arbejde
Jeg er meget tilfreds med rengøringen af min bil både inde og ude. Det er som at få en ny bil.
Super venlig, faglig og imødekommende betjening gennem hele processen 🙂
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at have besøg af de 2 unge knejter.
Bilen står knivskarp bagefter og det er som at få en ny bil hver gang.
Har brugt Marius og Milas et par gange nu og der har aldrig været noget at sætte en finger på!
Nem og fleksibel tidsbestilling og en meget fair pris for det flotte stykke arbejde.
KÆMPE anbefaling herfra 👊🏼
Hurtig aftale efter booking og udførte…
Hurtig aftale efter booking og udførte rigtig fint arbejde. Anbefales!
Super dygtige og virkelig høflige
Super dygtige og virkelig høflige. Bedste anbefalinger herfra🤩🤩
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.