1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Opérateur de réseau mobile
  4. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  5. Service de réparation de téléphones

Informations provenant de diverses sources externes

iPhone reparation Stockholm - Vi lagar din smartphone på 15 minuter. Vi kan laga iPhone iPad, Samsung Galaxy, Tab, Sony Xperia, LG, HTC, Nokia. Välkommen!

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

19 avis

Dålig service och delar

Lämnade in en iPhone 13 för att den inte tog laddning. Efter reparationen kan de jag pratar med inte kan höra vad jag säger, raspigt, burkigt och allmänt dåligt ljud. Tydligen sitter laddport och mikrofon ihop i samma reservdel. Åker tillbaka några dagar senare och lämnar tillbaka den på garanti och dom säger att de byter ut delen på nytt. Får tillbaka telefonen igen och efter någon timme är ljudet lika dåligt som innan. Ringer upp mannen i kassan som då på ett otrevligt sätt säger att han hör allt jag säger jättetydligt och att det inte är något fel, trots att alla andra jag pratar med intygar att ljudet nu är dåligt. Jämförde med min frus iPhone 13 och det är dag och natt. Här lämnar jag INTE in min telefon igen. Det har kostat mig pengar och många onödiga timmar för att byta ut ett problem mot ett nytt.

2 janvier 2025
Avis spontané

Det är det sjukaste jag har varit med…

Det är det sjukaste jag har varit med om. Jag är riktigt besviken och arg eftersom de inte bara förstörde mi Face-id kamera men även min framkarma är helt suddig nu. De tar inget ansvar för det och tänker inte lage det. Gå inte dit

Mvh John

18 juillet 2024
Avis spontané

Varning för detta oseriösa företag

Varning för detta oseriösa företag! Blev pålurad ett abonnemang jag inte ville ha.
Samt byte till Telenor mobilabonnemang jag inte hade bett om, som dessutom blev dyrare! Allt för jag tyckte att jag ville få ner min månadskostnad.... När jag inte ville ha detta paket så sa säljaren att det inte gick att ångra.

2 août 2024

Väldigt tråkig upplevelse

Jag gick till Euronics Mobilmaster i Liljeholmen för att byta ut min skärm som var sprucken. De fixade den på bara en timme, vilket är bra såklart, och jag betalade 2500 för min Iphone 11 max pro.

Nu har jag haft den nya skärmen i snart en vecka och den fungerar inte bra. Touchen är seg och färgtonen på skärmen är blå/röd och ljusstyrkan är låg. Jag blev väldigt ledsen och besviken men de ville inte ge någon kompensation, utan bara nämnde att jag kan betala någon tusenlapp mer för att få en bättre skärm.

Euronics mobilmaste är INTE apple-certifierade och använder inte apples egna produkter. Jag har även fått upp ett konstigt pop-up meddelande på min telefon lite då och då, och på inställningar står det ''important display message'' och information om hur något på min telefon inte är en genuin vara eller installation. Dessutom såg jag på kanten av min mobil att det är lite lim? som att de använt lim för att fixa skärmen.. Vilket är väldigt speciellt.

Gå inte hit, utan gå till en apple-certifierad butik som faktiskt kan sin grej och ger er bra produkter. Kosta på er lite mer för det! Det är viktigt, och glöm inte att kolla upp er försäkring också.

15 mars 2023

Saknar kunskaper

Saknar kunskaper, vill bara flytta över abonnemang till telenor. Ljuger om Telias tjänster. Dåligt bemötande. Gå inte dit och byt abonnemang! Vänd dig direkt till den operatör som du är intresserad av.

2 février 2023
Avis spontané

Försök bespara era pengar och gå inte hit!!

Försök bespara era pengar och gå inte till denna typ av "mobilfixare".

Börjar med att jag kommer in med min Iphone XS och frågar om dom kan byta batteri och framsida/skärm....vilket var ok sa dom och jag frågar då vad det är för typ av skärmar (då jag haft erfarenhet av tidigare då jag bytte på ett liknande shady ställe med alibaba produkter från china) Frågar återigen om det är liknande skräp som i länken för någon hundralapp drygt

Står på det dom marknadsför att nej nej de är Original vi har....och dom funkar bra.

Ok ,nice säger jag då lämnar jag in den och dom byter batteri och framsida skärm/skärmskydd för en nätt summa på 3447:-.

Perfekt, plockar upp luren......går några dagar och när lillen vaknar upp en morgon är luren helt uppsvälld och ser ut att explodera när som.

Går tillbaka och då säger man att , oops sånt kan ibland hända men vi byter ut den igen så får vi hålla tummarna....*fniss fniss*.....jag tänkte mer att ge mig tillbaka mina pengar så jag kan dra till Apple som byter till en original skärm för mer eller mindre samma pris (800:- dyrare skulle det bli med batteribyte inkluderat och då allt original) så betänk noga om ni ska ge dessa summor för något som inte fungerar och dom försöker Hustla sig ur med att garanti etc. inte gäller då det är självförvållat etc......allt för att inte ta ansvar för att dom säljer katastrofgrejer till samtliga lurar.

Han/säljaren på plats nämnde att ser du att det står Apple original eller?

Det står "bara" Original produkt......ehh.....när jag ser original produkt då tänker jag givetvis att det är ORIGINAL/OEM givetvis....isåfall ska man inte marknadsföra det på det sättet och exemplevis skriva en bättre kopia av Original/Oem som kan då ifrågasättas....och bör följa med ett extremt förmånligare pris givetvis då det är en TVEKSAM kopia man slänger på lurarna man byter..

Själv sitter man nu och känner sig total blåst av dom här skojarna, vilket jag givetvis tar vidare med ARN men råder att INGEN går till denna typ av skojarföretag....max till att byta något skärmskydd alternativt köpa tillbehör.....men att tro att man ska laga sin telefon som har sprucken skärm,battei,kameralins eller annat strul.....tänk en gång till och gå till ett certifierat bolag som har ORIGINAL/OEM produkter....annars är det som att chansa och slänga pengar i sjön bara då du garanterat inte får något hållbart...utan en Alibaba kopia av tveksam kvalite....så mitt korta råd.....GÅ ALDRIG TILL EURONICS MOBILMÄSTER eller något liknande skojbolag osm bedriver den här typ av verksamhet!!!!

22 décembre 2022

En stjärna för mycket. Ärligare service 500m bort i skrapan

Började här som en extremt nöjd kund, då de kastar runt med rabatter och distraherar en med lite extra prylar som skal osv. Har bytt skärm här några gånger och alltid varit nöjd fram till den senaste och sista gången.

Mobilskärmen sprack, så gick hit och betalade 3000:- för en ny originalskärm till min iPhone 11. Fanns olika alternativ, men iom att telefonen var 2v ny ville jag såklart ha original. Frågade hur de kommer sig att de kan återförsälja originalskärmar då bara Apple gör det, fick svaret att de använder sig av gamla delar. Jag sa OK.(Undrar såhär i efterhand vad för delar de kan ha lånat av mig från mobilen jag lämnade in..)
Får upp ett felmeddelande i telefonen att iPhone inte kan bekräfta att skärmen är orginal- vilket de visar mig och säger att de försvinner efter några dagar, och "ifall de inte försvinner, kom tillbaka"...
Jag åkte dit säkert åtta-tio gånger, men de sa hela tiden "vänta ut det" "vi vet inte vad som är fel, det har aldrig hänt förut"... No shit.
Fick tillslut nog och gick till en annan reparatör för att undersöka, han sa att skärmen de lagt på INTE ENS ÄR ORIGINAL=??? Jobbet däremot, var bra gjort med något superlim.. De har alltså lurat mig och ljugit mig rakt i ansiktet att de säljer iPhone originalskärm..

Pratade därefter med dem i telefonen, och han jag tror är chefen skrattade i mitt öra åt mina frustrationer. Jag är snart en 30-årig kvinna, ägaren är en man från mellanöstern. Jag som kund kontaktade alltså företaget x antal gånger då de gjort grovt tjänstefel, lurat mig på pengar och krävde en kompensation, fortfarande under GARANTI-TIDEN, och de skrattade åt mig. Ingen respekt för kunder, eller kanske kvinnor... (Tror ej jag skulle fått samma bemötande om jag kanske hette Mustafa och var 57år gammal ärligt talat. Såg en recension på google där en 13årig tjej varit med om samma sak, att de skrattade åt henne. Förvånade mig inte ens så som de betedde sig mot mig.)
Svaret jag fick tillslut var att de kunde ge mig 800kr tillbaka. För något jag betalat 3000:- för.. Tänkte först att det var ett skämt? Åkte in till butiken, så att vi kan skratta ihop, på plats, åt varandra, om det var så himla kul. Chefens aura ändrades helt när han såg mig. Darrig och började bli kaxig, och han trodde jag skulle skrämma iväg hans andra kunder som stod där... Nä, jag ville inte skrämmas, eller tjafsa, ville bara ha mina pengar tillbaka då han lurat mig. Enligt honom så kunde han inte göra något, fick ett mail till en högre chef, som sitter någonstans i Dubai. Har aldrig fått något svar! Inte heller någon kompensation.

De skyller ifrån sig kritiska kommentarer online och ser inte sina skyldigheter som försäljare. Det går ju att anmäla företaget för falsk marknadsföring, funderar nästan på att göra det.
Jobbat med försäljning och kundbemötande i hela mitt liv. Aldrig varit med om så låg service, att skratta åt en frustrerad kund... Så j*kla respektlöst.
Gå aldrig hit. Usch.

30 mai 2022
Avis spontané

Tyvärr går det inte att sätta stjärnor…

Tyvärr går det inte att sätta stjärnor med minustecken.
Ett riktig lurendrejar företag. På black week kampanjer tar dom dubbelt så mycket betalt för telefonerna och sen vägrar dom att kompensera.

6 décembre 2021
Avis spontané

Säljer varor till kampanj priser som de…

Säljer varor till kampanj priser som de skriver att de har i lager men sedan inte kan leverera.

Mina Airpods Max som jag köpte fanns i lager vi beställning men var plötsligt inte tillgängliga dagen efter.

Det är som att handla av en rolex-försäljare på en marknad i Turkiet.

Du har ingen aning om vad du får eller när du får det samt om du får det. Det enda du vet är att det är billigt.

15 décembre 2020
Avis spontané

Jag skulle byta glas på en iPhone5 som…

Jag skulle byta glas på en iPhone5 som sonen tappat i backen. Först upplyser mobilmaster på Götgatan mig inte om att de har olika kvalitet på glaset och nämner bara den dyraste varianten. Därefter fråga de om jag vill har skärmskydd vilket jag tackar ja till. När jag ska betala tycker jag det är rätt dyrt och frågar vad han tar för skärmskyddet. Han tar 299 men rabatterar snabbt ned det till 250kr. Medan jag väntar på att det ska bli klart ser jag att de tar 199 kr på hemsidan för ett skärmskydd. Tillbaka till affären och frågar varför han ska ta 250 kr? Då säger han att han inte sett hemsidans skärmskydd. De har ett annat märke. Han märker att jag börjar bli rätt förbannad och får ytterligare 50 kr tillbaka. Vi har bytt 5 glas på den affären men nu tappar han oss som kund för den oärliga säljstilen. Undvik att bli blåst.

12 décembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit