Mobilplaneten Avis

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Service de débloquage et de recyclage de téléphones
  4. Atelier de réparation de téléphones mobiles

MOBILPLANETEN AB är ett företag med verksamhet i Göteborg som vill erbjuda mobilägarna något som tar ordet service till en helt ny nivå. Kärnan i verksamheten är reparationer och renoverade mobiler, något som för bästa resultat kräver rätt utbildning, rätt personal, rätt utrustning och rätt reservdelar. Vi jobbar bl.a. med ESD-skydd för att mobilerna inte skall kunna ta statisk skada under reparation, vi jobbar med originaldelar där möjligt. För övriga reservdelar där nya originaldelar inte längre finns att få tag på handlar vi från väletablerade leverantörer och tillverkare med strikta kvalitetskontroller för att kunna leverera samma hållbarhet och känsla som man hade när man först köpte mobilen. Vi har lång erfarenhet i reparationer för iPhone,Samsung , Nokia och LG, men också för bärbara datorer. Din mobil förtjänar det bästa. Vi ser till att du får det bästa så att du kvarhåller den rätta användarupplevelsen. Detta är något vi brinner för. Vi erbjuder följande: - Snabb service - Bättre priser - Livstidsgaranti

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

8 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jag köpte en iPhone 15 härifrån

Jag köpte en iPhone 15 härifrån, är supernöjd! :)
Batteri 100% och mobilen var i princip i nyskick trots att den såldes som beggad. Allt funkar perfekt! Rekommenderar!

11 mai 2026
Avis spontané

lämnade in min telefon på ett batteribye

lämnade in min telefon på ett batteribyte men fick tillbaka den i ett sämre skick efter bytet. säljaren ville absolut inte tro att det var något som orsakats efter reparationen utan att det skulle varit jag och att den blev överhettad vid laddning och eller användning pga mig, till saken hör att han blev tvungen att byta skärm också efter att han hade förstört den vid batteribytet. telefonen blev alltså superhet vid användning eller laddning men han blev otrevlig och jag stog på mig vilket gjorde att han tog in den och bytte batteri igen, problemet kvarstog och jag hintade om att det kanske var skärmen som var problemet eftersom den också blev bytt, men han blev ännumera otrevlig och högljudd och påstog att det absolut inte kunde vara så. men eftersom jag stog på mig trots hans otrevliga haranger så tog han in den för att skicka den till en polare som kunde mäta bättre, efter två dagar utan att han hört av sig så gick jag dit och då låg telefonen där med ny skärm eftersom hans kompis hade sagt att skärmen som satt på telefonen drog alldeles för mycket batteri. nu funkar telefonen kanon igen förutom att jag har felmedelanden i inställningar för att skärm och batteri inte känns igen.
summa summarum otrevligt bemötande och en besserwisser attityd som gör att jag inte rekommenderar honom. han får en tvåa i betyg istället för en etta eftersom han ändå tog in telefonen två gånger efter reparation för att leta efter felet

11 septembre 2024

Toppen

Jättetrevlig, reparerade telefonen på knappa 30 minuter och bra arbete och seriös
Rekommenderar starkt att fixa telefonen här!

18 juin 2018
Logo de Mobilplaneten

Réponse de Mobilplaneten

Hello Kieran,

I’m sorry you got scammed but this is not us, we are not mobiplanet, that’s a whole different business which you confused with ours. We are a phone repair shop in Sweden called mobilplaneten. The company you are referring to is a sms game scam , please check link here : https://ie.mymobiplanet.com/

Best regards