Kunne ikke få apparatet til at virke, så kontaktede mobilscan, og fik tilsendt fremgangsmåde - dette forsøgte jeg tre gange også uden held. Til min overraskelse fik jeg endnu en mail, hvor de spurgte... Voir plus

App`en er forældet og virker overhovedet ikke, ergo er det penge ud af vinduet at købe en Mobilscan adapter før der kommer en ny opdateret app. På Mobilscan´s hjemmeside oplyses det at der arbejdes... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har nu brugt Mobilscan i adskillige år, både på en Peugeot 206 1,6S årg 2005, har den stadig, en Volvo S80 årg 1999 (nu solgt) og på en Volvo V70 årg 2015, har den stadig. På alle biler har den... Voir plus

Købte en mobilscanner til bilen for at udlæse fejlkoder. Produktet er universel og kan anvendes i alle nyere bilmodeller og er utrolig nemt at opsætte. For almindelige personer kan det dog være svæ... Voir plus

1. Concessionnaire de véhicules à moteur

Informations provenant de diverses sources externes

BILDIAGNOSE MED MOBILSCAN

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

36 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

3,8

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Godt produkt

God service ang leveringstid og respons på bestillingen.
Rigtig godt produkt.
Kan helt sikkert anbefales.

13 mai 2013

Hurtig levering og ingen problemer med at få det til at virke.

For almindelige personer kan det dog være svært at vide hvad de forskellige målinger dækker over og hvad det betyder, men til gengæld kan man nemt se om der overhovedet er nogle fejlkoder.
Smart og enkelt.

2 mars 2013

Hurtig præcis levering.

Levering til tiden. Viser ingen fejl på bilen - og det er jo rart ;-) , men er det korrekt?

Jeg har problemer med bilens baksensor, men om det er bilens (Volvo XC90) der ikke melder fejl eller om det er Mobolscan sensoren, der ikke viser det, tja ...

Men ellers er den til at installere uden problemer (Samsung Galaxy S II)

... og rigtig-rigtig positivt Mobilscan har meddelt, at årsagen til at jeg ikke modtager fejlmelding er bilproducenten (Volvo) ikke oplyser deres fejlkoder.

Jeg må derfor konkludere, at Mobilscan leverer et rigtigt godt produkt., men altså desværre ikke kan vise alle fejl på bilen.

Logo de Mobilscan ApS

Réponse de Mobilscan ApS

Hej Linhart, tak for de pæne ord. Lige med hensyn til bak sensorer så er de ikke med i OBD standarden som vi benytter. Hvis man skal have den slags med skal man betale Volvo ja og alle andre fabrikater for data, og det vil gøre produktet en del dyrere og kræve utallige opdateringer hver gang de laver lidt om.

Håber det gav lidt viden i den retning

mvh

Mobilscan

ubrugelig

Produktet har da nogle egenskaber som kan bruges,men den er ikke i stand til at konstatere forekommende fejl i fejllager . Det drejer sig om en vw Passat 2',0 TDI årg 2008. Motorlampe lyste og signalledning til manifoldstrykføler var afbrudt. Det kunne enheden ikke fortælle, skrev at der ikke var fejl på systemet.

Logo de Mobilscan ApS

Réponse de Mobilscan ApS

Hej Flemming det lyder jo ikke så godt, slet ikke at du er utilfreds. Tryk føleren burde faktisk være en del af de sensorer som computeren i bilen burde registrere. Og hvis ECU'en har registreret det burde vi også få det at vide da vi simpelhen spørger om der er fejl.

Vi kunne faktisk godt tænke os at lave en log på bilen for at se hvad den svarer

Kunne du smide en mail på tech@mobilscan.dk vil jeg blive glad for så kunne vi efterforske det lidt yderligere, for det er faktisk lidt underligt.

fint produkt

kunne godt bruge noget mere i software, så alle fejlkoder kan slukkes

super fedt ellers

Godt produkt, hurtig levering

Produktet fungere 100% det er nemt at anvende, og funktionerne er iorden. Jeg er selv mekaniker og bruger den også nogle gange på arbejdet da den er nem og præcis. Kan klart anbefales.

Gennemført produkt

Har købt mobilscan enheden til min iPhone til at trække data ud af bilen med, og det fungere ganske fint.
Jeg havde dog lidt opstartsproblemer med iOS6 på iPhonen, hvilket dog er rettet.

Kan varmt anbefale dette produkt til alle bil-interesseret :)

22 novembre 2012

Fantastisk produkt.

En helt igennem genialt produkt.

Arbejder som mekaniker og vi har selvfølgelig kun én tester på værkstedet.

Og er den i brug, så hiver jeg da lige min mobilscan op af lommen for at tjekke fejlkoder ud på bilen. Eller sensore..

Fantastisk produkt. Thumbs up!
Super hurtig levering også :)

12 août 2012